Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MajaLi @ 2017 02 14, 12:40)
O man idomu, gal kas kuprine rado (odine arba gali buti odos pakaitalas), vis ieskau ir negaliu nieko patinkancio (ir adekvacia kaina) rasti  4u.gif

as surizikavau isigyt is feisbuko, lietuviu gamintojo eko odos kurpine- kokybe man patiko, minksta, miela oda. Mokejau 42eur. https://www.facebook...OCCAbyCaroline/
Taciau kai pasidomejau del odines kuprines kainos, tai nesuzavejo kaina, 119 eur biggrin.gif

va sia pasiemiau https://www.facebook...h...e=3
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 14, 14:01)
Kokiomis dienome pirkDe pristato?

iš DE išvažiuodavo ketvilirtadieni arba penktadienį, Vilniuj.atsiimt jau budavo galimybè antradienu,trečiadieni.
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 02 14, 16:07)
iš DE išvažiuodavo ketvilirtadieni arba penktadienį, Vilniuj.atsiimt jau budavo galimybè antradienu,trečiadieni.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 14, 15:01)
Kokiomis dienome pirkDe pristato?

penktadieni isvaziavo, sestad gavau kad LT, tada sumokejau ir antradieni galejau pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 14, 14:00)
Aš visda imu vienu dydžiu didesnius, nes norisi kad ilgiau panešiotų bet neatrodo kad būtų per didelis drabužis

ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 14, 16:13)
penktadieni isvaziavo, sestad gavau kad LT, tada sumokejau ir antradieni galejau pasiimti.

Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 14, 16:02)
smile.gif))))))))))

Mano 2 lt jau. Bet 1 keliauja į lt smile.gif aisku noreciau visus 3 pasiimt smile.gif is principo Vilkpedė man prie namų ;)
Bet PA komanda man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 02 14, 12:48)
Geliuke, o kuprine siunteisi?

Aha, siunciausi is JAV per kazkuriuos tai sale'us
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 14, 15:20)
Mano 2 lt jau. Bet 1 keliauja į lt smile.gif aisku noreciau visus 3 pasiimt smile.gif is principo Vilkpedė man prie namų ;)
Bet PA komanda man labai patinka biggrin.gif

ir as noriu is kart visu . daugiau pirkimo neturiu, tai sitie tik ir liko. gaunasi jei nenori permoketi, reikia kantriai palaukti kol visu statusas bus vienodas. jei sian vakare gausiu, atliksiu visas manipuliacijas, ir siusiu ryt vyra ))) gal jo pagailes ir atiduos smile.gif bet siaip drauge kai buvo paimti , sake verkiu g . aptarnauja du zmones. reiskia greitai viskas bus.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 14, 13:29)
kiek isejo kaina? kokio dizaino pirkot?

Pirkau Fairfax serijos dar rugpjuti. Gavosi apie 24 Eur rezultate atsisiuntus
Atsakyti
mergaites, o sita kedute naudota?

https://www.amazon.d...;condition=used
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 14, 14:30)
ir as noriu is kart visu . daugiau pirkimo neturiu, tai sitie tik ir liko. gaunasi jei nenori permoketi, reikia kantriai palaukti kol visu statusas bus vienodas. jei sian vakare gausiu, atliksiu visas manipuliacijas, ir siusiu ryt vyra ))) gal jo pagailes ir atiduos smile.gif bet siaip drauge kai buvo paimti , sake verkiu g . aptarnauja du zmones. reiskia greitai viskas bus.

taip, tikrai prie manes buvo 2. dar kol laukiau, tai girdejau, kad reikia irasyti i komentarus atsiimacio varda, jei atsiimineja kitas zmogus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2017 02 14, 14:37)

kaip suprantu ji yra grazinta pirkejo. 4u.gif
Atsakyti