Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2017 02 14, 14:03)
Na va kaip skirtingai. Vyresnioji jau 4 vasara su jom buvo smile.gif ir nieko

Vasara plika koja buvo apsiaves I basutes tas ir parejo nutrintom kojom iki pusliu. Su kojine bandziau irgi bet dar labiau prakaituoja tada. O po to dregna kojne I batus ir salta ziema ... maniskio gal linkusi prakaituot ar darzelyje per silta , kad ir su superfit prakaitavo, bet nupirkau su vilna tas ir super pagaliau kojos siltos bet sausos kai ateinu pasiimti smile.gif ten pade tokie tarpai nemazi padaryti kad kvepuoja kojyte. Mums tinka. O vasara kokias basutes reiks nupirkti odiniu paduku is mamulkos10 pirkdavau labai liux. Ir kaina gera
http://public.fotki....uw-5.html#media
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 14 vasario 2017 - 13:55
QUOTE(D'esire @ 2017 02 14, 14:50)
nu, kad ne visai taip. Vakar iki pietu apmokejau eshop, o po darbo nuvaziavau ir pasiemiau tiek eshop, tik PA 4u.gif

As eshop 2 kart siunciausi. Apmokedavau ir tik po 2d atsiimt galėdavau smile.gif Tikiuos pasikeis situacija
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 14, 12:56)
As eshop 2 kart siunciausi. Apmokedavau ir tik po 2d atsiimt galėdavau smile.gif Tikiuos pasikeis situacija

O kodel tik po 2d? unsure.gif nes apmokejau ir viskas, nuvaziavau ir pasiemiau, nieko nelaukiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 14, 14:03)
O kodel tik po 2d? unsure.gif  nes apmokejau ir viskas, nuvaziavau ir pasiemiau, nieko nelaukiau unsure.gif

matyt Bunte laukia pranesimo, apie tai , kad galima atsiimti ( nes yra taip nurodyta ju taisyklese ) o jus siaip nuvaziuojate , tada jums suranda ir atiduoda smile.gif
Atsakyti
Jūs esate svarbūs mums! Dovanojame jums 5 € nuolaidą perkant internetu. Pasiūlymas galioja tik Vasario 14 d. lindex.com, perkant ne mažiau kaip už 20 €.

Naudokite nuolaidos kodą: heart17
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 14, 15:30)
matyt Bunte laukia pranesimo, apie tai , kad galima atsiimti ( nes yra taip nurodyta ju taisyklese ) o jus siaip nuvaziuojate , tada jums suranda ir atiduoda smile.gif

Nu taip biggrin.gif
Tai ką Vilkpedej gali varyt atsiimt uzsakymo negavus patvirtinimo kad gauta? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos kaip George Asdoj dydžiai? atitinka? jei vaiko ūgis 112 imti 5-6 yrs dydį reiktų? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 14, 13:43)
Nu taip biggrin.gif
Tai ką Vilkpedej gali varyt atsiimt uzsakymo negavus patvirtinimo kad gauta? biggrin.gif

del vilkpedes nzn, bet Verkiu g matyt galima biggrin.gif
Atsakyti

Vilkpėdėje atsiunčia kodą su atsiėmimo nr. :) Tai taip, gaunasi kokios 1-2 dienos po apmokėjimo... 

Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2017 02 14, 15:47)
Merginos kaip George Asdoj dydžiai? atitinka? jei vaiko ūgis 112 imti 5-6 yrs dydį reiktų? ačiū smile.gif

Aš visda imu vienu dydžiu didesnius, nes norisi kad ilgiau panešiotų bet neatrodo kad būtų per didelis drabužis
Atsakyti
Kokiomis dienome pirkDe pristato?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 14, 14:43)
Nu taip biggrin.gif

smile.gif)))))))))) zodziu taip, as skambinau pirmadieni del to dingusio siuntinio mano drauges , kur buvo savaitgali diskusija smile.gif nes ten mano vaiko batai, o ji nedrasi. Tai va , siuntinis buvo dinges, bet paprasius graziai , ir paaiskinus kaip atrodo deze , pora kartu , tas siuntinis atsirado. ji ikele i sistema , ir kadangi as mandagiai , bet daviau suprasti , kad gali mirti pora zmoniu nuo infarkto , jei negausu dezes smile.gif)))) tai man pasake , atvaziuokite , pasiimkite smile.gif)))))) itariu, visi mano siuntiniai , taip pat ten , vaziuociau ju , nelaukciau pranesimo. Bet pas mane vienas siuntinis jau LT , o kitu busena issiusta tai kol neasikeis busena as vaziuoti negaliu, nes negaliu formuoti saskaitos. Nors itariu paskambinus , ir papasakojus apie infarkta smile.gif)))) man sutvarkytu , bet nenoriu piktnaudziauti. Sedziu , laukiu smile.gif Nors zinau , kad mano tikrai verkiu g yra jau . o del jusu siuntinuku , jei si karta viska ateze i verkiu g. ir saskaita nebuvo suformuota, ir jie nezno kur jus norite atsiimti, tai matyt ir guli cia. Ar jus jau suformavote seniau ?
Atsakyti