Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ralija @ 2020 07 30, 08:56)

gal kas iš Vilniaus planuojate rinkti iš
https://www.cocooncenter.co.uk/  4u.gif

Aš irgi prisijungčiau Vilniuje Cocooncenter. Galėčiau ir Užsakyti, bet vargu ar čia iš 3 mūsų krepšelis susirinks - man tik vienos nebrangios prekės reikia.

Atsiųskit man až +- kokios vertės krepšeliai, žiūrėsim
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 07 30, 10:36)
o Jūs galėsite nupirkti? Čia apie kvepalus?  4u.gif

Taip, apie kvepalus. Parašiau až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2020 07 30, 10:33)
Taip, apie kvepalus. Parašiau až mirksiukas.gif

atrasiau 4u.gif
Atsakyti
Ar iš iherb vis dar galima pirkti tik iki 22 eur, kad neapmokestintų ? Kažin jeigu viršysiu sumą tikrai apmokestins ar čia kaip pasiseks ir patikrins arba ne, kaip iš aliexpress ? Gal koks nuolaidos kodas yra ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2020 07 28, 13:27)
Pirksiu is cocooncenter  4u.gif dabar biodermos atoderm linijai 30 proc. nuolaida, erborian 10 proc. nuolaida  bigsmile.gif

Kaunas, bet galiu persiųsti mažus siuntinius paštomatu.
Pirksiu, jei tik surinksiu iki nemokamo siuntimo iki rugpjūčio 3 d., kad spėtų ateiti kol esu neišvažiavus.

Siųsti krepšelius į kristiboc(@) yahoo.com.

Liko tik 60 eurų iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Jungiamės friends.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 07 30, 09:36)
Čia apie kvepalus?  4u.gif

gal ir as galiu prie ko nors jungtis? su persiuntimu
Atsakyti
Panos, gal norit kuri sūnui TH kedų. Gavau šiand ir maži mano vaikui. EU 41, bet pėdutei 26-26,5 cm. Su 27 cm remiasi pirštas. Kaina 30€

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 liepos 2020 - 18:16
QUOTE(Bishojo @ 2020 07 30, 15:58)
Liko tik 60 eurų iki nemokamo siuntimo  4u.gif
Jungiamės  friends.gif

Prisijungiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2020 07 30, 09:13)
Aš irgi prisijungčiau Vilniuje Cocooncenter. Galėčiau ir Užsakyti, bet vargu ar čia iš 3 mūsų krepšelis susirinks - man tik vienos nebrangios prekės reikia.

Atsiųskit man až +- kokios vertės krepšeliai, žiūrėsim

prie Cocooncenter ir as noreciua prisijungti, arba galiu ir nupirkti, mano nemazas krepselis butu
Atsakyti

Labas,

Gal yra norinciu jungtis prie Uniqlo ? Pirkciau tiesiai i LT

Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2020 07 30, 21:39)
prie Cocooncenter ir as noreciua prisijungti, arba galiu ir nupirkti, mano nemazas krepselis butu

junkites 4u.gif ir aš prisijungiau smile.gif rašykite LiBo žinutę
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2020 07 30, 13:50)
Ar iš iherb vis dar galima pirkti tik iki 22 eur, kad neapmokestintų ? Kažin jeigu viršysiu sumą tikrai apmokestins ar čia kaip pasiseks ir patikrins arba ne, kaip iš aliexpress ? Gal koks nuolaidos kodas yra ? smile.gif

Iki metų galo saugi suma iki 22 (be siuntimo mokesčių) - jos neviršyčiau, nes nežinau ar buvo atvejis kada praslydo, nes jie pateikia realias sumas, ne taip kaip iš aliexpress.
Nuolaidos kodas yra pirmam pirkimui (refferal), o būna kartais akcijų tam tikriems produktams. Jei suma didesnė, per tarpininkes gal pigiau būtų siųst.
Atsakyti