Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas žino kokį PIGU.LT koduką? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2017 02 14, 13:58)
maniškiui su crocsinėm basutėm žiauriai kojos prakaituoja. šlapios tiesiog kojinės. turėjom problemų su pėdų grybeliu, tai su tom basutėm (pas močiutę apsiavęs vakarą palakstė) žiaurus pablogėjimas buvo...

Na va kaip skirtingai. Vyresnioji jau 4 vasara su jom buvo smile.gif ir nieko
Atsakyti
Ačiū supratau apie crocs. basute -tik gražios ir vasarą po balas lakstyt:)smile.gif Vadinasi, pasidaviau žemoms kainoms:)smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano vaiks darze su crocs basutemis su lipukais. Viskas puiku, nes su kitom kur turejo prakaituodavo labai, o su siom tobulai
Atsakyti

Gal kas pirks is amazon.fr?norėčiau jungtis

Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 02 14, 14:24)
mamos, ka perkate mergaitems pavasariui? reik 28 dydzio, tik ant lipuku arba su uztrauktuku, kad darze patogu butu. niekaip nerandu (vos ne kasdien ieskau). na aisku man ir kaina labai svarbi, reik is karto 2 vnt  rolleyes.gif  po 30 eur man jau yra per daug...

https://www.amazon.f...e...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 14, 14:09)
mano vaiks darze su crocs basutemis su lipukais. Viskas puiku, nes su kitom kur turejo prakaituodavo labai, o su siom tobulai

Maniskiai darze irgi su crocs, bet darze, kur darzoves auga biggrin.gif
Nors is tiesu buvo laikas, kai ir vaiku darze buvo. Dabar nebedeciau.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 02 14, 12:26)
Neseniai gavau Landsend M dydžio kuprinę. Kol kas atrodo didoka,bet paaugs iki rudens ir manau bus labai gerai.Medžiaga atspari vandeniui,su atšvaitais,nugara pakietinta.
Mano sūnaus ūgis ir svoris identiški.

kokia pirkot? dabar maciau akcijos joms, kiek jums isejo? nes laiko dar yra, galvoju kuri cia kaina jau gera būtų smile.gif

Atsakyti

Bet gi su vilna prie +5 bus karšta kojoms ax.gif, mama ieškojo tarpinių tarp žieminių ir pavasarinių.

Tai taip...mano vaikai nuo kokiu 2 metu tokius tarp zieminiu ir pavasariniu ir nesioja prie 0-+5+7, o kai jau pavasaris - tai be pasiltinimo visai. Juk ir ieskojo ne pavasariui, o " tarpinių tarp žieminių ir pavasarinių.", nebet ne taip supratau. Tai kai ziema nesalta vaiksto su tokias, nes nors su vilna, bet jie zemi kaip parasti kedukai. Ir kai dar salta pavasari, bet jau nesinori auliniu ecco, tai irgi i siuos soka, nes su paprastais kad ir aulinukais kedais siek tiek saltoka. Bet tai cia skonio reikalas aisku, mums labai tiko, bet kitiems gal ir per karsta ar per salta:)

Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2017 02 14, 12:32)
Maniskis pirmokas bus (125 cm, svoris nesiekia 25 kg), tai is pottery S dydi turiu. Viskas ok, talpi pasirode, dabar su ja i darzeli keliauja, kalna zaislu nesasi smile.gif

Tiesa, mane gal irgi prie mytoys su vienu daikteliu vilniete priimtu? smile.gif

kiek isejo kaina? kokio dizaino pirkot?
Atsakyti
Pirksiu ASDA. Gal kas nori jungtis iš Vilniaus siuntimui pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 14, 10:40)
Skirtumas tas kad po pa zinutes apie siunta Lt gali ir atsiimt tą pačią dieną
Eshop idealiu atveju kita dieną nei apmoki. O realiau po 2dienų
Taip kad eshop tikrai veliau realiai gausi prekes nei pa smile.gif
Nepanasu kad vyktų tie 2 siuntimai iš uk kaip zadeta

nu, kad ne visai taip. Vakar iki pietu apmokejau eshop, o po darbo nuvaziavau ir pasiemiau tiek eshop, tik PA 4u.gif
Atsakyti