Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2020 07 23, 01:27)
Pasidalink marsrutu. Jauciu ir mano kantrybe neatlaikys visu atostogu LT pajury biggrin.gif tai bent pas lenkucius, latvucius paveiksleli pakeist

vilko guolis, malborkas, stuthofas, gdanskas, lebas, hel, varsuva.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 07 22, 22:04)
Atgavau ir aš iš Ryanair-o pinigus už visus skrydžius mirksiukas.gif . Ačiū kas užrodė kur kreiptis 4u.gif
Ar keliaujat kur šiemet? Aš nusipirkau rugpjūčiui į keltą į Helsinkį ax.gif . Nu žiauriai norisi kur nors, lėktuvu dar prisibijau, tai nors keltu biggrin.gif . Neaišku kiek dar čia tęsis tas karantinas, gal rudenį vėl niekur nebegalės išvažiuot ax.gif  ax.gif

manau iki rinkimu musu neuzdarys, bet po to tai tocnai. o dabar labai paprasta mus visus tratint. oi, kyla skaiciai, privaloma izoliacija uz jusu saibas. nu ir kaaa, visi sedi namie, visi leidzia pinigus lietuvoj. valiooo. tikslas pasiektas. o kaip ten is tikruju, vienas D tezino. man igriso ta nesamone juodai. o dar visi aplink loja kad vaikai i mokyklas ir toliau neis, o sita nesamone tesis kelis metus. velniop. emigruosiu i kita planeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 07 23, 11:28)
Papildyta:

manau iki rinkimu musu neuzdarys, bet po to tai tocnai. o dabar labai paprasta mus visus tratint. oi, kyla skaiciai, privaloma izoliacija uz jusu saibas. nu ir kaaa, visi sedi namie, visi leidzia pinigus lietuvoj. valiooo. tikslas pasiektas. o kaip ten is tikruju, vienas D tezino. man igriso ta nesamone juodai. o dar visi aplink loja kad vaikai i mokyklas ir toliau neis, o sita nesamone tesis kelis metus. velniop. emigruosiu i kita planeta biggrin.gif

Mane irgi užkniso, ypač jei mokykla vėl taip pat nuotoliniu bus blink.gif . Maniškis į gimnaziją pradės eit, jei nuotoliniai, tai total košmar. Pašalpiniai užtat džiaugias, darbo birža po 200 visiems moka ir jiems gerai, dirbt neina. Pašalpinių svajonė: https://www.delfi.lt...s.d?id=84812843 . Nesupranta, kad jų vaikai grąžint turės, valdžia džiaugiasi, kad paskolas pašalpom gauna. Ot trumparegiškumas. Normalių ligų nebėr, žmonės kaip musės nuo širdies problemų miršta (bent mano pažįstamų 5 mirė nuo karantino pradžios, o korona susirgusio nė vieno nepažįstu), o čia keliasdešimt senukų su sunkiom gretutinėm ligom mirė... O bauginimai, lyg būtų tūkstančiai mirę...
Atrask tą kitą planetą, emigruosim visos biggrin.gif .
Mes prieš kelis metus taip keliavom, bet tik iki Gdansko. Gdanskas labai gražus. Ir Sopotas.
Atsakyti
Apie Ryanair prakalbot bigsmile.gif man atsiunte laišką su čekiu, bet aš jo nepriėmiau, ar realu, kad atgausiu pinigus ar reikia dar kažką pildyti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2020 07 23, 12:07)
Apie Ryanair prakalbot bigsmile.gif    man atsiunte laišką su čekiu, bet aš jo nepriėmiau, ar realu, kad atgausiu pinigus ar reikia dar kažką pildyti.  blink.gif

Aš tai pildžiau pretenziją. Pražioj pastatė į eilę pinigų atgavimui, nes, kaip jie teigė dėl kovido negali iš karto grąžinti, ir panašiai po pusės mėnersio pinigai sukrito.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 07 22, 20:43)
MERGAI, JUNKITĖS PRIE EASYCOSMETIC  biggrin.gif  TIEK NORINČIŲ BUVO IR DINGO VISOS  biggrin.gif NUPIRKČIAU. REIK KAD IKI ATOSTOGŲ ATEITŲ  biggrin.gif

Kur atsiusti krepsiuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2020 07 23, 12:32)
Kur atsiusti krepsiuka? smile.gif

Yolitux@gmail.com
Atsakyti
Liūdniausia ir man dėl mokslų, nors pažymiai ir nenukentėjo, bet žinios - nėra ką lyginti, ne visi moka ir gali tokių būdu. Žiauru.

Aš vis dar neprarandu vilties kažkur palėkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 07 23, 16:22)
Liūdniausia ir man dėl mokslų, nors pažymiai ir nenukentėjo, bet žinios - nėra ką lyginti, ne visi moka ir gali tokių būdu. Žiauru.

Aš vis dar neprarandu vilties kažkur palėkt biggrin.gif

Aš ir, na labai tikiuosi, kad eis vaikai į mokyklą, nes nupušimas bus......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 liepos 2020 - 14:38
QUOTE(JMD @ 2020 07 23, 12:28)
Papildyta:

Pasirasau po kiekvienu zodziu. Uzkniso juodai...
Na, be tu kelioniu galima pakentet daleiskim, bet tie nuotoliniai mokslai ir futbolai per zooma...cia yra didysis baubas man unsure.gif net nenoriu daleist minties, kad vaikai neiseis i mokyklas nuo rugsejo...pipec cia bus, zmonem reik dirbt, eit i darbus, koks ten darbas nuotoliniu budu vaikais apsikrovus namie, nu juokas pro asaras. Ypac va kokiom kirpejom nuotolinis darbas...o tada jo, pasalpos pasalpeles subsidijos subsidijeles i musu, musu vaiku ir turbut anuku saskaitas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 07 23, 11:28)

Mokyklose mokytojus ruosia, nuotoliniam darbui, kad kai tik prasides persalimu sezonas (apie spali), vel bus nuotolinis mokymas.. Ai ir kalbama, kad tevams jau nebebus ismoku, kaip kad buvo darzelinuku ir pradinuku tevams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 07 23, 21:14)
Mokyklose mokytojus ruosia, nuotoliniam darbui, kad kai tik prasides persalimu sezonas (apie spali), vel bus nuotolinis mokymas.. Ai ir kalbama, kad tevams jau nebebus ismoku, kaip kad buvo darzelinuku ir pradinuku tevams  tongue.gif

Aš ir nebuvau nedarbingume. Visą laiką ariau ir į darbą ėjau.
Atsakyti
Man jau košmaras buvo tie mokslai su trečioku, bet dabar dar turiu ir pirmokę, tai iš vis plaukai šiaušiasi. Ji nė skaito, nė rašo. Aš tai jos neišmokinsiu... unsure.gif
Atsakyti