Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MajaLi @ 2017 02 14, 11:40)
O man idomu, gal kas kuprine rado (odine arba gali buti odos pakaitalas), vis ieskau ir negaliu nieko patinkancio (ir adekvacia kaina) rasti  4u.gif

yooxe yra graziu
Atsakyti
mamos, ka perkate mergaitems pavasariui? reik 28 dydzio, tik ant lipuku arba su uztrauktuku, kad darze patogu butu. niekaip nerandu (vos ne kasdien ieskau). na aisku man ir kaina labai svarbi, reik is karto 2 vnt rolleyes.gif po 30 eur man jau yra per daug...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 14, 10:14)
žinau kad jau n kartų šnekėjom, bet man vistiek dilema kokią kuprinę rinktis smulkiam 20kg 118vm būsimam pirmokui. Kadangi ecco nebėra, dabar žiūriu  pottery barn, bet dydis glumina. S gal pagal sudėjimą būtų gera, bet mūsų mokykloje tikrai daug nešasi vaikai: papkė su sąsiuviniais, pratybomis, knygos dūdelė flomasteriai pieštukai, pusryčių dėžutė. ar tilps tai į S? sakyčiau ne, bet ar L nebus per didelė smulkiam vaikiui? gal kas turi foto ant savo vaikų? įdomu būtų "gyvai" pamatyti

Neseniai gavau Landsend M dydžio kuprinę. Kol kas atrodo didoka,bet paaugs iki rudens ir manau bus labai gerai.Medžiaga atspari vandeniui,su atšvaitais,nugara pakietinta.
Mano sūnaus ūgis ir svoris identiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 14 vasario 2017 - 12:26
Maniskis pirmokas bus (125 cm, svoris nesiekia 25 kg), tai is pottery S dydi turiu. Viskas ok, talpi pasirode, dabar su ja i darzeli keliauja, kalna zaislu nesasi smile.gif

Tiesa, mane gal irgi prie mytoys su vienu daikteliu vilniete priimtu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geliuke: 14 vasario 2017 - 12:33
Gal kuri pirkot tokio tipo (o gal net tokią pačią) striukę iš mytoys? Aš kaip suprantu, ji tarpiniu oru tarp žiemos ir vasaros tinka, ar gerai suprantu?
http://www.mytoys.de...en-4969436.html
Ir gal dar kokią tikrą žieminę striukę iš to paties mytoys rekomenduotumėt berniukui maždaug 116 cm ūgio? Man pasikeitimui reiktų, jei pagrindinę išpurvins ar pan. kokią nelabai brangią, max iki 25-30 eur. Ačiū, kuri pasidalinsit atsiliepimais 4u.gif
Atsakyti
Sakykit ar patogu mergaitei darželyje avėti crocs basutes, kjažin kojytė neprakaituoja?
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 14, 13:43)
Sakykit ar patogu mergaitei darželyje avėti crocs basutes, kjažin kojytė neprakaituoja?

Prakaituoja net labai.
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2017 02 14, 12:32)
Maniskis pirmokas bus (125 cm, svoris nesiekia 25 kg), tai is pottery S dydi turiu. Viskas ok, talpi pasirode, dabar su ja i darzeli keliauja, kalna zaislu nesasi smile.gif

Tiesa, mane gal irgi prie mytoys su vienu daikteliu vilniete priimtu? smile.gif

Geliuke, o kuprine siunteisi?

Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 14, 13:43)

Jei yra galimybe, geriau ne crocs, o kvepuojanciomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 vasario 2017 - 12:49
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 14, 11:43)
o geras , praeina kortos viskas gerai ? ar jums kas nors nuperka ? http://www2.hm.com/e...mp;page-size=90 taip suprantu is cia perkate ? buna kodu , kuriuos siuncia i pasta ?

Man viskas gerai. Praeina tiek revoliutas tiek swed mastercard .
Siuncia kodus kartais, bet jie ir puslapyje daznai buna parasyti. Free delivery daznai pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 14, 13:49)
Jei yra galimybe, geriau ne crocs, o kvepuojanciomis 4u.gif

Maniske mazoji ecco turejo vis. Bet va rado nuo vasaros crocs basankes ir viskas-tik su jom eina biggrin.gif netinka ecco biggrin.gif
Bet ne tapkes omeny turiu o basutes
Atsakyti
maniškiui su crocsinėm basutėm žiauriai kojos prakaituoja. šlapios tiesiog kojinės. turėjom problemų su pėdų grybeliu, tai su tom basutėm (pas močiutę apsiavęs vakarą palakstė) žiaurus pablogėjimas buvo...
Atsakyti