Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2020 06 30, 14:04)
https://direct.asda....cgid=D10M1G1C13

Labai laukciau patarimu kokį dydi imt jei sunus apie 158 c, ugio ir 56 kg? 14-15 dydi? Vaikas pilnesnis tur ir kumpelius ir pilvuka, kai vaikas prisipilde nebežinau dydžio visai...

12-13. Kelnės mana 164 vaikui tos pailgintos 11-12 jau trumpos.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 30, 13:04)
https://direct.asda....cgid=D10M1G1C13

Labai laukciau patarimu kokį dydi imt jei sunus apie 158 c, ugio ir 56 kg? 14-15 dydi? Vaikas pilnesnis tur ir kumpelius ir pilvuka, kai vaikas prisipilde nebežinau dydžio visai...

Man pasirodė didinti mokykliniai rūbai. Beje, jei kam reik 128-134 cm ūgiui uniformos - turiu iš george navy kelnes, vienos naujos, kitos truputį nešiotos. Yra ir švarkas, džemperis iš manovitos ir marškiniai balti, polo maikutė. Rašykit į až. Kainas sutarsim.
Atsakyti
Kriiiste, tik tavo vaikui gal husky reiktų unsure.gif maniškis už tavo vaiką visais 13 kg kūdesnis. Manau į tą regular gali netilpt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 06 30, 15:08)
12-13. Kelnės mana 164 vaikui tos pailgintos 11-12 jau trumpos.

aš kelniu jau bijau siust isvis, nes niekas nebetinka.......uz galvos usiemus kaip jis prisipilde......jetau jetau, taip laukiu augimo suolio, ko tik nedarom.....

jam tinka 164 dydzio rubai, tai blyn 12-13 nubijau kad netilps verysad.gif((

O gal kas turi asda švarkus 12-13m ar 13-14 ir galetu pamatuot kiek peciai ir krutine unsure.gif

O gal kuri nusipirkus ir netinka, man gal tiks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 06 30, 15:16)
Kriiiste, tik tavo vaikui gal husky reiktų  unsure.gif maniškis už tavo vaiką visais 13 kg kūdesnis. Manau į tą regular gali netilpt  rolleyes.gif

nea husky dar neprisipilde iki tiek....Jis kai su rubais tai atrodo ne skeletas bet ir ne teslius, bet kai nusirengia tai pasimato viskas (apvalus soniukai, pilvukas). Daktare aiskina, kad jis jau bresta, keicias hormonai ten dabar, nes jau net pazastyse plaukai ir kai sakant prakaito kavpas jau ne leliuko...)

Švarkui esme kad peciai ir krutine tilptu na ir zinoma susigegtu

Vagi vyrukas:
[]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 30 birželio 2020 - 13:59
QUOTE(kriisti @ 2020 06 30, 14:21)
aš kelniu jau bijau siust isvis, nes niekas nebetinka.......uz galvos usiemus kaip jis prisipilde......jetau jetau, taip laukiu augimo suolio, ko tik nedarom.....

jam tinka 164 dydzio rubai, tai blyn 12-13 nubijau kad netilps verysad.gif((

O gal kas turi asda švarkus 12-13m ar 13-14 ir galetu pamatuot kiek peciai ir krutine unsure.gif

O gal kuri nusipirkus ir netinka, man gal tiks 4u.gif
Papildyta:
nea husky dar neprisipilde iki tiek....Jis kai su rubais tai atrodo ne skeletas bet ir ne teslius, bet kai nusirengia tai pasimato viskas (apvalus soniukai, pilvukas). Daktare aiskina, kad jis jau bresta, keicias hormonai ten dabar, nes jau net pazastyse plaukai ir kai sakant prakaito kavpas jau ne leliuko...)

Švarkui esme kad peciai ir krutine tilptu na ir zinoma susigegtu

Vagi vyrukas:
vartotojo įkelta nuotrauka

Nu normalus tas vaiks wub.gif
Va mano džiūsna. Pas maniškį gal kojos ilgesnės

Papildyta:
Tik tos kelnės kur 11-12, jis jas neatsisegęs nusimauna unsure.gif o ilgio trumpos. Kriste, jei pirktum kažką pajunk ir many. Bais reik kelnių. Šitas teks vožt lauk. Dar ir šortus buvau jam įtaisius, tai irgi jau trūksta ūgio. Jau siūlė į rūrą lenda.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 06 30, 15:34)
Nu normalus tas vaiks  wub.gif
Va mano džiūsna. Pas maniškį gal kojos ilgesnės

krepsininkas taviškis 4u.gif jau kad rankos ilgos ir kojos faktas mirksiukas.gif biggrin.gif

na maniskis pilneja, nes baiges laikai kai buvo džiūsna, na tikimės viskas susitvarkys, dabar misija rast švarką, nes turimas, gerai, kad karantinas išaugtas kabo biggrin.gif ne pro kur netepla net apsivilkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 30, 14:39)
krepsininkas taviškis  4u.gif jau kad rankos ilgos ir kojos faktas  mirksiukas.gif   biggrin.gif
na maniskis pilneja, nes baiges laikai kai buvo džiūsna, na tikimės viskas susitvarkys, dabar misija rast švarką, nes turimas, gerai, kad karantinas išaugtas kabo  biggrin.gif ne pro kur netepla net apsivilkt  biggrin.gif

O jum tų švakų reik? Buvo vos 2 ,kart užsidėjęs. 100 metų jiem.

Beje, gal kam kašio batų reikia? 41 dydis. Viduj 26,7 cm. NIKE KYrie. Nerealūs batai. Neslysta. Nepilną sezoną dėvėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 birželio 2020 - 13:45
QUOTE(JMD @ 2020 06 30, 15:44)
O jum tų švakų reik? Buvo vos 2 ,kart užsidėjęs. 100 metų jiem.

Beje, gal kam kašio batų reikia? 41 dydis. Viduj 26,7 cm. NIKE KYrie. Nerealūs batai. Neslysta. Nepilną sezoną dėvėti.

Taip mano jau bus sestokas, nuo 5 kl. jau svarkai uniforma, privaloma, ateina tikrina komisijos ar visi su uniforma. Jei karšta aišku nusirengt galima, bet kai tikrina turi rodyt biggrin.gif Jei būna be uniformos žymi ir po kažkiek nusižengimų gauni pastabas 4u.gif

Pernai zara buvau pagavus su vilnele mėlyną švarką labai gerai nešiojos nevaržė judesių, bet dabar kiek seku nėra...ir kaži ar betiks, nes kelnės nebetinka 164 manajam neusisega jų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 30, 14:49)
Taip mano jau bus sestokas, nuo 5 kl. jau svarkai uniforma, privaloma, ateina tikrina komisijos ar visi su uniforma. Jei karšta aišku nusirengt galima, bet kai tikrina turi rodyt  biggrin.gif  Jei būna be uniformos žymi ir po kažkiek nusižengimų gauni pastabas  4u.gif

Pernai zara buvau pagavus su vilnele mėlyną švarką labai gerai nešiojos nevaržė judesių, bet dabar kiek seku nėra...ir kaži ar betiks, nes kelnės nebetinka 164 manajam neusisega jų verysad.gif

Aaaaaa, tavo didelis diedas jau. Kažko maniau kad metais už mano vaiką vyresnis. Tuoj ir balsas keisis.
Atsakyti

Renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo į LT. VILNIUS,galiu persiūst.Rašykit į a.ž.
Eura,  ​parašiau jums AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anistėja: 30 birželio 2020 - 19:00
Gyvsidarbrini gal pernai Kalvariju turguj Vilniuj pirkau, dar toj tokioj tutelej buvo, kur patogu laikyt.
aš tai dar bučiuoju kaktą- kažkaip išmokau atskirti ir matau pagal vaikus... tie skaitmeniniai tai tik pinigų metimas į balą- gal kokius 4 turėjau nepigius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2020 06 27, 18:08)
Renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo į LT.
VILNIUS,galiu persiūst.Rašykit į a.ž.

Dar trūksta apie 50Eur iki nemokamo siuntimo.Prisijunkite! 4u.gif
Atsakyti