Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ali gyvsidabriniu termometru turi, labai saugiai supakuoti parkeliauja
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2020 06 29, 19:36)
Ali gyvsidabriniu termometru turi, labai saugiai supakuoti parkeliauja

Gal galėčiau nupirkti ax.gif
Atsakyti
Gyvsidabrini esu pirkus lenkų vaistinej
Atsakyti

Noriu prisijungti, labai reikia. Kada darysite?)))

Atsakyti

Kada darysite? Noriu prisijungti ;)))

Renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo į LT.
VILNIUS,galiu persiūst.Rašykit į a.ž.

Atsakyti
QUOTE(Margarita331 @ 2020 06 29, 23:30)
<p>Kada darysite? Noriu prisijungti ;)))</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Eura" data-cid="72675950" data-time="1593270529"><div><p>Renku <span>www.cocooncenter.co.uk</span> iki nemokamo siuntimo į LT.
VILNIUS,galiu persiūst.Rašykit į a.ž.</p></div></blockquote><p></p>

Šiandien vakare,jei susirinks užsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 29, 18:08)
Nusipirkčiau kokius 5 biggrin.gif . Visi elektroniniai šiukšlių dėžės verti.

Elektroninį omron pirkau. Tas tai gers. Su gyvsidabriniu nesiskir.
Atsakyti
Šiandien perku www.szkla.com ( yra kodukas ) - gal dar būtų norinčių jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 29, 10:34)
Aš tai norėčiau normalaus gyvsidabrinio, to senovinio. Kur tokį rasti ax.gif

Nezinau is kokio jus miesto, bet Vilniuje Kalvariju turguj imk nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 06 30, 10:56)
Nezinau is kokio jus miesto, bet Vilniuje Kalvariju turguj imk nenoriu smile.gif

Reiks paprašyti, kad nupirktų.
JMD, man atrodo vienas Omron buvo, negaliu garantuot, nes pramečiau į atliekų dėžutę kokius 4 prieš kokį pusmetį, bet lygtais Omronas vienas iš jų buvo, ar ne 17 eur buvo mokėta ax.gif . Vieną pasilikau, toks kaip gyvsidabrinis tik spiritinis, tik aną labai sunku nupurtyt, bet rodo teisingai.
Atsakyti
Šitie elektroniniai termometrai tikslūs https://www.gintarin...nis-termometras
O tie bekontakčiai nieko verti. Kokius 5 esu išbandžiusi. Paskutinį kartą man ir dukrai su bekontakčiu matavo temp. mokykloje, kai karantino metu reikėjo nunešti knygas mokytojai. Man temp. rodė 37.2, o dukrai 37.4. Gerai, kad aš šalia buvau, kitaip būtų supanikavusi. Po 5 min. permatavo temp., tai dviem dalelėm mažiau buvo. Įleido į mokyklą doh.gif Namie pasimatavom 36.6 buvo
Atsakyti
https://direct.asda....cgid=D10M1G1C13

Labai laukciau patarimu kokį dydi imt jei sunus apie 158 c, ugio ir 56 kg? 14-15 dydi? Vaikas pilnesnis tur ir kumpelius ir pilvuka, kai vaikas prisipilde nebežinau dydžio visai...
Atsakyti