Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas renkate iš www.szkla.com lęšių užsakymą Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
gal turit vakuumavimo aparatus? pasidalinkit kokiais patenkintos
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 06 23, 16:56)
Sveiki, gal turite  rekomenduoti helio balionus (reikia balionų puokštės) Kaune, geriausia kaina? Ačiūūū smile.gif

Kai man reikėjo tą didžiulę valdomą žuvį pripųsti, geriausią kainą pasiūlė https://www.facebook.com/Kvadratu/
per pus mažiau nei kiti. ir laikė tikrai gerai. bet dėl puokščių nežinau.
Atsakyti
Merginos, pradau priminkit, kaip iš Etam siunčiat? Per tarpininkus?
Atsakyti
Gal kam yra buve gavau į paštomata siunta, bet esam isvyke ir negaliu pasiimti ir saugojimo laikas baigiasi. Ar gali pratesti? Ar ja nuveza kur nors kai nepasikmi?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 06 24, 15:36)
Gal kam yra buve gavau į paštomata siunta, bet esam isvyke ir negaliu pasiimti ir saugojimo laikas baigiasi. Ar gali pratesti? Ar ja nuveza kur nors kai nepasikmi?

Tegul kažkas iš artimųjų paima - persiųskit jiems SMS su PIN
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 06 24, 16:36)

Jei lp express - jie veža į paštą, jei kiti pastatai - tai prašyti kad kas paimtų arba jiems bandyti skambinti..
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2020 06 23, 17:22)
Šiandien gavau iš Ryanair laišką, kad grąžina pinigus už atšauktą skrydį. Į sąskaitą turėtų įkristi po 5-7 dienų.

O geras, prašymą rašei, ar patys šiaip grąžina?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 24, 19:07)
O geras, prašymą rašei, ar patys šiaip grąžina?

Buvau užpildžiusi tą formą grąžinimui, tada atsiuntė vaučerį, užpildžiau dar kažkokią formą, kad nenoriu vaučerio, o grąžinimo. Vis atsiųsdavo laiškus, kad esu eilėje, pradės grąžinti po epidemijos pabaigos, kad vaučeris vistiek galioja.
Beje, šiandien gavau pranešimą, kad už dar vieną skrydį grąžins. Tai, matyt, jau pradėjo grąžinti žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 06 24, 16:36)

Aš vieną kartą nespėjau pasiimti, tai į lpexpress sandėlius teko važiuoti kažkur Vilkpėdėje lyg, pagal nr. surado ir atidavė.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2020 06 24, 21:35)
Buvau užpildžiusi tą formą grąžinimui, tada atsiuntė vaučerį, užpildžiau dar kažkokią formą, kad nenoriu vaučerio, o grąžinimo. Vis atsiųsdavo laiškus, kad esu eilėje, pradės grąžinti po epidemijos pabaigos, kad vaučeris vistiek galioja.
Beje, šiandien gavau pranešimą, kad už dar vieną skrydį grąžins. Tai, matyt, jau pradėjo grąžinti žmonėms.

Bandysiu pildyt ir aš, nes neaišku kada normaliai paleis skrydžius, retai su ryanair skraidau, o čia kaip tyčia dvi kelionės buvau nupirkus.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 06 23, 11:14)
Nu liudnuma tada verysad.gif. Man nedasilo nusifotografuoti.

aš nepasiduočiau rašyčiau, kad siunčiau tokią dieną, nes manau jie per tą masę nieieško, nes kai būna reg, būna numeriukas. Tik rašykite užsakymo numerį ir kokia prekes gražinote. Ir gal pavyks, bent, kad jie pripažintų kad gavo atgal 4u.gif
Atsakyti