Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2020 06 19, 11:37)
Anglu nemoku, gelbeja tik vertejas, ar gerai as supratau GAP atsakyma, kad jie negavo mano grazintos prekes ir praso duomenu... Bet gi grazinau neregsitruotu pastu, tai jokios info negaliu jiem pateikti..
Ka daryti?

Negi niekas nesusiduret su grazinimu GAP ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Elena_Elena @ 2020 06 22, 21:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrusi" data-cid="72673701" data-time="1592808458"><div><p>Sveikos merginos. Ne į temą, bet gal pagelbėsit. Gal kuri galit rekomenduot odontologinę kliniką 3 metų vaikui Vilniuje?
Ten, kur aš lankausi, vaikams netaiso vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>4 metų vaiką vedžiau į Amicus dentis. Norėjau pas Eriką Mažeikę, bet skubiai galėjo priimti tik gydytoja Rūta. Patiko, moka bendrauti su vaikais. </p><p>Tiesa, vaikui gydymo nereikėjo, tai mūsų patirtis nedidelė  4u.gif </p>

Ačiū, pasidomėsiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ar esate kas pirkę iš šios parduotuvės? Viskas tvarkoje su ja? O gal kitą kokią galite rekomenduoti kur būtų galima nusipirkti akinių nuo saulės?
https://www.discount...ses.co.uk/women
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 06 23, 09:42)
Negi niekas nesusiduret su grazinimu GAP  ax.gif ?

aš senai gražinau, bet aš pakuotę nusfotografavau su jų visais lipdukais, ir gap siunčiau kaip įrodymą, kad tikrai iššsiųsta buvo, bet pinigus gražino, nes ir rašė, kad negavo ir panašiai, bet susirašinėjimas vyko ilgai, o kai jis neregistruotas įrodyt sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 birželio 2020 - 08:09
Merginos, kur perkat kokybiškus stilingus segtukus/gumytes mergaičių plaukams? reikia būsimai pirmokei, kad tiktų į mokyklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2020 06 23, 09:09)
Merginos, kur perkat kokybiškus stilingus segtukus/gumytes mergaičių plaukams? reikia būsimai pirmokei, kad tiktų į mokyklą  4u.gif

Tai aliexpresse, man sios garbanotos patiko:
https://www.aliexpre...6...64#9976#901
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 23, 09:08)
aš senai gražinau, bet aš pakuotę  nusfotografavau su jų visais lipdukais, ir gap siunčiau kaip įrodymą, kad tikrai iššsiųsta buvo, bet pinigus gražino, nes ir rašė, kad negavo ir panašiai, bet susirašinėjimas vyko ilgai, o kai jis neregistruotas įrodyt sunku.

Nu liudnuma tada verysad.gif. Man nedasilo nusifotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2020 06 23, 09:20)
Tai aliexpresse, man sios garbanotos patiko:
https://www.aliexpre...6...64#9976#901

ačiū 4u.gif
Atsakyti

Eilinį kartą užsisakai iš LT pardės (bandžiau mini maxi), pralauki savaitę, net neišsiųsta.. ir tada emailas - kad pagrindinės prekės nebeturi.
Kaip man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 06 23, 13:38)
Eilinį kartą užsisakai iš LT pardės (bandžiau mini maxi), pralauki savaitę, net neišsiųsta.. ir tada emailas - kad pagrindinės prekės nebeturi.
Kaip man patinka  wub.gif

asilų galvos
Atsakyti
Šiandien gavau iš Ryanair laišką, kad grąžina pinigus už atšauktą skrydį. Į sąskaitą turėtų įkristi po 5-7 dienų.
Atsakyti
Sveiki, gal turite rekomenduoti helio balionus (reikia balionų puokštės) Kaune, geriausia kaina? Ačiūūū smile.gif
Atsakyti