Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 14, 11:14)
žinau kad jau n kartų šnekėjom, bet man vistiek dilema kokią kuprinę rinktis smulkiam 20kg 118vm būsimam pirmokui. Kadangi ecco nebėra, dabar žiūriu  pottery barn, bet dydis glumina. S gal pagal sudėjimą būtų gera, bet mūsų mokykloje tikrai daug nešasi vaikai: papkė su sąsiuviniais, pratybomis, knygos dūdelė flomasteriai pieštukai, pusryčių dėžutė. ar tilps tai į S? sakyčiau ne, bet ar L nebus per didelė smulkiam vaikiui? gal kas turi foto ant savo vaikų? įdomu būtų "gyvai" pamatyti

tik jau ne L tokiam mazam. maniskis 128 25 kg tai irgi nekaip atrodo su ja, bet ka padarysi, eina. o del s dydzio nezinau. mano pirmokas labai mazai nesiojas. tik papkeje 2sasviniai, penalas ir 2 pratybas.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 14, 11:13)
o perkate pas mus ? nes taip isivaizduoju , niekas nesisiuncia , bent jau nematydavau, kad H&M kas rinktu. Zinau tik pirko  LT rinkai kur ju puslapis. kazka ten duodavo apie 20 proc plius free shipas . Idomu dabar kas vyksta ?

Uk ispardavimai skiriasi gan smarkiai nuo lt. Apsipirkau seniau per uk adresa rubu sau vyrui kombinezona striuku pirstiniu po 3 svarus. Pas mus 15 euru tokios pat buvo.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 14, 09:06)
Google susivedat du žodžius "mytoys grąžinimas" ir vualia suranda supermamų temas, kuriose labai daug parašyta apie grąžinimą į mytoys http://www.supermama...012813-350.html bei http://m.supermama.l...1029052-50.html
"Per Lietuvos paštą.
MyTOys tinklapyje reikia atsispaudinti grąžinimo voucherį (iš savo accounto). Pridėti grąžinimo lapą, kurį gauni su sąskaita, pažymėti priežastį kodėl grąžini.
Gali tekti pakariauti su paštininkėmis, nes kai kurios vos ne žegnojasi tokius siuntinius pamatę"
"Sumokesit pašte ,nes prašo grąžinti per paštą ,nusiųsit jiem nuskanuotą kvitą ir grąžins . "

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš kur perkate moteriškas rankines? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 02 14, 10:24)
Uk ispardavimai skiriasi gan smarkiai nuo lt. Apsipirkau seniau per uk adresa rubu sau vyrui kombinezona striuku pirstiniu po 3 svarus. Pas mus 15 euru tokios pat buvo.

o geras , praeina kortos viskas gerai ? ar jums kas nors nuperka ? http://www2.hm.com/e...mp;page-size=90 taip suprantu is cia perkate ? buna kodu , kuriuos siuncia i pasta ?
Atsakyti
Labas rytas,

gal kas amazon.co.uk perka is Vilniaus? Prisijungciau su lengva preke uz 13 svaru... jau menesi nei svorio nei nemokamo siuntimo nesurenku smile.gif
Atsakyti
Gal kieno siuntą ESWD išsiuntė penktadienį į Lietuvą? Ar gavote?
Mano paskutinė dėžė penktadienį išsiųsta. Tipo pirmadienį turėtų būti Lt. Bet dar nėra. O taip norisi kuo greičiau pasiimti.
Atsakyti
O nešiojo gal kas iš jūsiškių Ricosta žieminukus? Gal turit atsiliepimų? Ir kaip maždaug dydžiai?
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 02 14, 11:17)
Gal kieno siuntą ESWD išsiuntė penktadienį į Lietuvą? Ar gavote?
Mano paskutinė dėžė penktadienį išsiųsta. Tipo pirmadienį turėtų būti Lt. Bet dar nėra. O taip norisi kuo greičiau pasiimti.

Tiek PA, tiek ESWD iš UK prekės išvykdavo penktadieniais. Pranešimus apie gautus siuntinius abi įmonės pradėdavo klientams siuntinėti antradienį nuo pietų-trečiadienį ryte. Kantrybės
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 02 14, 10:39)
Iš kur perkate moteriškas rankines? ax.gif

O man idomu, gal kas kuprine rado (odine arba gali buti odos pakaitalas), vis ieskau ir negaliu nieko patinkancio (ir adekvacia kaina) rasti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 14 vasario 2017 - 11:40
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 14, 12:32)
Tiek PA, tiek ESWD iš UK prekės išvykdavo penktadieniais. Pranešimus apie gautus siuntinius abi įmonės pradėdavo klientams siuntinėti antradienį nuo pietų-trečiadienį ryte. Kantrybės

Skirtumas tas kad po pa zinutes apie siunta Lt gali ir atsiimt tą pačią dieną
Eshop idealiu atveju kita dieną nei apmoki. O realiau po 2dienų
Taip kad eshop tikrai veliau realiai gausi prekes nei pa smile.gif
Nepanasu kad vyktų tie 2 siuntimai iš uk kaip zadeta
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 14, 11:40)
Skirtumas tas kad po pa zinutes apie siunta Lt gali ir atsiimt tą pačią dieną
Eshop idealiu atveju kita dieną nei apmoki. O realiau po 2dienų
Taip kad eshop tikrai veliau realiai gausi prekes nei pa smile.gif

Vakar nuvykus į PA atsiimti jų siuntinių, man pasakė, kad yra pas juos ir ESWD siuntos, nors jos kaip ir turėtų būti kažkur ESWD užmiesčio sandėliuose. Taigi be atskiro prašymo jos atsidūrė Verkių g., tad suformavus sąskaitą nereiktų laukti ir kelių dienų.
Kol kas nesigilinu, nematau prasmės naudoti nors vieną nervinę ląstelę siuntinių paieškai.
Atsakyti