Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, jūs man nesuprantama kalba rašot biggrin.gif Amazon gavėjas: Lux ar eshopwedrop? Adresus atsiuntė du: Adress 1 ir Adress 2. Aš juos abu įlampasinu į vieną Amazon duotą eilutę?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 12, 21:17)
Merginos, jūs man nesuprantama kalba rašot biggrin.gif Amazon gavėjas: Lux ar eshopwedrop? Adresus atsiuntė du: Adress 1 ir Adress 2. Aš juos abu įlampasinu į vieną Amazon duotą eilutę?

Zodz biggrin.gif

Gavejas:
Vardas - Lux
pavarde - super lux
Adresas
LIne 1. - kaip raso eshopas
LIne 2. - kaip raso eshopas
Atsakyti

Supratau smile.gif)))) matyt del to taip ir elgiasi musu imones su savo paslaugu vartotojais . esme ne tame jungti , ne jungti. Ten yra tik vienas siuntinis. Esme yra pats principas . Kai zmogus raso , ir uzduoda klausima, gauna atsakyma po 6 dienu, ir net neuzsiminta apie ta dalyka , del kuriuo jis kreipesi. Tai yra kliento nepagarba . O jei butu nuostoliai , tai juos turetu atliginti ne gerviva o jau eshopas, nes jis dabar atsakyngas uz viska, prisieme klientus, privalo prisimti ir visas rizikas. Nes pres jungiantis , turejo galimybe ir turejo teise reikalauti, kad butu supazindinti imones darbuotojais su visais sandoriais. Taip pat turejo galimybe susipazinti su esamomis taisyklemis.

Papildyta:
nepatingejau , ir paskambinau i seb. Galimybe , kad du zmones naudotusi viena saskaita yra. Uztenka ateiti i seb banka ir pranesti , kad pvz Zmona sutinka , kad prie jos saskaitos butu prijungta vyro kortele, taip pat , duoti sutikima , kad vyras galetu tvarkyti viska internetu. Tokiu atveju gaunant zmonai iplaukas i ta saskaita jie gali disponuoti lesomis, kaip vyras , taip ir zmona. Formaliai tai nera bendra saskaita , bet realybeje tai saskaita kuria naudojasi bendrai vyras su zmona smile.gifanalogija su PA smile.gifbuvo vienas savininkas paskyros ir buvo galimybe naudotis ta pacia paskyra kitam asmeniui , savininkui leidus.

Turim banke su vyru ir bendra viena saskaita....ir anksciau kitam banke turejom:)) o tokiams dalykams kaip cia tai is vis nematau jokiu problemu teisiniu...cia tik paslaugos tiekejo taisykliu ir kainodaros klausimas manau...

Ir is vis man keisti kai kuriu merginu tokie arsus ir puolantys lygioj vietoj pasisakymai. Na gal cia tik man taip atrodo aisku, nes internete tono nesimato.... Bet kazkaip mintis viena: daugiau tolerancijos visoms, nes kiekviena skirtinga, kiekvienos skirtingi poreikiai, lukesciai ir supratimas apie tai kas kulturinga, teisinga, tvarkinga, toleruotina ar ne....

Atsakyti

Turim banke su vyru ir bendra viena saskaita....ir anksciau kitam banke turejom:)) o tokiams dalykams kaip cia tai is vis nematau jokiu problemu teisiniu...cia tik paslaugos tiekejo taisykliu ir kainodaros klausimas manau...

Ir is vis man keisti kai kuriu merginu tokie arsus ir puolantys lygioj vietoj pasisakymai. Na gal cia tik man taip atrodo aisku, nes internete tono nesimato.... Bet kazkaip mintis viena: daugiau tolerancijos visoms, nes kiekviena skirtinga, kiekvienos skirtingi poreikiai, lukesciai ir supratimas apie tai kas kulturinga, teisinga, tvarkinga, toleruotina ar ne....Aisku istatymu ribose:)

Atsakyti
Mergaitės, jūs profės. Kokia čia pardė? Atsisiųsti įmanoma?
http://www.boozt.com...CFViLsgodAB4E_Q
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 12, 21:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R-jazz" data-cid="71435827" data-time="1486927886"><div><p>Turim banke su vyru ir bendra viena saskaita....ir anksciau kitam banke turejom:)) o tokiams dalykams kaip cia tai is vis nematau jokiu problemu teisiniu...cia tik paslaugos tiekejo taisykliu ir kainodaros klausimas manau...</p><p>Ir is vis man keisti kai kuriu merginu tokie arsus ir puolantys lygioj vietoj pasisakymai. Na gal cia tik man taip atrodo aisku, nes internete tono nesimato.... Bet kazkaip mintis viena: daugiau tolerancijos visoms, nes kiekviena skirtinga, kiekvienos skirtingi poreikiai, lukesciai ir supratimas apie tai kas kulturinga, teisinga, tvarkinga, toleruotina ar ne....Aisku istatymu ribose:)</p></div></blockquote><p></p>

cia is tos serijos buti savimi as negaliu, man trukdo baudziamasis kodeksas smile.gif)))
Atsakyti
JMD, o kaip Uniqlo moterisku striukiu dydziai, atitinka? Paprastai deviu M (na GAP'o ir S puikiai tinka), o vat Uniqlo lentele ziuriu, tai panasu, kad su M jau storesnio megztuko neapsirengsiu, o L jau gal visai perdidele butu? unsure.gif Ir gal turite ju storesne ilga striuke - iki kokio minuso devite?
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 02 12, 13:41)
Na galiu garantuoti už saviškė , kad nieko panašaus nedarys, per dag ramus vaikas biggrin.gif tai vien dėl apsaugojimo norim.</p>

Naudojame is www.tikutaku.lt - pas maniskius be kameru, tai naudoja tik kaip telefonus, na ir kaip laikrodzius. as tai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2017 02 12, 22:48)
JMD, o kaip Uniqlo moterisku striukiu dydziai, atitinka? Paprastai deviu M (na GAP'o ir S puikiai tinka), o vat Uniqlo lentele ziuriu, tai panasu, kad su M jau storesnio megztuko neapsirengsiu, o L jau gal visai perdidele butu? unsure.gif  Ir gal turite ju storesne ilga striuke - iki kokio minuso devite?

Aš dėviu LT L, Uniqlo striukę pirkau L - idealu.

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 02 12, 22:23)
Zodz biggrin.gif

Gavejas:
Vardas - Lux
pavarde - super lux
Adresas
LIne 1. - kaip raso eshopas
LIne 2. - kaip raso eshopas

Ačiū, einu pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 12, 19:25)
Ikea smile.gif
Ir labai rimtai. Neverta visai moker dideliu pinigu uz kitas.
Papildyta:

As turiu ir ikejos ir chicco kedute. Galiu pasakyt kad ikejos visai nepatinka. Idedu nebent paziuret kaip as gaminu prie virykles, arba I keliones pas tevus vezuosi nes patogiai kojos nusiima ir nedaug vietos uzima.
Maitinimo kedute man labai buvo svarbu. I chicco veliau paauges vaikas pats ilipdavo ir islipdavo. Nereikdavo kelti, o ikejos norint vaika iskelti daznai kojos uztringa tada visa keliasi..turi kazkaip prilaikyti. Zodziu visiskai.nepatogu..
Jei yra vietos virtuvej tik chicco ar panasios normalios kedutes reguliuojamo aukscio su normaliu stalu ir pakoju.
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 12, 17:02)
man tai eshopas del kitos priezasties ustebino siandien. Drauge kartu su vyru turejo PA . Dabar drauge laukia vyro vardu siuntinuko, tai eshopas jai atsake, kad vienas klientas turi viena ID , ir tipo net seima negali tureti vieno accounto verysad.gif(( zodziu , aisku manau ta siuntini jai atiduos , nes buvo uzsakymas darytas pries visus sujungimus. Bet vat seimos, kas ansciau pirkote kartu su vyrais, turekite omenyje.

Man buvo panasiai. As PA buvau kaip papildoma gaveja irasyta.
Eshope turejau atskira accounta, vyras taip pat atskira.
O kai atkeliavo vemtes siuntiniai pirkti PA adresu mano vardu, bet sugebejo vyrui priskirti viena deze o man kita.
Tai kiek as jiem laisku prirasiau kol galu gale suprato ko as noriu ir priskyre siuntas abi man.
Atsakyti
http://www.babycity....5337936/p140223 mes turejome sita maitinimo kedute. Super, negaila nei vieno cento. Pliusas , kad su ratukais, turint daug vietos , gali pirmin atgal stumdyti, turint mazai vietos, taip pat priverstas ja stumdyti norint trupinius surinki , ar siaip plaunant grindis. Dar kas labai patiko, kad gali kaip gultuka naudoti, mano vaikai nuo vieno menesio , labai minimaliai joje budavo, PVZ reikia i vonia praustis, atvarydavau kedute , idedavau vaika, ir man ramu , ir vaikas nestresuoja. ir trecias pliusas aisku , kad galiu ausciau , zemiau reguliuoti, po to vaikas savarankiskai ilipdavo islipdavo , zodziu super kedute. Remas jos metalinis, labai sunki, tai minties , kad gali persisverti niekada nebuvo . Kazkur yra pirkti atskirai ta pacia odine dali. Tai manau galite nusipirkti dali atskirai , atskirai naudota ta rema - nors ta odine dalis nera labai pigi.
Atsakyti
Turejom mes brangia kedute maitinimo. Bet Ikea labiau patiko paprastumj
Tiesiog buna kam užtenka ir tos Ikea smile.gif bet be visi žino kad jų yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 12 vasario 2017 - 22:37