Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, 

Perkam dukrai išmanujį laikrodį, dukrai patinka gudrutis nes reklamuoja jį dažnai man kažkaip krito labiau ZGPAX, kokios nuomonės apie tokius laiksrodžius? Gal kažkas kažkokį kitokį naudojat ir esat patenkinti? Man svarbu būtų su SIM kortele kad skambučiai veiktų, GPS aišku, jei nusiimtų kad sms ateitų :D  Nu parašykit kas nors atsiliepimą :) Ačiū iš anksto :D 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 11, 16:40)
Gal kas turit patirties, rekomenduokit avalynę (pavasariui) labai labai plačiai kojai (moteriška). Ačiū 4u.gif

Jenny, Ara turi H plocio, retai bet H buna ir pas Gabor. Is JAV Bella vita turi labai placiai pedai
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2017 02 12, 13:38)
Jenny, Ara  turi H plocio, retai bet H buna ir pas Gabor. Is JAV Bella vita turi labai placiai pedai

Ačiū 4u.gif

Dar klausimas. Gal kas turit tokią gertuvę? Ar patogi, neleidžia vandens, jei rankinuke apvirstų? Ačiū 4u.gif
https://www.varle.lt...e--3275016.html
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 02 12, 13:37)
<p>Sveikos, </p><p>Perkam dukrai išmanujį laikrodį, dukrai patinka gudrutis nes reklamuoja jį dažnai man kažkaip krito labiau ZGPAX, kokios nuomonės apie tokius laiksrodžius? Gal kažkas kažkokį kitokį naudojat ir esat patenkinti? Man svarbu būtų su SIM kortele kad skambučiai veiktų, GPS aišku, jei nusiimtų kad sms ateitų biggrin.gif  Nu parašykit kas nors atsiliepimą smile.gif Ačiū iš anksto biggrin.gif </p><p></p>

turi keli dukros klasiokai - tai vienintelis dalykas kam jie tuos laikrodžius naudoja, tai nesamoniu darymas - per pamokas slapta filmuoja, fotografuoja ir kitaip žaidžia beinesamoningus sms klasiokams siuntineja, arba aš nežinau, arba nesuprantu šitų laikrodžių - žaisliukų paskirties, mokytoja telefonus surinkinėja per pamokas, kad vaikai nesiblaškytų ir kitų neblaškytų, tai dabar ir išmanieji laikrodžiai į šią kategoriją patenka jau.
Atsakyti

turi keli dukros klasiokai - tai vienintelis dalykas kam jie tuos laikrodžius naudoja, tai nesamoniu darymas - per pamokas slapta filmuoja, fotografuoja ir kitaip žaidžia beinesamoningus sms klasiokams siuntineja, arba aš nežinau, arba nesuprantu šitų laikrodžių - žaisliukų paskirties, mokytoja telefonus surinkinėja per pamokas, kad vaikai nesiblaškytų ir kitų neblaškytų, tai dabar ir išmanieji laikrodžiai į šią kategoriją patenka jau.

Na galiu garantuoti už saviškė , kad nieko panašaus nedarys, per dag ramus vaikas :D tai vien dėl apsaugojimo norim.

Atsakyti
Ar jums vertbaudet pritaiko 15 eur nuolaidą, gautą su kodu apsipirkus draugui?
Atsakyti
Mergaites, ar yra dar kam nera ivestos sausio 30d siuntos Eswd unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 12, 15:43)
Mergaites, ar yra dar kam nera ivestos sausio 30d siuntos Eswd unsure.gif

Yra verysad.gif
Atsakyti
man tai eshopas del kitos priezasties ustebino siandien. Drauge kartu su vyru turejo PA . Dabar drauge laukia vyro vardu siuntinuko, tai eshopas jai atsake, kad vienas klientas turi viena ID , ir tipo net seima negali tureti vieno accounto verysad.gif(( zodziu , aisku manau ta siuntini jai atiduos , nes buvo uzsakymas darytas pries visus sujungimus. Bet vat seimos, kas ansciau pirkote kartu su vyrais, turekite omenyje.
Atsakyti
siuntiniai eina mano vardu, atsiima vyras, niekada nebuvo problemu
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 11, 09:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R-jazz" data-cid="71432179" data-time="1486799769"><div><p>Sveiki, man buvo analogiska situacija. Irgi 30 diena is amazono pristatyta po parasu MIN. Niekur nebuvo..i pirma laiska dar atsake kazka del papildomos info, o i antra ir tolimesnius is vis nebereagavo, nors rasiau kad siunta reikalinga skubiai. Tik kai atvaziavau i PA pasiimti kitu siuntu ir pasakiau vietoj kad ieskokit nes ji seniai turi buti LT. Tai ispradziu nenoriai (nes buvo jau nedidele eilute), bet po to issitrauke mano rasytus laiskus ir visi nuvare ieskoti i sandeli ir rado priskirta kitam zmogui su priklijyotu jau kito zmogaus lipduku. Tai speju kad ir jusu siunta kada nors atsiras kai visas kitas isdalins o jusu liks:)))</p></div></blockquote><p>Oi atsiprasau...buvo ne amazono siunta o Decathlono, tai manau greitai pagal deze surado, nes decarhloniniu nedaug deziu buna. O vat su amazono sunkiau surasti, nes speju kad koks puse sandelio minimum amazono dezem uzversta...</p><p>Nepergyvenki, jei paimtas MIN, tai atsiras:)</p>

Tai kad as is Kauno verysad.gif
Tiesai i sandeli Vilniuje ieskoti negaliu keliaut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 12, 17:02)
man tai eshopas del kitos priezasties ustebino siandien. Drauge kartu su vyru turejo PA . Dabar drauge laukia vyro vardu siuntinuko, tai eshopas jai atsake, kad vienas klientas turi viena ID , ir tipo net seima negali tureti vieno accounto verysad.gif(( zodziu , aisku manau ta siuntini jai atiduos , nes buvo uzsakymas darytas pries visus sujungimus. Bet vat seimos, kas ansciau pirkote kartu su vyrais, turekite omenyje.

tai tegu perka vienu vardu smile.gif kame bėdos?
Atsakyti