Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MyLediJu @ 2017 02 12, 10:46)
Gal kas rinks george asda? Prisijungciau.
Arba galeciau pati parinkt,siusčiau tiesiogiai l LT. Vilnius.

Prisijunciau smile.gif Kur siusti krepsiuka?
Atsakyti
Merginos, kokia geriausia kaina esat tuos mergaitiskus crocs su prledziukais pagave? 25-26€ radau, gal pirkot pigiau? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 11, 21:27)
Crocs eu. neokamas pristatymas  basutės po 10Eur 4u.gif

O kodėl aš nematau basučių po 10 Eur? Ar čia tik vaikams?
Atsakyti
Sveikos. Idomu ar Baby Jogger City Mini GT 3 uz 337 euru jau gera kaina butu? Ar matet ir pigiau
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2017 02 12, 11:13)
4u.gif labas rytas. Jau virš metų turiu tai nepamenu iš kurio, lyg topocentro ar kažkurios Kaune Megoje uztaikiau. Gal modeliai keitėsi,  kad skirtumas buvo 10 eur ir vyras nusprendė imt reguliuojamą(plius spalvų pasirinkimas buvo). Pritariu kurios sako kad neskanu, kitom kad skanu, bet čia skonio reikalas- aš nesu kavamane, todėl kad kava geriama prie deserto ar šiaip kelis kartus per savaitę ar ilgoje kelionėje ( kelionėse išvis tarsi įprotis mašinoje pasimėgauti). Tad retai geriant man kapsuline kava skani, nes geriu tik su pienu. Jei esate kavos mėgėja - siūlyčiau apie rimtesni pupelių kavos aparatą pagalvoti.
Belieka susivesti savo norus, būtinai pasiragauti ir įsigyti.
Gero ryto visoms ir skanios rytinės kavos  ☕

Aciu uz info 4u.gif As lygiai tokia pat kavomane kaip Jus smile.gif Kava megstu itin silpna ir max vienas puodelis ryte, tos skonines kavos kavinese man patinka. Na bet manau pirma tikrai reiks paragaut tu kapsuliniu, nes skoniai skirtingi ir gal tikrai man nebus skanu. Aciu merginoms dar karteli visoms! 4u.gif
Atsakyti
Ar šie tapukai l.siaurai kojai? Ar pakankamai ilgas lipdukas, tikrų aukšta keltim?
http://direct.asda.c...default,pd.html
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Panos , kokias striukes perkate berniukams. Domina tarpinis variantas tarp Ziemines ir jau vasarines . UCB ta plona su pukais zinau , del jos svarstau , bet galvoju , gal kas atrado idomesniu modeliu . Noretusi , kad butu plona , bet tuo paciu silta :)ar turite kas tokias ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 12, 11:01)
Panos , kokias striukes perkate berniukams. Domina tarpinis variantas tarp Ziemines ir jau vasarines . UCB ta plona su pukais zinau , del jos svarstau , bet galvoju , gal kas atrado idomesniu modeliu . Noretusi , kad butu plona , bet tuo paciu silta :)ar turite kas tokias ?

Uniqlo.

Kazkuri mergina klause del kavos kuri gera. Pabandykit is kavos banko. Pabandykit viena kita antra trecia. Pajusit skirtumus ir tikrai issirinksit. Man patinka 100% arabika nes ji turi rugsteles. Kiti negali pakest rugsteles todel jiem reik kartumo, reiskia turi but maisyta su robusta. Reik atrast savo. Bet toks jacobsas tikrai yra baisaus skonio.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 12, 12:01)

George padded coat
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 02 12, 10:25)
Merginos, kokia geriausia kaina esat tuos mergaitiskus crocs su prledziukais pagave? 25-26€ radau, gal pirkot pigiau? Aciu 4u.gif

kokio dydzio tokia kaina , ir ar jau paskaiciavote siuntima ir taip toliau ?
Atsakyti
šiandien pirksiu cocosa.co.uk, gal kas nori pasidalinti siuntimą 5sv uk? paskui per ESWD
Atsakyti

30% off kids' & baby full-price & sale styles with code READYGAP
Atsakyti