Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2017 02 11, 21:28)
Va man irgi ji tokia netikra ax.gif kai nusipirkom, tai kartais išgerdavau dar, o vėliau kokį kartą į 2 mėn, man geriau užpilama  mirksiukas.gif vyras geria sekmadieniais biggrin.gif

Vienintelė kurią dar išgert galiu tai grande intenso. Toks ryžas dangtelis. Nedidelį shot'ą iš bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 11, 19:34)
Merginos, jus viska zinot smile.gif Renkuosi kapsulini kavos aparata. Neapsisprendziu ar dolce gusto jovia modeli su 0,8 litro talpa, ar gana ir kokio pigiausio piccolo modelio. Aciu, jei kas gales patarti  4u.gif  kavos temas supermamoj perziurejau, bet kazkaip neradau man reikiamos info.

Kuom jie skirias, tik dizainu? Pilnai uztenka ir piccolo. Kad talpa didesne, o kam ji? As nelaikau vandens talpoj, kaskart keiciu i sviezu vandeni, o keliem puodeliam pilnai uztenka ir mazesnes talpos indas.
Papildyta:
QUOTE(ovilija @ 2017 02 11, 20:01)
Turiu dolce Gusto, reguliuojasi kiekis, ir pas tėvus yra nereguliuojamas- jokio skirtumo nėra, tik gal patogume. Aš aplamai už pigesni variantą,  kaspulese kavyte skani ;) reguliuojamo kaina man tiko nes akcija buvo itin gera.

Sutinku. Bet ir rankiniam nera didelio nepatogumo. Kava juk ne 5 min pilas,tad luktert maziau nei minute ir paciam sustabdyt, nesukelia nepatogumu.

Nesakau, kad super duper is kapsuliu, bet skani, daug skanesne, nei jacobs uzsipili. Man dar Barista (espreso) patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 11 vasario 2017 - 22:01
QUOTE(Sense @ 2017 02 11, 21:57)
Kuom jie skirias, tik dizainu? Pilnai uztenka ir piccolo. Kad talpa didesne, o kam ji? As nelaikau vandens talpoj, kaskart keiciu i sviezu vandeni, o keliem puodeliam pilnai uztenka ir mazesnes talpos indas.
Papildyta:

Sutinku. Bet ir rankiniam nera didelio nepatogumo. Kava juk ne 5 min pilas,tad luktert maziau nei minute ir paciam sustabdyt, nesukelia nepatogumu.

Nesakau, kad super duper is kapsuliu, bet skani, daug skanesne, nei jacobs uzsipili. Man dar Barista (espreso) patinka.

Tai nepirkit jacobso. Normalios kavos nusipirkit. Tada tas gusto atrodys brudas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 11, 22:27)
Tai nepirkit jacobso. Normalios kavos nusipirkit. Tada tas gusto atrodys brudas.

Baiges kapsules, gaminuos espreso kavinuki lavazza (is de siunciaus), na nestebuklai, barista dolce gusto skaniau.
Na pvz., kokios tos normalios nusipirkt?
Atsakyti
Labas rytas, merginos, gal kazkas Asda perkat? Labai reikia 1 prekes. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
As irgi prisijunciau prie asdos smile.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz tiek daug ivairiu nuomoniu 4u.gif va tikrai, paskaitai kituose forumuose, o ten tylu ramu, ko paklausi, to negausi.... O sita tema kai gyva, tai tuoj ir atsakymas 4u.gif
Atsakyti
Aš tai manau, reikia žiūrėti pagal save, kokią kavą mėgsti. Aš gerbėja saldžios, balintos, su puta, neprieštarauju užpilant sirupo biggrin.gif Tai man kapsulinis tikrai liuks, be galo patenkinta smile.gif
O vat anyta atvažiavus nesupranta tokio reikalo biggrin.gif jai reikia tikros kavos porą šaukštų, ir dar kokių 4 puodelių iki pietų 4u.gif
Atsakyti

Gal kas rinks george asda? Prisijungciau.
Arba galeciau pati parinkt,siusčiau tiesiogiai l LT. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 11, 20:34)
Merginos, jus viska zinot smile.gif Renkuosi kapsulini kavos aparata. Neapsisprendziu ar dolce gusto jovia modeli su 0,8 litro talpa, ar gana ir kokio pigiausio piccolo modelio. Aciu, jei kas gales patarti  4u.gif  kavos temas supermamoj perziurejau, bet kazkaip neradau man reikiamos info.

Maniskis delongi kapsulinis. Labai patenkinta. Skani kava.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 11, 20:28)
Mes drabe turim. Man slyksti ta kav akapsuline. Karti ir bjuari. Ypac su pienu. Sintetika kazkokia. Tai nusipirkau paprastos uzpilamos. Ir geriu. Nes tos i burna paimt negalima. Cia matyt kaip kam. Niekada nepirkciau kapsulinio.

Man kapsuline irgi nea, jau tada užpilama geriau.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 11, 20:23)
dekui  4u.gif  va as ir galvoju, gal visgi gerai su reguliuojamu butu. O sakykit kur buvot rade gera kaina?  smile.gif

4u.gif labas rytas. Jau virš metų turiu tai nepamenu iš kurio, lyg topocentro ar kažkurios Kaune Megoje uztaikiau. Gal modeliai keitėsi, kad skirtumas buvo 10 eur ir vyras nusprendė imt reguliuojamą(plius spalvų pasirinkimas buvo). Pritariu kurios sako kad neskanu, kitom kad skanu, bet čia skonio reikalas- aš nesu kavamane, todėl kad kava geriama prie deserto ar šiaip kelis kartus per savaitę ar ilgoje kelionėje ( kelionėse išvis tarsi įprotis mašinoje pasimėgauti). Tad retai geriant man kapsuline kava skani, nes geriu tik su pienu. Jei esate kavos mėgėja - siūlyčiau apie rimtesni pupelių kavos aparatą pagalvoti.
Belieka susivesti savo norus, būtinai pasiragauti ir įsigyti.
Gero ryto visoms ir skanios rytinės kavos ☕
Atsakyti