Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ovilija @ 2017 02 11, 21:01)
Turiu dolce Gusto, reguliuojasi kiekis, ir pas tėvus yra nereguliuojamas- jokio skirtumo nėra, tik gal patogume. Aš aplamai už pigesni variantą,  kaspulese kavyte skani ;) reguliuojamo kaina man tiko nes akcija buvo itin gera.

dekui 4u.gif va as ir galvoju, gal visgi gerai su reguliuojamu butu. O sakykit kur buvot rade gera kaina? smile.gif
Atsakyti
Crocs eu. neokamas pristatymas basutės po 10Eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2017 02 11, 20:01)
Turiu dolce Gusto, reguliuojasi kiekis, ir pas tėvus yra nereguliuojamas- jokio skirtumo nėra, tik gal patogume. Aš aplamai už pigesni variantą,  kaspulese kavyte skani ;) reguliuojamo kaina man tiko nes akcija buvo itin gera.

Mes drabe turim. Man slyksti ta kav akapsuline. Karti ir bjuari. Ypac su pienu. Sintetika kazkokia. Tai nusipirkau paprastos uzpilamos. Ir geriu. Nes tos i burna paimt negalima. Cia matyt kaip kam. Niekada nepirkciau kapsulinio.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 11, 21:28)
Mes drabe turim. Man slyksti ta kav akapsuline. Karti ir bjuari. Ypac su pienu. Sintetika kazkokia. Tai nusipirkau paprastos uzpilamos. Ir geriu. Nes tos i burna paimt negalima. Cia matyt kaip kam. Niekada nepirkciau kapsulinio.

Dekui JMD, matyt tikrai del skonio gincytis nereiktu biggrin.gif as kolkas is drauges prisiklausiau pagyru, kokia ji skani ir pati uzsimaniau isigyt, kai ir kaina tokia prieinama. Na bet gal dar reik pirmiau issiragaut keleta skoniu tuomet. O gal ir man nebus taip skanu kaip jai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 11, 17:46)
žinutėj atsiunčia terminą. man rašė 5dienos

Aciu 4u.gif 4u.gif
Ten nepagalvojau paziureti. Ieskojau info ESWD puslapy, laiskuose, bet ne sms zinutej:)
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 11, 20:34)
Dekui JMD, matyt tikrai del skonio gincytis nereiktu  biggrin.gif  as kolkas is drauges prisiklausiau pagyru, kokia ji skani ir pati uzsimaniau isigyt, kai ir kaina tokia prieinama. Na bet gal dar reik pirmiau issiragaut keleta skoniu tuomet. O gal ir man nebus taip skanu kaip jai  biggrin.gif

Paragauk. Tikrai siulau. Nu bjauresnes man neteko gert. Puta ta sprogineja tokia sintetine sintetine. Nors sintetikos ten ner tipo. Isbandziau as visas tas rusis. Weu.
Atsakyti
Laba,
SD gal yra perkanciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 11, 21:42)
Paragauk. Tikrai siulau. Nu bjauresnes man neteko gert. Puta ta sprogineja tokia sintetine sintetine. Nors sintetikos ten ner tipo. Isbandziau as visas tas rusis. Weu.

Aciu uz patarima, taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 11, 21:42)

biggrin.gif
Na as kitos nuomonės smile.gif
Bet visi turi pasibandyt
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 11, 21:10)
biggrin.gif
Na as kitos nuomonės smile.gif
Bet visi turi pasibandyt

biggrin.gif aga
Atsakyti
Panos, koks dabar galioja knygu klubo kodas?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 11, 21:28)

Va man irgi ji tokia netikra ax.gif kai nusipirkom, tai kartais išgerdavau dar, o vėliau kokį kartą į 2 mėn, man geriau užpilama mirksiukas.gif vyras geria sekmadieniais biggrin.gif
Atsakyti