Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Nerandu ESWD taisyklese per kiek laiko reikia pasiimti siunta is venipak terminalo. Gal kas zinote, kur paradyta si info??
Atsakyti
Gal kas turit patirties, rekomenduokit avalynę (pavasariui) labai labai plačiai kojai (moteriška). Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 11, 16:40)
Gal kas turit patirties, rekomenduokit avalynę (pavasariui) labai labai plačiai kojai (moteriška). Ačiū 4u.gif

Rieker
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 02 10, 19:04)
Gal kas turite mažiukų? Columbia labai gera kaina
http://www.littletre...escription/8121

Klausiau ir radau jau pati biggrin.gif

Gal tada zinot ar atitinka dydzius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 11 vasario 2017 - 16:56
QUOTE(Lauruciuk @ 2017 02 11, 17:50)
Klausiau ir radau jau pati  biggrin.gif

Gal tada zinot ar atitinka dydzius? 4u.gif

Bunny modelis Visi dydziai užsilenkia rankytes su kojytėm
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 11, 17:40)

clarks yra wide fit batų.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 02 11, 16:33)
Nerandu ESWD taisyklese per kiek laiko reikia pasiimti siunta is venipak terminalo. Gal kas zinote, kur paradyta si info??

žinutėj atsiunčia terminą. man rašė 5dienos
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 11, 13:55)

Aciu, ne ten ieskojau tos temos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jus viska zinot smile.gif Renkuosi kapsulini kavos aparata. Neapsisprendziu ar dolce gusto jovia modeli su 0,8 litro talpa, ar gana ir kokio pigiausio piccolo modelio. Aciu, jei kas gales patarti 4u.gif kavos temas supermamoj perziurejau, bet kazkaip neradau man reikiamos info.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 11, 20:34)
Merginos, jus viska zinot smile.gif Renkuosi kapsulini kavos aparata. Neapsisprendziu ar dolce gusto jovia modeli su 0,8 litro talpa, ar gana ir kokio pigiausio piccolo modelio. Aciu, jei kas gales patarti  4u.gif  kavos temas supermamoj perziurejau, bet kazkaip neradau man reikiamos info.

turiu piccolo nieko netruksta man is jo 😉
apskritai uzskaitau as ji, kava skani 👍
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2017 02 11, 20:56)
turiu piccolo nieko netruksta man is jo 😉
apskritai uzskaitau as ji, kava skani 👍

aciu uz pasidalinta nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 11, 19:34)
Merginos, jus viska zinot smile.gif Renkuosi kapsulini kavos aparata. Neapsisprendziu ar dolce gusto jovia modeli su 0,8 litro talpa, ar gana ir kokio pigiausio piccolo modelio. Aciu, jei kas gales patarti  4u.gif  kavos temas supermamoj perziurejau, bet kazkaip neradau man reikiamos info.

Turiu dolce Gusto, reguliuojasi kiekis, ir pas tėvus yra nereguliuojamas- jokio skirtumo nėra, tik gal patogume. Aš aplamai už pigesni variantą, kaspulese kavyte skani ;) reguliuojamo kaina man tiko nes akcija buvo itin gera.
Atsakyti