Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kokius kombinzonus perkate metų su trupučiu vaikams? Galvoju ar Columbia snuggly bunny patogūs https://www.amazon.c...-...;th=1&psc=1 vaikščiojančiam vaikui? Gal kas turite 12-18 ar 18-24 mėn dydį? Ar turi kelnės gumas batams? Ar didinti kaip kūdikiams? Kūdikiui suprantu reikia rankas ir kojas pilnai paslėpti, dėl to didesni , o vaikščiojančiam jau nereikia.

Vientisas LassieTec (analogiski tik brangesni Reima, didriksons), dvieju daliu - Columbia buga. As abejoju snuggly bunny atsparumu dregmei. Neturejom, bet kiek kitus vaikus maciau tai atrodo, kad medziaga suslampa, ar kiaurai perslampa nezinau, bet man pasitikejimo nekelia. Jei bus sniego, zinau, kad su lassie gales voliotis sniege drasiai, o pareis sausa :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neriuke: 09 sausio 2020 - 00:02
QUOTE(lola.lola @ 2020 01 08, 20:56)
Į kuprinių temą: 50 proc ECCO metgaitiškai pradinuko kuprinei. Skonio reikalas žinoma, bet mano 2 pradinukai su tokiom ecco vaiksto ir esu labai patenkinta jom dėl talpumo ir lengvumo.

geresniu kupriniu nei Ecco neturejom. Nera ka lyginti su Herlits ar landsendo kuprinem
Ecco lengvos, patogios ir ilgaamzes

Crocs basutes mergaitei ne klasikinis modelis visi dydziai tik 10.40sv
https://amzn.to/39R3JsT

mano megstamas i vonia maudynems pilamas Olbas su akcija 2.60sv 250ml. Rudeniui ir ziemai man nepamainomas dalykas
https://amzn.to/2R2uXnR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 09 sausio 2020 - 08:45
QUOTE(lola.lola @ 2020 01 08, 21:56)
Į kuprinių temą: 50 proc ECCO metgaitiškai pradinuko kuprinei. Skonio reikalas žinoma, bet mano 2 pradinukai su tokiom ecco vaiksto ir esu labai patenkinta jom dėl talpumo ir lengvumo.

Pritariu, nereali kuprine bigsmile.gif Sunus 4 metai nesioja, na jau tokia atgyvenus, bet dar pratempsim siemet smile.gif
Atsakyti

sveikos, o ecco kuprinę kaip valote? ar ją tarkim galima skalbti?

nes va vyresnėlė nešioja 3 m. potterybarn kuprinę, tai aš labai ja džiaugiuos, atrodo puikiai, išskalbiu kartą per metus skalbyklėje, ir lengva ir t.t., o dar kai mokėjus buvau tik 21 eur už L dydį, tai jau atsipirko su kaupu. norėčiau ir būsimai pirmokei kažko panašaus, kokybiško, bet į usa puslapį pottery neįeinu , o iš uk tarpininkės nesiunčia, tai sudomino ecco ir smiggle....

Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2020 01 09, 10:33)
<p>sveikos, o ecco kuprinę kaip valote? ar ją tarkim galima skalbti?</p>
<p>nes va vyresnėlė nešioja 3 m. potterybarn kuprinę, tai aš labai ja džiaugiuos, atrodo puikiai, išskalbiu kartą per metus skalbyklėje, ir lengva ir t.t., o dar kai mokėjus buvau tik 21 eur už L dydį, tai jau atsipirko su kaupu. norėčiau ir būsimai pirmokei kažko panašaus, kokybiško, bet į usa puslapį pottery neįeinu , o iš uk tarpininkės nesiunčia, tai sudomino ecco ir smiggle....</p>

Į valyklą nunešdavau vieną kartą per metus
Atsakyti
Galiu palyginti potery ir ecco (dičkių) kuprines.Ecco lb greit atiro šoninės kišenės ir pradėjo pastoviai atsiseginėti užtrauktukas (dukrą vežioju,nešioja tvarkingai).Dukrai labiau patinka ir mieliau renkasi potery wub.gif .Jai sako šios patogesnės ir lengvesnės.Be minėtų kliurkų ecco nešiojasi neblogai,skalbti nebandėm,dar nėra reikalo (atnešiojo beveik metus,kartais pakeisdama į kt).Potery skalbiasi puikiai,defektų nešiojant neatsirado jokių (3 kuprinių patirtis) smile.gif .Landsend pasirodė kokybiškos,bet potery ar ecco dizainas simpatiškesnis rolleyes.gif Pradinėse klasėse esam turėję herliz-nepatiko (jokių kišenių,sunkoka,dėžė ir tiek...).Pirmenybė iš turėtų kuprinių-potery smile.gif
Atsakyti
Didieji šalikai po 40 usd. Tik spalvų likę gerokai mažiau https://www.macys.co...acys?ID=7425958
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2020 01 09, 10:33)
<p>sveikos, o ecco kuprinę kaip valote? ar ją tarkim galima skalbti?</p>
<p>nes va vyresnėlė nešioja 3 m. potterybarn kuprinę, tai aš labai ja džiaugiuos, atrodo puikiai, išskalbiu kartą per metus skalbyklėje, ir lengva ir t.t., o dar kai mokėjus buvau tik 21 eur už L dydį, tai jau atsipirko su kaupu. norėčiau ir būsimai pirmokei kažko panašaus, kokybiško, bet į usa puslapį pottery neįeinu , o iš uk tarpininkės nesiunčia, tai sudomino ecco ir smiggle....</p>

jus parsisiuskit programele hola. su ja ieisit. as irgi neieidavau. mano sunus baigineja 4 klase su potterybarn tai dar kaip nauja isplovus skalbykleje. superine. ir antram, busimam pirmokui ieskau sios firmos, bet geru kainu nebebuna. vyresnelio su viskuo is amerikos apie 36 e gavos. dabar kiek ziuriu butu dvigubai tiek
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2020 01 09, 10:35)
Į valyklą nunešdavau vieną kartą per metus

kaip nepatogu. o ir brangu. maniskiui pottery kelis kart per metus tenka skalbti. as ikisu i skalbenke ir kaip nauja. jau skalbiau kokius 6 kartus.
Atsakyti
Ecco skalbiu skalbiankej smile.gif jokiu defektu neatirado
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 01 09, 10:51)
Galiu palyginti potery ir ecco (dičkių) kuprines.Ecco lb greit atiro šoninės kišenės ir pradėjo pastoviai atsiseginėti užtrauktukas (dukrą vežioju,nešioja tvarkingai).Dukrai labiau patinka ir mieliau renkasi potery  wub.gif .Jai sako šios patogesnės ir lengvesnės.Be minėtų kliurkų ecco nešiojasi neblogai,skalbti nebandėm,dar nėra reikalo (atnešiojo beveik metus,kartais pakeisdama į kt).Potery skalbiasi puikiai,defektų nešiojant neatsirado jokių (3 kuprinių patirtis)  smile.gif .Landsend pasirodė kokybiškos,bet potery ar ecco dizainas simpatiškesnis  rolleyes.gif Pradinėse klasėse esam turėję herliz-nepatiko (jokių kišenių,sunkoka,dėžė ir tiek...).Pirmenybė iš turėtų kuprinių-potery  smile.gif

Na mes irgi turėjome visų šių trijų firmų kuprines. Mums Ecco kokybiškiausia. Pottery kuprinei nuo svorio tempimo prairo medžiaga prie pagrindinio užtrauktuko. Jau kelis kartus tvarkiau siuvykloje. Landsend rečiau naudojama, tai laiko
Atsakyti
daznai klausiama, tai dalinuosi
Www.omnivasiunta.lt su kodu Omniva20 pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 09 sausio 2020 - 12:08

Tikrai pritariu dėl ecco kuprinių kokybės. Vienas sūnus nešiojo metus pirmoje klasėje, bet jam kažkaip sunkiai tik ant nugaros užsidėdavo, tai nuo antros klasės perėjo prie Landsendo kuprinės..
O dabar Ecco nešioja antras sūnus, jam labai ji patika ir tinka :) Jis smulkesnio sudėjimo..
Kuprinę ploviau skalbimo mašinoje - nieko nenutiko :)

Atsakyti