Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dangerele @ 2020 01 05, 23:29)
Gundžiausi ir aš smiggle. Bet gerai kad čia yra su kuo pasitart. Maniškis pirmokas tika bus. Pottery bus large per didelė ? Norisi kad ilgam užtektų. Ir su tom užgaidom nenoriu prisirišt prie jokio personažo nes tikrai atsibos. Paimt kokia universalia gražia. Bet nera tokiu. Visos su kažkuo

Mano buvęs pirmokas, dabar ketvirtokas - irgi nuo L pottery pradėjo iki dabar.
Atsakyti
Sveikos, gal kartais zinote koki nuolaidos koduka eurovaistineje? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmokė su Smiggle vaikšto. Pradžioj gal didoka atrodė, dabar viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2020 01 06, 09:25)
Mano pirmokė su Smiggle vaikšto. Pradžioj gal didoka atrodė, dabar viskas gerai.

Va tokio tipo, tik spalvos truputį kitokios
https://www.smiggle....content=300x300
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2020 01 05, 22:29)
Gundžiausi ir aš smiggle. Bet gerai kad čia yra su kuo pasitart. Maniškis pirmokas tika bus. Pottery bus large per didelė ? Norisi kad ilgam užtektų. Ir su tom užgaidom nenoriu prisirišt prie jokio personažo nes tikrai atsibos. Paimt kokia universalia gražia. Bet nera tokiu. Visos su kažkuo

Smiggle esu labai labai labai ir vaikas irgi patenkintas. Lengva kaip pūkas, patogi, užtrauktukai vaikšto piršto palietimu. Pirkau pavasarį. Dabar trečiokas, ūgis 160 cm. Jam labai pats tas dydis.
Atsakyti

Sveikos, prisijungciau arba pati pirkciau is Mountainwarehouse.com :) Ieskau kompanijos iki nemokamu UK 50 svaru siuntimo. Veliau siusciau per Lenkijos ESWD i LT. Klaipeda/Gargzdai

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 01 06, 10:52)
Smiggle esu labai labai labai ir vaikas irgi patenkintas. Lengva kaip pūkas, patogi, užtrauktukai vaikšto piršto palietimu. Pirkau pavasarį. Dabar trečiokas, ūgis 160 cm. Jam labai pats tas dydis.

beveik mano ūgio biggrin.gif
tai vadinasi būsimai pirmokei, kuri dabar duok dieve iki rudens 120 pasieks biggrin.gif smiggle bus smarkiai per didelė? ax.gif
trečiokė nuo pirmos klasės nešiojo Pottery S dydžio, bet šiemet jau numetė į šoną ir vaikšto su Jcrew blizgančia. Ji aišku nepritaikyta mokyklai, bet kai atvežam ir parsivežam, o į mokyklą nešasi tik rūbus persirengti, tinka.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2020 01 06, 07:38)
Mano buvęs pirmokas, dabar ketvirtokas - irgi nuo L pottery pradėjo iki dabar.

Mano panelė lygiai taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2020 01 06, 12:25)
Mano panelė lygiai taip pat  ax.gif

Išsiunčiau krepseli is uk parduotubes pottery tarpininkei. Sako neperka..daug vargo su jais. Ar kas bande su lt kortele atsiskaitytū ar revolutu kaip sekesi ? Matau shipas 6£
Atsakyti
poterry kuprine pirmokui small dydzio pirkau tokia iš USA, tik nuoroda įmetu UK. mano smulkiam pirmokeliui pats tas , L dydis butu tikrai per didele.

https://www.potteryb...ark-backpack-uk
Atsakyti

Pirksiu Gap.eu, renku iki nemokamo pristatymo Gargzdai/Klaipeda :)

Pirksiu sivakar, kol galioja papildomas -30% sale skyriui :)

Atsakyti
Columbia buga atskiras 26,45sv
https://amzn.to/2ugGrfA
Atsakyti