Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(GammaOrionis @ 2020 01 05, 18:26)
<p>Mes turim leifheit su centrifūga, tai palieka dryžius net su vandeniu plaunant, bet man ne bėda, šiaip ji lb patogi išgręžti, sukasi gerai, tai nereik tiek lankstytis. </p><p></p><p>O šiaip į leifheit temą - nusipirkau bulvių skustuką, tai ranką išsisukti galima, toks nepatogus  doh.gif​ </p>

mano vyras nusipirko ikejos bulviu skustuką - pradzioj skeptiskai ziurejau, bet dabar žiūriu, kad dažniau jį imu, teks atsisveikint su savo TW biggrin.gif beje, jis labai patogiai kopustus salotoms pjausto
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2020 01 05, 17:34)
Pernai geguzes men pirkau su akcija.

is anglijos ar usa? didele ar maza? berniukui ar mergaitei? ir uz kiek? biggrin.gif pastebejau, kad mergaitiskos pigesnes buna
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 01 05, 17:23)
as jau nuo rugsejo seku uk ir usa, bet kainu geru nera. man berniukui reikia. tiesa, buvo su kazkokiais ekskavatoriais didele uz 16 svaru, bet tokia nebent 1-2 klasei

Tai va... jis tik bus pirmokas. Bet su ekskavatoriais neikiščiau. Nori su starwars arba lloydu
O as tokiu nemaciau ..pigiau. teks laukt rugsejo ir stebet.po truputi.
Kokios dar geros ? Smiggle
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 01 05, 19:27)
is anglijos ar usa? didele ar maza? berniukui ar mergaitei? ir uz kiek?  biggrin.gif  pastebejau, kad mergaitiskos pigesnes buna

o as pastebejau, kad berniukiskos dazniau pigesnes buna biggrin.gif man mergaitei reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 01 05, 20:33)
o as pastebejau, kad berniukiskos dazniau pigesnes buna biggrin.gif man mergaitei reikia biggrin.gif

Berniukisku pasirinkimas...apverktinas. o mergaitem dieve kiek grožių. Ir taip visur smile.gif)
Atsakyti

Mes turim leifheit su centrifūga, tai palieka dryžius net su vandeniu plaunant, bet man ne bėda, šiaip ji lb patogi išgręžti, sukasi gerai, tai nereik tiek lankstytis. 

O šiaip į leifheit temą - nusipirkau bulvių skustuką, tai ranką išsisukti galima, toks nepatogus  :oh: 

O man ju skustukas super!! Nezinau tik gal kitoks nei jusu :))). Ir siaip leifheit produkcijos namie daug, nuo dziovykles, lyginimo lentos iki valiklio :), absoliuciai nei vienu daiktu negaliu skustis :)).

Aciu kazkam, kas pasidalinot amazono nuolaidom :)!! Man labai praverte!

Atsakyti
Nu žinokit aš jūsų prisiskaičius irgi nulėkiau į senius, nes mano Leifheit pasenus, kotas su izoliacija, tai nusipirkau Vileda, išgręžia puikiai, nu bet rankenos ilgis tai dieve padėk su mano ūgiu, žiauriai trumpa, kaip aš nenužiūrėjau, dabar mąstau kaip ją pailginti, vis tiek kažką daklijuot turėsim įtariu biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=83_TtihdK1k
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2020 01 05, 21:36)
Nu žinokit aš jūsų prisiskaičius irgi nulėkiau į senius, nes mano Leifheit pasenus, kotas su izoliacija, tai nusipirkau Vileda, išgręžia puikiai, nu bet rankenos ilgis tai dieve padėk su mano ūgiu, žiauriai trumpa, kaip aš nenužiūrėjau, dabar mąstau kaip ją pailginti, vis tiek kažką daklijuot turėsim įtariu biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=83_TtihdK1k

O tai kotas neteleskopinis? Bandet issukt ji?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 01 05, 19:27)
is anglijos ar usa? didele ar maza? berniukui ar mergaitei? ir uz kiek?  biggrin.gif  pastebejau, kad mergaitiskos pigesnes buna

Is Usa, small dydzio berniukui, atkapsciau, kad kaina buvo 34 dol. Tikrai ne pati maziausia, nes jei gerai atsimenu , UK parde buvo dar mazesnem kainom kuprines paleidus. O USA kainu daugiau nebesekiau.
Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2020 01 05, 19:32)
Tai va... jis tik bus pirmokas. Bet su ekskavatoriais neikiščiau. Nori su starwars arba lloydu
O as tokiu nemaciau ..pigiau. teks laukt rugsejo ir stebet.po truputi.
Kokios dar geros ? Smiggle

Smiggle pirkau aukstam treciokui , labai patenkinta ir as ir vaikas. Tvirta kuprine, o va pirmokeliui rinkausi pottery, nes smìggle man pasirode visos didokos . Jaunelis smulkus, neaukstas kavalierius. Is tikruju , kai gavau pottery kuprine issigandau , kad labai maza. Aciu dievui , kad netampo vadoveliu, nes jei tampytu vadovelius ir papkes kaip dickis, tikrai nesutilptu viskas.
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2020 01 05, 22:14)
O tai kotas neteleskopinis? Bandet issukt ji?

Svarbu pasiskųsti reikėjo, dar išsukau vienoj vietoj biggrin.gif - pasiilgino yahoo.gif . Vyras ir tas nerado kaip pailginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2020 01 05, 23:37)
Is Usa, small dydzio berniukui, atkapsciau, kad kaina buvo 34 dol. Tikrai ne pati maziausia,  nes jei gerai atsimenu , UK parde  buvo dar mazesnem kainom kuprines paleidus.  O USA kainu daugiau nebesekiau.
Papildyta:

Smiggle pirkau aukstam treciokui  , labai patenkinta ir as ir vaikas. Tvirta kuprine, o va  pirmokeliui rinkausi pottery, nes smìggle  man pasirode visos didokos .  Jaunelis smulkus, neaukstas kavalierius. Is tikruju , kai gavau pottery kuprine issigandau , kad labai maza. Aciu dievui ,  kad netampo vadoveliu, nes jei tampytu vadovelius ir papkes kaip dickis, tikrai nesutilptu viskas.

Gundžiausi ir aš smiggle. Bet gerai kad čia yra su kuo pasitart. Maniškis pirmokas tika bus. Pottery bus large per didelė ? Norisi kad ilgam užtektų. Ir su tom užgaidom nenoriu prisirišt prie jokio personažo nes tikrai atsibos. Paimt kokia universalia gražia. Bet nera tokiu. Visos su kažkuo
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2020 01 05, 19:34)
Pernai geguzes men pirkau su akcija.

Pernai USA pottery visus metus stebejau, geras kainas paleido rugpjucio menesi, bet jei siustis laivu, nebutu speje ateiti.
Uk neblogos kainos buvo rugpjucio men, bet kas pirko per tarpininke, maciau, kad taip ir negavo kupriniuiš Uk.

Mano pirmokė vaikšto su pottery L dydžio kuprinr. Būsimas pirmokas eis su smiggle.
Atsakyti