Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2020 01 05, 10:22)
Pas mane lygiai tokia pati, bet man nei karto nebuvo niekas nušokę, o kas dėl dryžių, tai man juos palieka, jei įpilu kažkokį Ajax grindų ploviklį, bandziau ir maziau nei raso jo pilti, bet vis tiek dryziais eina, tai dabar tyru vandeniu olaunu ir viskas ok.

Aš plaunu tik vandeniu, jokių priedų nededu ir niekad nebūna dryžių. Mano senesnis modelis, matyt naujesnius patobulino ir tą problemą išsprendė
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2020 01 05, 00:05)
Merginos, gal žinot taškų, kur galima gyvai pačiupinėt ir pasimatuot VS maudymukų? Idealu Kaunas, bet tiktų ir Vilnius ar Panevėžys.

Panevėžyje tikrai VS parduotuvės nėra
Atsakyti
sveikos, kokius tel turi jusu vaikai? reikia 11m berniukui iki kokiu 150€. galvoju koki xiomi, bet koki neisivaizduoju. gal kas pasidalins, ka vaikai gero turi
Atsakyti

sveikos, kokius tel turi jusu vaikai? reikia 11m berniukui iki kokiu 150€. galvoju koki xiomi, bet koki neisivaizduoju. gal kas pasidalins, ka vaikai gero turi

Turi sūnus tokį, labai visai neblogas, tik pirkom varle.lt:
https://bite.lt/tele...g1uEALw_wcB<br>

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 01 05, 11:08)

maniskiai visi Xiaomi turi, nuo 5 iki 7 modelio. visi puikiai veikia. As pati turejo 4pro irgi dziaugiaus, kol i wc neikrito smile.gif
Atsakyti
Kada geriausias laikas medžioti pottery barns kuprine ?
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2020 01 05, 12:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="padraika22" data-cid="72577874" data-time="1578215330"><div><p>sveikos, kokius tel turi jusu vaikai? reikia 11m berniukui iki kokiu 150€. galvoju koki xiomi, bet koki neisivaizduoju. gal kas pasidalins, ka vaikai gero turi</p></div></blockquote><p></p><p>Turi sūnus tokį, labai visai neblogas, tik pirkom varle.lt:
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://bite.lt/telefonai/xiaomi-redmi-8?gclid=Cj0KCQiAr8bwBRD4ARIsAHa4YyLVaePkseA9ZYBl7ddOYRfCn9zlHnGrZ5LmeGlIMR3H5kMeBFpxCC8aAg1uEALw_wcB'>https://bite.lt/telefonai/xiaomi-redmi-8?gclid=Cj0KCQiAr8bwBRD4ARIsAHa4YyLVaePkseA9ZYBl7ddOYRfCn9zlHnGrZ5LmeGlIMR3H5kMeBFpxCC8aAg1uEALw_wcB
</a></p>

Mano 10 metis kasdienai turi paprasta Nokia biggrin.gif ir iseigini musu sena Iphone 7 biggrin.gif biggrin.gif nelabai saiko turi su tuo skrolinimu, tai Nokia issprende beda tongue.gif namie tik pamaigyt gauna ta Iphona arba kai i kokia ekskursija varo. Mes kai su Androidais nelabai kalba bendra randam, tai atpuola visokie Xiaomiai ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 sausio 2020 - 14:09
QUOTE(Loram @ 2020 01 04, 22:24)
patarimu siuo klausimu neturiu, bet as savo leifheitui pritaikiau lidlo sluostes - man jos labiau patinka. Dabar jau laukiu kada vel "paduos i prekyba" pirksiu daug biggrin.gif

O kokios tos šluostės iš Lidlo?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2020 01 05, 14:03)

as jau nuo rugsejo seku uk ir usa, bet kainu geru nera. man berniukui reikia. tiesa, buvo su kazkokiais ekskavatoriais didele uz 16 svaru, bet tokia nebent 1-2 klasei
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2020 01 05, 15:57)
O kokios tos šluostės iš Lidlo?

vartotojo įkelta nuotrauka kazkas panasaus, tik mano pilkos, o ne melynos tos juostos.
Atsakyti

Mes turim leifheit su centrifūga, tai palieka dryžius net su vandeniu plaunant, bet man ne bėda, šiaip ji lb patogi išgręžti, sukasi gerai, tai nereik tiek lankstytis. 

O šiaip į leifheit temą - nusipirkau bulvių skustuką, tai ranką išsisukti galima, toks nepatogus  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2020 01 05, 15:03)

Pernai geguzes men pirkau su akcija.
Atsakyti