Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2020 01 04, 21:06)
Klausimas gal kvailas ir ne i tema, bet cia visada gauni atsakyma biggrin.gif  zodziu, po n metu isigijau sluota grindim plaut, nes zmones ispusdavo akis, kad vis dar plaunu grindis senuoju budu skudura ant sluotos vyniodama biggrin.gif  nu ok, nusipirkau mandra Leifheit sluota. Ir matyt nemoku naudotis sluota tongue.gif  tongue.gif  isplaunu ir lieka tokie pamozojimai ant tu grindu, murzinos tos grindis atrodo unsure.gif  ir ploviklius bandau keist ir isvis nepilt jokio, ir daugiau isgrezt ir maziau, tas pats suds, na su paprastu ranksluostuku ir sluota taip nebudavo, gal kas turit minciu kame kampas??

man irgi patogiau su ranksluosciu geriau isvalo. tik as be sluotos o pasilenkus valau, kad visus palovius ir kitus tarpus isvalyti. ir pripylus kazko ant grindu ranksluostis geriau sugeria dregme nei tos sluostes
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 01 04, 22:06)
Klausimas gal kvailas ir ne i tema, bet cia visada gauni atsakyma biggrin.gif  zodziu, po n metu isigijau sluota grindim plaut, nes zmones ispusdavo akis, kad vis dar plaunu grindis senuoju budu skudura ant sluotos vyniodama biggrin.gif  nu ok, nusipirkau mandra Leifheit sluota. Ir matyt nemoku naudotis sluota tongue.gif  tongue.gif  isplaunu ir lieka tokie pamozojimai ant tu grindu, murzinos tos grindis atrodo unsure.gif  ir ploviklius bandau keist ir isvis nepilt jokio, ir daugiau isgrezt ir maziau, tas pats suds, na su paprastu ranksluostuku ir sluota taip nebudavo, gal kas turit minciu kame kampas??

patarimu siuo klausimu neturiu, bet as savo leifheitui pritaikiau lidlo sluostes - man jos labiau patinka. Dabar jau laukiu kada vel "paduos i prekyba" pirksiu daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 01 04, 22:24)
patarimu siuo klausimu neturiu, bet as savo leifheitui pritaikiau lidlo sluostes - man jos labiau patinka. Dabar jau laukiu kada vel "paduos i prekyba" pirksiu daug biggrin.gif

o kokia leifheit sluota turit,kad lidlo sluostes tinka?
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2020 01 04, 22:37)
o kokia leifheit sluota turit,kad lidlo sluostes tinka?

šluota
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 01 04, 22:48)

Aciu,mano tokia pat,reikes pasiziuret,kai bus lidle.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 01 04, 22:15)
man irgi patogiau su ranksluosciu geriau isvalo. tik as be sluotos o pasilenkus valau, kad visus palovius ir kitus tarpus isvalyti. ir pripylus kazko ant grindu ranksluostis geriau sugeria dregme nei tos sluostes

Na as uzsipypinciau 2 aukstus ant kalieniu valyt biggrin.gif

Pas mane tokia sluota, klijuojas ta sluoste

https://www.ermitaza...-cm-110967.html
Atsakyti
Merginos, gal žinot taškų, kur galima gyvai pačiupinėt ir pasimatuot VS maudymukų? Idealu Kaunas, bet tiktų ir Vilnius ar Panevėžys.
Atsakyti
Klausimas gal kvailas ir ne i tema, bet cia visada gauni atsakyma biggrin.gif  zodziu, po n metu isigijau sluota grindim plaut, nes zmones ispusdavo akis, kad vis dar plaunu grindis senuoju budu skudura ant sluotos vyniodama biggrin.gif  nu ok, nusipirkau mandra Leifheit sluota. Ir matyt nemoku naudotis sluota tongue.gif  tongue.gif  isplaunu ir lieka tokie pamozojimai ant tu grindu, murzinos tos grindis atrodo unsure.gif   ir ploviklius bandau keist ir isvis nepilt jokio, ir daugiau isgrezt ir maziau, tas pats suds, na su paprastu ranksluostuku ir sluota taip nebudavo, gal kas turit minciu kame kampas??

Leifheit tikrai zinau palieka tos pamozojimus. Labai daug kas skundesi. Mes dar pries 5m. Isigijom Vileda dar su senu kibiru. Dabar maciau yra atnaujintos. Nieko nepalieka. Nors su vandeniu plauk. Tik aisku reikia ta sluoste keist kazkiek laiko.
https://www.senukai....;src=searchnode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 05 sausio 2020 - 01:00

Oi Leifheit as labai nusivylus.. pirkau pries metus, panaudojai pora menesiu ir dabar stovi kampe - man viskas nepatiko: ir kaip dryziai lieka, ir sunki pati sluota, ir prastai isgrezia..

Pries tai gal 7 metus turejau Vileda - minusu sunku izvelgt.

Vyras is manes juokiasi - kad Leifhet stovi kampe, o as su rankuosciu ant keliu grindis plaunu biggrin.gif viskas, apsisprendziau - siandien vaziuosiu pirkt Viledos - kaip gerai cia paskaityt ir susiprast bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2020 01 05, 08:16)
Oi Leifheit as labai nusivylus.. pirkau pries metus, panaudojai pora menesiu ir dabar stovi kampe - man viskas nepatiko: ir kaip dryziai lieka, ir sunki pati sluota, ir prastai isgrezia..

Pries tai gal 7 metus turejau Vileda - minusu sunku izvelgt.

Vyras is manes juokiasi - kad Leifhet stovi kampe, o as su rankuosciu ant keliu grindis plaunu  biggrin.gif viskas, apsisprendziau - siandien vaziuosiu pirkt Viledos - kaip gerai cia paskaityt ir susiprast  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aš turiu Leifheit tokio tipo, tik pirkta prieš 7 metus https://www.amazon.d..._...7142&sr=8-5

Išsigręžia fantastiškai, galima iki visiško sausumo nugręžti, labai tinka parketui, jokių dryžių nepalieka. Tačiau didžiausias minusas yra kibiro gręžimo mechanizmas - sukant "centrifūgos" dalis nuolat nušoka nuo ašies, labai erzina.

Šiaip Leifheit visom prekėm esu nusivylusi - tarka, pjaustyklė, česnakų spaudyklė, viskas š.
Atsakyti

Sveikos,

prisijungciau arba pati pirkciau is Mountainwarehouse.com :) Ieskau kompanijos iki nemokamu UK 50 svaru siuntimo. Veliau siusciau per Lenkijos ESWD i LT.

Klaipeda/Gargzdai

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 01 05, 09:56)
Aš turiu Leifheit tokio tipo, tik pirkta prieš 7 metus https://www.amazon.d..._...7142&sr=8-5

Išsigręžia fantastiškai, galima iki visiško sausumo nugręžti, labai tinka parketui, jokių dryžių nepalieka. Tačiau didžiausias minusas yra kibiro gręžimo mechanizmas - sukant "centrifūgos" dalis nuolat nušoka nuo ašies, labai erzina.

Šiaip Leifheit visom prekėm esu nusivylusi - tarka, pjaustyklė, česnakų spaudyklė, viskas š.

Pas mane lygiai tokia pati, bet man nei karto nebuvo niekas nušokę, o kas dėl dryžių, tai man juos palieka, jei įpilu kažkokį Ajax grindų ploviklį, bandziau ir maziau nei raso jo pilti, bet vis tiek dryziais eina, tai dabar tyru vandeniu olaunu ir viskas ok.
Atsakyti