Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 02, 14:42)
Gal kas žinot, M dydis kokiam ūgiui? ax.gif

maniškis su 125 nešioja S, tai kelnės ant maximumo. spėju užteks su atleidimu iki 132 drąsiai. tai M žiūrėčiau nuo 130, jei ne nuo 135 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2020 01 02, 16:12)
maniškis su 125 nešioja S, tai kelnės ant maximumo. spėju užteks su atleidimu iki 132 drąsiai. tai M žiūrėčiau nuo 130, jei ne nuo 135 smile.gif

ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 01 02, 15:26)
<p>Columbia buga kombiai gerom kainom. Mėlynas M dydžio 33 svarai 4u.gif</p><p>Nerenku, tik dalinuos smile.gif</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07RCNV9M9/ref=pe_4061001_433373201_em_1p_0_lm?th=1&psc=1'>https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07RCNV9M9/ref=pe_4061001_433373201_em_1p_0_lm?th=1&psc=1</a></p>

O kazin tokie dičkiai vaikai dar nešioja kombius ?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2020 01 02, 16:21)

Jei neina žiemą į kiemą, tai gal ir nenešioja, bet mano antrokė pernai visą žiemą su vientisu Didrikson'u pravaikščiojo net į mokyklą, sakė geriausias rūbas žiemai, gali visas pusnis išmatuoti, voliotis kur nori.
Šiemet nors sniego nėra, bet ilgesniems pasivaikščiojimams irgi vientisą kombinezoną rengiasi, nes patogu. O kai lauke yra sniego, tai neįsivaizduoju kaip galima be kombinezono.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2020 01 02, 16:21)

Mano nei mazesni nei paauge nemego kombiu, tik jei ciuzti nuo kalnu tik tada dedasi, kitaip nei i darzeli mazajam neuzmaunu, nors gerus irgi turime.
Atsakyti

Gal kas jungtusi prie www.cocooncentre ?;🙂 noriu šiandien ar rytoj užsisakyti. Geriausia iš Kauno, bet jei tinka su siuntimu galiu ir persiųsti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 02 sausio 2020 - 16:30
QUOTE(gėlužė @ 2020 01 02, 17:04)
Mano nei mazesni nei paauge nemego kombiu, tik jei ciuzti nuo kalnu tik tada dedasi, kitaip nei i darzeli mazajam neuzmaunu, nors gerus irgi turime.

Mano 5-mete siemet ziemini kombi buvo uzsidejus kokius 4 kartus jauciu unsure.gif i darza eina su ilgesniu paltuku pukiniu ir ant pedkelniu tympas kokias siltesnes arba isvis be ju, darze spintelej ejimui i lauka kabo neperslampamos kelnes tokios su flysiniu pamusalu.
Ketvirtokui kombio neperku jau gal nuo 1 klases...perku striuke kokia ilgesne, kad biski uzpakali dengtu, ir kelnes atskirai slidinejimui arba ant kokio kalniuko 3 kart per sezona. Kai tokios tos ziemos dabar...
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2020 01 02, 11:50)
Nu kad neveikia. Ejau per omnivasiunta. Bandziau ir ieva20, ir simona20.  unsure.gif

jauciu iki nauju metu tegaliojo, nes dar pries kelias dienas man tiko
Atsakyti
Booking nuolaidos kodą gal turite kas pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2020 01 02, 17:29)
<p>Gal kas jungtusi prie www.cocooncentre ?;🙂 noriu šiandien ar rytoj užsisakyti. Geriausia iš Kauno, bet jei tinka su siuntimu galiu ir persiųsti</p>

Parasiau Jums i el. Pasta smile.gif
Atsakyti

Noriu patarimo. :unsure: 

Užsakinėjau iš Landsend UK. Vėlavo pristatyti siuntą nuo termino apie 1,5 sav., parašiau jiems, atsiprašė ir parašė, kad pirmadienį išsiųs mano prekę iš naujo. Pirmadienį gaunu lapelį, kad mano siunta centriniam pašte. Atsiėmiau, informavau, kad gavau ir kitą dieną gaunu pranešimą, kad mano prekė (antrą kartą) Išsiųsta į LT.

Šiandien gaunu sms, kad siunta ryt bus pristatyta. Kaip elgtis tokiu atveju? 

Priimti ir išsiųsti atgal? Nepriimti? Ką tada kurjeris daro, grąžina parduotuvei?  :unsure:

Ar pasilikti sau antrą paltą :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 01 02, 22:05)
<p>Noriu patarimo. unsure.gif </p><p>Užsakinėjau iš Landsend UK. Vėlavo pristatyti siuntą nuo termino apie 1,5 sav., parašiau jiems, atsiprašė ir parašė, kad pirmadienį išsiųs mano prekę iš naujo. Pirmadienį gaunu lapelį, kad mano siunta centriniam pašte. Atsiėmiau, informavau, kad gavau ir kitą dieną gaunu pranešimą, kad mano prekė (antrą kartą) Išsiųsta į LT.</p><p>Šiandien gaunu sms, kad siunta ryt bus pristatyta. Kaip elgtis tokiu atveju? </p><p>Priimti ir išsiųsti atgal? Nepriimti? Ką tada kurjeris daro, grąžina parduotuvei?  unsure.gif</p><p>Ar pasilikti sau antrą paltą biggrin.gif​ </p>

nepriimti. Informuoti Landsend, kad nepriimat siuntos, nes jau gavot pirmą
Turėjau tokią maklę su mytoys, tik dar buvo su pinigų gražinimais ir mokėjimais iš naujo, buvo daug reikalų kol viską susiskaičiavom biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kaktuselis @ 2020 01 02, 20:04)
Booking nuolaidos kodą gal turite kas pasidalinti?

yra atskira tema bookingui
Atsakyti