Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2019 12 21, 19:15)
Man tai jis nieko gero. Labai garsiai veikia, važinėja be jokios orientacijos, vis tą patį plotą siurbia, kraiko nesusiurbia, kad slim iš vis minusas, nes truputį palenda po sofa ir nepralįsdamas pradeda cypti, turiu lakstyti iš paskos. Stovi jau keli mėnesiai nenaudojamas. Paskaičiau šio forumo atsiliepimus ir susigundžiau, bet nusivyliau unsure.gif

Mum matyt sofa per maza, nes nepalenda, bet va atveze lova ir va ji kaip tik jam palyst ir cypt, bet as uzdarau duris miegamo ir nera bedos. Kraiko neturim tai nzn, bet man jis puikiai tarnavo, nei kilimu nera pas mane. Man puikiai palaikyt kasdieniai tvarkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2019 12 21, 14:02)
Aš bandžiau lenkiškoj internetinėj Lidlo nupirkti. Bet neleido. Nepriima lietuviškos kortelės. Teko laukti kol pas mus vėl išmes juos į prekybą. Tiesa, jie labai greitai išgraibstomi, per pirmą pusdienį visoj LT išpirko (skambinausi kai prie namų nebegavau biggrin.gif)
Tai vargu ar jums vokiškam pavyks.

Tai jei pirksiu is vokiskos, prasys vyras pazistamo apmoket, tik ar neprisikabins kad pavarde paskui skirsis moketojo nuo gavejo...
Atsakyti
Kazkada ESWD maciau daug Lidl deziu, tai kazkaip apmoket vadinasi galima unsure.gif
Atsakyti
Kaip fainiai butu jei kas Kaune rinktu Sd biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal butu norinciu uzsakyti is Harrods.com didelis beauty sale, pasidalintume pristatyma iki UK 5.95? Uzsakynesiu per eshopwedrop.
Atsakyti
Gal kas nori jungtis prie Uniqlo UK? Rinksiu iki nemokamo vietinio pristatymo, siųsiu per nuomos adresą https://www.uniqlo.com/uk Nesiunčiu, tik Vilnius, atsiėmimas Jeruzalėję
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 22 gruodžio 2019 - 13:06
Gal kas renka užsakymą free shipui iš https://www.kikocosmetics.com/en-lt/ ? Visoms prekėms 40% nuolaida. Esu Klaipėdoje, bet tiktų ir paštomatu persiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 21, 22:31)
Tai jei pirksiu is vokiskos, prasys vyras pazistamo apmoket, tik ar neprisikabins kad pavarde paskui skirsis moketojo nuo gavejo...

Ir as noreciau jungtis, jei galetu pirkti daugiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 22 gruodžio 2019 - 17:15
QUOTE(illuminated @ 2019 12 22, 15:55)
Gal kas renka užsakymą free shipui iš https://www.kikocosmetics.com/en-lt/ ? Visoms prekėms 40% nuolaida. Esu Klaipėdoje, bet tiktų ir paštomatu persiųsti 4u.gif

As irgi noreciau jungtis. Arba galeciau nupirk, jei susirinktu su ne labai mazais krepsiukais
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2019 12 18, 11:58)
Aš irgi turiu senuka V6, neįsivaizduoju geresnio pagalbininko, aš su juo išsisiurbliuoju antra aukšta, laiptus ir dar pirma spėju.Naudoju kasdien, nes turim katina, tai jo plaukams siurbti super👍

pas mane v10 nifiga nesiurbia kates plauku.
velia ir tiek.
bent man total bulshit tas siurblys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 12 22, 18:25)
As irgi noreciau jungtis. Arba galeciau nupirk, jei susirinktu su ne labai mazais krepsiukais

Aš tik tušo norėčiau ax.gif
Atsakyti
Prisijungčiau KIKO Vilniuje 4u.gif
Atsakyti