Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 21, 12:47)
Tai dar nezinau, negooglinau konkreciai
Na va yra Lidle vokiskam, tik niekaip nepavyksta eshopo adreso suvest, vis kazkas negerai unsure.gif
https://www.lidl.de/...801133528A7D4F6

Aš bandžiau lenkiškoj internetinėj Lidlo nupirkti. Bet neleido. Nepriima lietuviškos kortelės. Teko laukti kol pas mus vėl išmes juos į prekybą. Tiesa, jie labai greitai išgraibstomi, per pirmą pusdienį visoj LT išpirko (skambinausi kai prie namų nebegavau biggrin.gif)
Tai vargu ar jums vokiškam pavyks.
Atsakyti
Mergaitės, rekomenduokit kokį žaislą trijų metų vaikui (berniukui)? Mano jau užaugo, tai nesusigaudau kas gali patikti, o gal kas ant bangos hmm.gif Kaina nesvarbu, norisi pradžiuginti vaiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2019 12 21, 14:02)
Aš bandžiau lenkiškoj internetinėj Lidlo nupirkti. Bet neleido. Nepriima lietuviškos kortelės. Teko laukti kol pas mus vėl išmes juos į prekybą. Tiesa, jie labai greitai išgraibstomi, per pirmą pusdienį visoj LT išpirko (skambinausi kai prie namų nebegavau biggrin.gif)
Tai vargu ar jums vokiškam pavyks.

Gal pamenat, kada jie prieš tai buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2019 12 21, 14:22)
Gal pamenat, kada jie prieš tai buvo?  smile.gif

Buvo labai nesenai, ar tai lapkričio pabaigoj, ar gruodį jau.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2019 12 21, 14:22)
Gal pamenat, kada jie prieš tai buvo?  smile.gif

Buvo nuo gruodžio 9d. Prieš tai spalio mėn.
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2019 12 21, 15:43)
Buvo nuo gruodžio 9d. Prieš tai spalio mėn.

Manau ant velyku vel bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 12 21, 16:55)
Manau ant velyku vel bus smile.gif

Šaukit garsiai kai pamatysit. Viena kitai galėsim paimt jei rasim per visus Lidlus pravažiavusios.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2019 12 20, 11:01)
Pas mane kraiko nėra, bet teko skaityti atsiliepimus, kad didžioji dalis šluotų nesutraukia kraiko. Trupinius, smulkias šiukšles siurbia gerai, bet kraiko visai ne. Jei norit kraiką siurbti, reikia jums gerai pasidomėti kas tiktų.

Tai kad mano senukas V6 puikiai kraiką siurbia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 12 21, 17:47)
Tai kad mano senukas V6 puikiai kraiką siurbia  ax.gif

Mano kažkoks pet modelis - irgi susiurbia.
Vienintelis ko ne - fikuso lapų, bet jie krenta tik rudenį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 12 21, 16:05)
Šaukit garsiai kai pamatysit. Viena kitai galėsim paimt jei rasim per visus Lidlus pravažiavusios.

Mano robotukas sustreikavo tik vienas sepetuka suka verysad.gif(( pas mane deebot slim, pirmadieni keliaus I garantini, nes galioja 1.5m. Taip puikiai dirbo, jei bus basta tai teks rimtai sluota medziot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 12 21, 18:07)
Mano robotukas sustreikavo tik vienas sepetuka suka verysad.gif(( pas mane deebot slim, pirmadieni keliaus I garantini, nes galioja 1.5m. Taip puikiai dirbo, jei bus basta tai teks rimtai sluota medziot smile.gif

Man tai jis nieko gero. Labai garsiai veikia, važinėja be jokios orientacijos, vis tą patį plotą siurbia, kraiko nesusiurbia, kad slim iš vis minusas, nes truputį palenda po sofa ir nepralįsdamas pradeda cypti, turiu lakstyti iš paskos. Stovi jau keli mėnesiai nenaudojamas. Paskaičiau šio forumo atsiliepimus ir susigundžiau, bet nusivyliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 21, 11:47)
Tai dar nezinau, negooglinau konkreciai
Na va yra Lidle vokiskam, tik niekaip nepavyksta eshopo adreso suvest, vis kazkas negerai unsure.gif
https://www.lidl.de/...801133528A7D4F6

Sakykite, jei pirksite. Ir as noreciau.
Atsakyti