Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(autojo @ 2017 02 10, 16:30)
gal ne aliexpresse... ten žiūrėjau gražu, bet kažkaip pasitikėti kiniečiu nedrįstu...

iki kokių 100 eurų... norėčiau

Esu žalia prekių ženkluose ir kokybėje, todėl bijau apsišauti...

Neskubekit.
Gap.eu lapkriti tikrai duoda geru kainu outwear smile.gif
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2017 02 10, 15:30)
gal ne aliexpresse... ten žiūrėjau gražu, bet kažkaip pasitikėti kiniečiu nedrįstu...

iki kokių 100 eurų... norėčiau

Esu žalia prekių ženkluose ir kokybėje, todėl bijau apsišauti...

As kai sau uz panasia kaina ieskojau (pukines), tai rinksus tarp esprit.eu, s'oliver ir zalando.co.uk. parduotuviu. Issirinkau Wrangler is zalando smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 10, 15:34)
Neskubekit.
Gap.eu lapkriti tikrai duoda geru kainu outwear smile.gif

va, norejau siulyt gap. dar uniqlo geri labai.
Atsakyti
planuoju pirkti http://m.yves-rocher.de/
Jei butu norinciu,galit jungtis. I az
Atsakyti
Ar pildo New Look?
Jei taip, maždaug kada?
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 02 10, 16:35)
As kai sau uz panasia kaina ieskojau (pukines), tai rinksus tarp esprit.eu, s'oliver ir zalando.co.uk. parduotuviu. Issirinkau Wrangler is zalando smile.gif

Ačiū
O kažin šiltesnės yra pūkinės ar sintetinio užpildo striukės??
Atsakyti
Gal kas is SD Vilniuje ruosiasi pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2017 02 10, 15:54)
Ačiū
O kažin šiltesnės yra pūkinės ar sintetinio užpildo striukės??

Tai matyt priklausomai kiek to puku uzpildo yra. Buna labai plonyciu.
Atsakyti
Gal kas turite mažiukų? Columbia labai gera kaina
http://www.littletre...escription/8121
Atsakyti
Na nezinau, kuo toliau, tuo labiau nervuoja tas eswd.... Kaip taip galima tyciotis is klientu.... Treciadieni vakare apmoketa uz pristatyma i namus Kaune, deja, net penktadieni siuntinio nera. PA tokiu nesamoniu nebudavo. O skambini ,telefo nekelia (darbo valandu metu).Sorry merginos uz off topic, bet jau nebegaliu kaip pikta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 10, 20:01)
Na nezinau, kuo toliau, tuo labiau nervuoja tas eswd.... Kaip taip galima tyciotis is klientu.... Treciadieni vakare apmoketa uz pristatyma i namus Kaune, deja, net penktadieni siuntinio nera. PA tokiu nesamoniu nebudavo. O skambini ,telefo nekelia (darbo valandu metu).Sorry merginos uz off topic, bet jau nebegaliu kaip pikta blink.gif

Man irgi pikta del kitos priezasties.
Kad siunta gauta pries kelias dienas o jos vis dar nera sistemoje. Pries tai laukiau savaite, bet galvojau pasitaisys antra karta gal jau bus operatyviau.
As nesuprantu kam jungtis bele jungtis. Jei zinai kad neturi pakankamai darbuotoju, kurie galetu siuntas suvedinet I sistema.
faktas kad klientu srautai padauges nei buvo pries tai..tai ir apsukas reiks didint.zodziu nepasiruose visai ir namu darbu nepadare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 10 vasario 2017 - 19:27
QUOTE(Lux @ 2017 02 10, 13:32)
Dabar aš apie grąžinimą paklausiu biggrin.gif Sakykit Yoox reikia UPS kurjerį kviestis, kad grąžinti ir jam nieko mokėti nereikės?

Išsami instrukcija pirmoje žinutėje http://www.supermama...howtopic=998825
Atsakyti