Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(saldu @ 2019 12 19, 13:37)
Aš galiu pasidžiaugti  biggrin.gif turiu nupirkusi iš Lidlo. 99€ kainavo. Yra keli antgaliai, stovas pakabinimui, pakrovimui. Labai patenkinta. Brangaus neturėjus, negaliu palyginti, bet bute vaikai + katinas kasdienai man užtenka. Trupinius, plaukus, smėlį susiurbia. Rimtesniam siurbimui vistiek traukiu normalų siurblį, todėl ir nenorėjau investuoti į šluota daug €€ 4u.gif

kaip tik ta pati norejau rasyt , sugalvojom kad reikia Dyson siurblio , isrinkom Dyson 8 absoliute kaina 300-400 eur ir laukem BF kada bus ,kad geresne kaina nupirkt ir ka , MB uzmate ,kad Lidle po 99 eur yra ir idomumo delei nupirko. Dar isbariau , sakau ka cia atsinesei ? ;))) biggrin.gif Sako, ai mamai padovanosim Kaledom , ir ka aisku patys pabandem ir zinokit pamirsau kada robota siurbli jungiau , viska su siuo dabar , pilnai uztenka siurbia gerai , patenkina seimos poreikius , net 9 mete dukra namus noriai siurbia biggrin.gif O planavom gi tris kart brangesni pirkt..dabar nematau tikslo ;)

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Lue @ 2019 12 20, 15:28)
 Pas mus irgi v6, kraiko neima, nestovi, visada kišam atgal į jo vietą kur kraunasi. Ir irgi pasitaikockad atgal išbyra viskas. Labai gerai siurbia paspaudus MAX bet tik 5minutes biggrin.gif </p>

Lidlo siurblys kraika akimirksniu susiurbia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 20 gruodžio 2019 - 21:29

Sveikos, nusipirkom vakar Dyson V11. Negalim atsidziaugt, siurbiam namus dabar bele kiek  :yahoo: 

su vyru kalbam - gerai, kad nepirkom silpnesnio, V8. V11 musu plotui su mazais vaikais - pats tas, dar super gerai, kad rodo, kiek min liko iki issikrovimo. Kilimu namie pas mus nera, bet vis tiek silpnesnio nesinoretu, nes V11 nusiurbia nerealiai graziai! 

Dyson atstovas mum isvardino skirtumus V8 ir V11. Realiai - galingesnis akumas, ilgesnis siurbimo laikas ir laiko rodymas. V11 pranasesnis visiem atvejais. Negaila pinigu ne kiek, Topo centre db jiem gera kaina, geresniu nebus, nes modelis naujausias ir vis dar populiarus, sake juos sluoja, turejo didziuli kalna pardavimui deziu, dabar likus kruvele tik ant grindu. Klausiau, kuriuos labiau perka - V8 ar V11, pasirodo - pastaruosius.

na tai tiek. gal pades kam apsisprest. Mes dziaugiames pirkiniu! :)

visoms graziu svenciu!!!   :newyear: 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 20, 20:13)
Tai jo negalima lyginti, jis sunkus nemanevringas griozdukas.
Aš dysonu esu LABAI patenkinta.

Kad labai lengvas unsure.gif Septynmetis man namus prasiurbia. Ir apacia sukiojasi. Gal pas jus buvo senesnis modelis. Kol kas man tinka 4u.gif
Idomumo delei net pasiziurejau svorius. Tai sitas nuo Dyson 11 modelio tik 200 g sunkesnis.

Jus turbut turejote senesni modeli, jo svoris 4,7 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blizgė: 21 gruodžio 2019 - 03:30
Gal kas norit prie Uniqlo.eu prisijungti, pasidalinti 10 Eur siuntimą. Tik Vilnius, nepersiunčiu, pasiimti atvykus pas mane. Pirksiu po pietų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 21 gruodžio 2019 - 07:06
QUOTE(Lux @ 2019 12 21, 08:39)
Gal kas norit prie Uniqlo.eu prisijungti, pasidalinti 10 Eur siuntimą. Tik Vilnius, nepersiunčiu, pasiimti atvykus pas mane. Pirksiu po pietų

Lux, o kur reiktų Vilniuje atsiimti ir kokiu paštu jums siųsti krepšelį?
Atsakyti
Sveikos,
Dysono V8 kaina visur akcijine 329 eur., V11 599,-
V11 patogesnis konteinerio iskratymas, didesne jo talpa, pagrindinis antgalis su sensoriumi, kuris nustato kokia danga siurbiat, tokiu budu parenka galinguma ir taupo baterija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2019 12 21, 07:59)
Lux, o kur reiktų Vilniuje atsiimti ir kokiu paštu jums siųsti krepšelį?

Jeruzalė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2019 12 21, 08:05)
Sveikos,
Dysono V8 kaina visur akcijine 329 eur., V11 599,-
V11 patogesnis konteinerio iskratymas, didesne jo talpa, pagrindinis antgalis su sensoriumi, kuris nustato kokia danga siurbiat, tokiu budu parenka galinguma ir taupo baterija. 4u.gif

Nu niekada nepirkčiau siurblio už 600 eur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 12 21, 09:44)
Nu niekada nepirkčiau siurblio už 600 eur  doh.gif

Va va, ir as ta pati pagalvojau!!! Sakiau bandysiu tiktai ar ta Hoover nusipirkt ar ta Lidlini parsisiust uz 100 euru
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 21, 10:49)
Va va, ir as ta pati pagalvojau!!! Sakiau bandysiu tiktai ar ta Hoover nusipirkt ar ta Lidlini parsisiust uz 100 euru

Iš kur siųsitės lidlinį? Ir aš gal norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 12 21, 12:09)
Iš kur siųsitės lidlinį? Ir aš gal norėčiau.

Tai dar nezinau, negooglinau konkreciai
Na va yra Lidle vokiskam, tik niekaip nepavyksta eshopo adreso suvest, vis kazkas negerai unsure.gif
https://www.lidl.de/...801133528A7D4F6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 21 gruodžio 2019 - 12:01
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 21, 12:47)
Tai dar nezinau, negooglinau konkreciai
Na va yra Lidle vokiskam, tik niekaip nepavyksta eshopo adreso suvest, vis kazkas negerai unsure.gif
https://www.lidl.de/...801133528A7D4F6

rimtai geri parametrai ir isiurbimo galia 300w, dyson lyg maciau 185w, tai gal delto ir ta kraika susiurbia..
Atsakyti