Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Klausiau drauges, kuri turi ta DYSON V6 (senuka biggrin.gif ), tai jai sake trupinius prastai siurbia, is pakelto siurblio siukles irgi byra kazkiek kaip is mano turimo Boscho, ir dar labai nepatinka, kad jo neeina kazkur pastatyt, pats jis nestovi kaip Boschas, reik kazkur remt... unsure.gif
Atsakyti

Klausiau drauges, kuri turi ta DYSON V6 (senuka biggrin.gif), tai jai sake trupinius prastai siurbia, is pakelto siurblio siukles irgi byra kazkiek kaip is mano turimo Boscho, ir dar labai nepatinka, kad jo neeina kazkur pastatyt, pats jis nestovi kaip Boschas, reik kazkur remt... unsure.gif

Pas mus irgi v6, kraiko neima, nestovi, visada kišam atgal į jo vietą kur kraunasi. Ir irgi pasitaikockad atgal išbyra viskas. Labai gerai siurbia paspaudus MAX bet tik 5minutes :D 

Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2019 12 20, 16:28)

biggrin.gif V8 irgi nestovi, visad kabinam ant sienos (kartais nervina), del kraiko nzn- neturim, na šiek tiek byra, bet tai ne problema, minimaliai. Aš tai visad siurbiu ant max, man rodos rašo, kad 7-8min, tai man vienam kambariui uztenka, pakabinu ir einu į kita, kol surenku lego, jau pasikroves buna biggrin.gif
Mane labai nervina, kad nera lemputes, kuri informuoja, kad jau tuoj issikraus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas norėtų perpirkti 2 bilietus į šio sekmadienio X-faktorių? Bilietai po 7 eur, žiūrovų zonoj žemai, kur už teisėjų. Dabar jau bilietai išparduoti.
Atsakyti
Gal kur netyčia Lt pardėse matėte hario poterio lazdelių pirkt ax.gif , lyg esu mačius xs žaisluose ?
Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2019 12 20, 16:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72570697" data-time="1576838923"><div><p>Klausiau drauges, kuri turi ta DYSON V6 (senuka vartotojo įkelta nuotrauka), tai jai sake trupinius prastai siurbia, is pakelto siurblio siukles irgi byra kazkiek kaip is mano turimo Boscho, ir dar labai nepatinka, kad jo neeina kazkur pastatyt, pats jis nestovi kaip Boschas, reik kazkur remt... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Pas mus irgi v6, kraiko neima, nestovi, visada kišam atgal į jo vietą kur kraunasi. Ir irgi pasitaikockad atgal išbyra viskas. Labai gerai siurbia paspaudus MAX bet tik 5minutes biggrin.gif </p>

Ai nu reiskia realiai tas pats suds jie visi ir kazi ar verta po tuos 400-500€ plot uz toki daikta...nes mano Boschas irgi ant maxo gerai traukia, bet kokias 5-6 min matyt irgi biggrin.gif biggrin.gif nesurenka tikrai taip gerai kaip paprastas laidinis siurblys, varineja varineja kokius trupinius, nervuoja
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 20, 17:55)
Ai nu reiskia realiai tas pats suds jie visi ir kazi ar verta po tuos 400-500€ plot uz toki daikta...nes mano Boschas irgi ant maxo gerai traukia, bet kokias 5-6 min matyt irgi biggrin.gif  biggrin.gif nesurenka tikrai taip gerai kaip paprastas laidinis siurblys, varineja varineja kokius trupinius, nervuoja

As toki nusipirkau. Kol kas patenkinta. Siurbia 1 val. Jei max rezimu 20 min. Kai rinkausi, ieskojau, kad dar slapiai plautu. Niekur kabinti nereikia, pats stovi 4u.gif

https://www.topocent...-fc6409-01.html
Atsakyti
Sveikos, o uniqlo siuncia i LT free? nes susidejau prekiu uz 150 ir vistiek siuntimas beveik 10, aciu is anksto uz uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2019 12 20, 19:15)
As toki nusipirkau. Kol kas patenkinta. Siurbia 1 val. Jei max rezimu 20 min. Kai rinkausi, ieskojau, kad dar slapiai plautu. Niekur kabinti nereikia, pats stovi 4u.gif

Man tai jis buvo šudukas. Smulkių žemių ir šapelių nesusiurbdavo. Džiaugiuosi, kad prakaliau ir Dyson nusipirkau
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2019 12 20, 20:15)

Tai jo negalima lyginti, jis sunkus nemanevringas griozdukas.
Aš dysonu esu LABAI patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 12 20, 17:52)
Mane labai nervina, kad nera lemputes, kuri informuoja, kad jau tuoj issikraus biggrin.gif

V11 rodo bigsmile.gif Bet su kraiku tai jo, nesiurbia, tik ant max. Realiai aš labai džiaugiuosi Dyson, nors ilgai ilgai galvojau, kol nusipirkau. Mane labiausiai nervina, kad netelpa po lova pakišti dėl tos rankenos, vis tiek kartą per savaitę naudoju laidinį.
Atsakyti
matau diskusija apie siurblius, na ir neiskenciau neisiterpus, sita pirkau, na jis ir siurbia gerai,ir stovi, ir baterija rodo kiek liko, ir lenda po lova, dar tik gavau, bet kolkas tai labai patenkinta https://www.amazon.c...1/dp/B07FX7Z3NR
Atsakyti