Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

o mum Philips robotukas subraize naturalaus medzio grindis ties savo apsisukimo vietomis - priejes siena, prie grindjuosciu... tik tik grindis pasikeitem i balinfo azuolo ir jau su defektais  :oh: 

dabar rankiniu siurbliu vargstu virs 100 kv kasdien, ziurim to siurblio koto, tai labai i tema uzvedet kalbas!

V11 pardej pasirode zymiai galingesnis nei V8. Bet va kad mygtuka reik laikyt - neisivertinau..  :( tokio marazmo tai nesinori, reik kad pats veiktu  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 12 18, 13:23)
Aš pirkau prieš metus. Dabar žiūriu Lietuvoje pigiau, nei siųstis iš UK. Apie V8 absolute modelį kalbu

O kur Lietuvoj geriausia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 12 18, 13:29)
O kur Lietuvoj geriausia kaina?

Nežinau kur geriausia kaina, bet dabar apie 329 eur kainuoja
Papildyta:
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 12 18, 13:12)
<p>o mum Philips robotukas subraize naturalaus medzio grindis ties savo apsisukimo vietomis - priejes siena, prie grindjuosciu... tik tik grindis pasikeitem i balinfo azuolo ir jau su defektais  doh.gif </p><p>dabar rankiniu siurbliu vargstu virs 100 kv kasdien, ziurim to siurblio koto, tai labai i tema uzvedet kalbas!</p><p></p><p>V11 pardej pasirode zymiai galingesnis nei V8. Bet va kad mygtuka reik laikyt - neisivertinau..  verysad.gif tokio marazmo tai nesinori, reik kad pats veiktu  lotuliukas.gif </p>

Mygtuko laikymas tikrai jokio nepatogumo nesukelia. Mano 10-metė puikiai kambarius prasiurbia ir niekada nesiskundė, kad sunku laikyti nuspaustą mygtuką. Man V8 galingumo pilnai užtenka. Nuo grindų tikrai nebūtų ką daugiau išsiurbti su galingesniu. Galingesnis gal labiau aktualus pas ką daug kilimų yra
Atsakyti

Gal musu skyrelyje turit batu prisiuntusios didesniu, reikia 42-42.5 bet dailesniu kokiu, kad dukrai tiktu.

Galvos skausmas su tokiu dydziu, visi per platus, ka uzsisakom nes eina jau unisex.

Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 12 18, 14:34)

Mygtuko laikymas tikrai jokio nepatogumo nesukelia. Mano 10-metė puikiai kambarius prasiurbia ir niekada nesiskundė, kad sunku laikyti nuspaustą mygtuką.

Bet tikrai, niekad nesusismąsčiau, kad nepatogu. Man kaip tik patogu, susiurbei kokiis trupinius, atleidai jį. Nereik nieko spaudinėt.
Mano abi panos su juo siurbia, net penkiametė susitvarko.
Atsakyti

Kas užmatys dyson 10 ar 11 gera kaina, pasidalinkit :4u:​ 

Atsakyti
Sveiki. O gal kas bandet toki siurbli?pagal atsiliepimus is kitu puslapiu raso kad tas pats kaip ir dyson.

https://www.amazon.d...e...ICP2Y&psc=1
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 12 18, 10:38)
as turiu v8 absolute - irgi esu labai patenkinta. dirba kasdien. Bet as neturiu su kuo panasiu palyginti. Pirkau LT

QUOTE(laurita99as @ 2019 12 18, 10:58)
Aš irgi turiu senuka V6, neįsivaizduoju geresnio pagalbininko, aš su juo išsisiurbliuoju antra aukšta, laiptus ir dar pirma spėju.Naudoju kasdien, nes turim katina, tai jo plaukams siurbti super👍

Ar gerai nusiurbia viska? Ar laiptus imanoma siurbt? Pvz Bosch tik atkelus galva nuo grindu byra siuksles atgal ant zemes, nes jos kazkaip ne visos i ta konteineri susitraukia, maskatuojas toj galvoj. Pas mus grindys pagrinde, kilimu mazai, tai toks jausmas, kad bruzini bruzini ir svariai nesutraukia visko, saziningesniam namu tvarkymui naudoju paprasta savo siurbli, nes zymiai geriau siurbia, bet labai reikt tos sluotos, nes praktiskai kasdieni pirma auksta siurbiu. Tai va bijau vel kelis simtus suplot ir suda nusipirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 19 gruodžio 2019 - 08:11
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 19, 08:10)
Ar gerai nusiurbia viska? Ar laiptus imanoma siurbt? Pvz Bosch tik atkelus galva nuo grindu byra siuksles atgal ant zemes, nes jos kazkaip ne visos i ta konteineri susitraukia, maskatuojas toj galvoj. Pas mus grindys pagrinde, kilimu mazai, tai toks jausmas, kad bruzini bruzini ir svariai nesutraukia visko, saziningesniam namu tvarkymui naudoju paprasta savo siurbli, nes zymiai geriau siurbia, bet labai reikt tos sluotos, nes praktiskai kasdieni pirma auksta siurbiu. Tai va bijau vel kelis simtus suplot ir suda nusipirkt...

Prieš pora metų pirkau hoover https://mobile.pigu....22g?id=13700820, Topocentre. Ten galėjau palyginti su Dyson, tai šis pigesnis buvo tuo metu vos ne daugiau nei dvigubai, o funkcijos ir veikimo laikas toks pat. Nesigailiu nei kiek nusipirkus pigesnį. Jokių priekaištų siurbliui, aišku jei siurbti žvyrą nuo grindų tai tenka pakėlus palaikyti jį, kad vamdžiu subėgtų visi akmenukai į konteinerį, bet čia maža bėda. Naudoju kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2019 12 19, 08:37)
Prieš pora metų pirkau hoover https://mobile.pigu....22g?id=13700820, Topocentre. Ten galėjau palyginti su Dyson, tai šis pigesnis buvo tuo metu vos ne daugiau nei dvigubai, o funkcijos ir veikimo laikas toks pat. Nesigailiu nei kiek nusipirkus pigesnį. Jokių priekaištų siurbliui, aišku jei siurbti žvyrą nuo grindų tai tenka pakėlus palaikyti jį, kad vamdžiu subėgtų visi akmenukai į konteinerį, bet čia maža bėda. Naudoju kasdien.

Turit būtent šį modelį, kurio nuoroda įdėta?

Mano Bosh sulūžo, šepetys prie koto tik ant laidų laikosi, nesifiksuoja ta žarna, kuri leidžia šepečiui manevruoti. O išimamas rankinis veikia gerai. Tik, kad jį pakrauti, reikalingas visas kotas blink.gif Taip ir mėtosi tas sulūžėlis, nervus gadina.
Atsakyti

Sveikos, prazioplinau, kai rinko vaistine my-apazone.de :cry2: gal kas dar renka?  :ax:  

Arba galeciau ir as parinkti Klaipeda (+ omniva). 😊

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 19, 09:10)

kažkada kažkas jau yra klausęs, ar siurbia pakeltas - tai specialiai bandziau - siurbia biggrin.gif
Pas mus didziausia problema ties sofa - nes ji nera tiek aukstai pakelta, kad palistu galva po ja, bet nera ir prie zemes - tai jei vaikai pribarsto ten ko nors - problemtiskiau buna.
Atsakyti