QUOTE(Carlin @ 2019 12 18, 10:36)
pas mane
senukas V6
superinis siurblys. Naudoju kasdieniam tvarkos palaikymui tik pirmame aukšte virtuvę, valgomąjį su svetaine ir holą išsiurbti, bendras plotas apie 70 kvadratų, tai pilnai užtenka veikimo laiko. Patogus, manevringas, jokių priekaištų. Lyginant su Bosch man jis kur kas manevringesnis, patogesnis siurbimui. Puikiai lenda po sofomis, manevruoja tarp kėdžių ir pan.
Aišku generaliniam siurbimui, kada jau visą namą siurbiu, traukiu normalų laidinį siurblį. Nes šio veikimo laiko neužtektų.
QUOTE(Loram @ 2019 12 18, 10:38)
as turiu v8 absolute - irgi esu labai patenkinta. dirba kasdien. Bet as neturiu su kuo panasiu palyginti. Pirkau LT
QUOTE(aijos @ 2019 12 18, 10:39)
Aš pirkau iš čia
https://www.amazon.c...D...=UTF8&psc=1
Man 100% jis pasiteisięs, naudojamas beveik kasdien. Mamai nupirkau Bosch Lietuvoje. Ji irgi juo patenkinta, gerai siurbia. Bet Boschas garsiau dirba, nėra toks manevringas, kaip Dyson ir tik vienas antgalis
QUOTE(laurita99as @ 2019 12 18, 10:58)
Aš irgi turiu senuka V6, neįsivaizduoju geresnio pagalbininko, aš su juo išsisiurbliuoju antra aukšta, laiptus ir dar pirma spėju.Naudoju kasdien, nes turim katina, tai jo plaukams siurbti super👍
Super! Ačiū
gal ir nereikia man to 10 ar 11 , užteks 6 ar 8
Kuom jie skiriasi