Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 18, 09:46)
Gal ne i tema, bet as irgi dairaus naujo siurblio-sluotos, nes mano Bosch sudas paskutinis unsure.gif  tai drauge, kuri turi Dysona, nelabai juo patenkinta, sake jai tas Bosch (turi toki pat kaip mano) geresnis uz ta Dysona... unsure.gif tai vat ir zinok zmogus koki ta siurbli pirkt rolleyes.gif

Tai o kas konkrečiai blogai? prastai siurbia? neilgam užtenka? galingumo visai nėra? kokį turi, gal senukas V8 ? Labai įdomu kas turi 10 ar 11 kokie atsiliepimai. Irgi dairausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 12 18, 10:22)
Tai o kas konkrečiai blogai? prastai siurbia? neilgam užtenka?  galingumo visai nėra? kokį turi, gal senukas V8 ? Labai įdomu kas turi 10 ar 11 kokie atsiliepimai. Irgi dairausi  ax.gif

pas mane senukas V6 biggrin.gif superinis siurblys. Naudoju kasdieniam tvarkos palaikymui tik pirmame aukšte virtuvę, valgomąjį su svetaine ir holą išsiurbti, bendras plotas apie 70 kvadratų, tai pilnai užtenka veikimo laiko. Patogus, manevringas, jokių priekaištų. Lyginant su Bosch man jis kur kas manevringesnis, patogesnis siurbimui. Puikiai lenda po sofomis, manevruoja tarp kėdžių ir pan.
Aišku generaliniam siurbimui, kada jau visą namą siurbiu, traukiu normalų laidinį siurblį. Nes šio veikimo laiko neužtektų.
Atsakyti
as turiu v8 absolute - irgi esu labai patenkinta. dirba kasdien. Bet as neturiu su kuo panasiu palyginti. Pirkau LT
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 12 18, 08:41)
<p>Labas rytas</p><p>Pamenu, prieš 1-2 metus, berods iš UK, pirkot dyson dulkių siurblius rolleyes.gif</p><p>Ar galit pasidalint iš kur, kokia kaina, koks modelis? Ačiū  huh.gif​ </p>

Aš pirkau iš čia https://www.amazon.c...D...=UTF8&psc=1
Man 100% jis pasiteisięs, naudojamas beveik kasdien. Mamai nupirkau Bosch Lietuvoje. Ji irgi juo patenkinta, gerai siurbia. Bet Boschas garsiau dirba, nėra toks manevringas, kaip Dyson ir tik vienas antgalis
Atsakyti
Aš irgi turiu senuka V6, neįsivaizduoju geresnio pagalbininko, aš su juo išsisiurbliuoju antra aukšta, laiptus ir dar pirma spėju.Naudoju kasdien, nes turim katina, tai jo plaukams siurbti super👍
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 12 18, 10:36)
pas mane senukas V6  biggrin.gif superinis siurblys. Naudoju kasdieniam tvarkos palaikymui tik pirmame aukšte virtuvę, valgomąjį su svetaine ir holą išsiurbti, bendras plotas apie 70 kvadratų, tai pilnai užtenka veikimo laiko. Patogus, manevringas, jokių priekaištų. Lyginant su Bosch man jis kur kas manevringesnis, patogesnis siurbimui. Puikiai lenda po sofomis, manevruoja tarp kėdžių ir pan.
Aišku generaliniam siurbimui, kada jau visą namą siurbiu, traukiu normalų laidinį siurblį. Nes šio veikimo laiko neužtektų.

QUOTE(Loram @ 2019 12 18, 10:38)
as turiu v8 absolute - irgi esu labai patenkinta. dirba kasdien. Bet as neturiu su kuo panasiu palyginti. Pirkau LT

QUOTE(aijos @ 2019 12 18, 10:39)
Man 100% jis pasiteisięs, naudojamas beveik kasdien. Mamai nupirkau Bosch Lietuvoje. Ji irgi juo patenkinta, gerai siurbia. Bet Boschas garsiau dirba, nėra toks manevringas, kaip Dyson ir tik vienas antgalis

QUOTE(laurita99as @ 2019 12 18, 10:58)
Aš irgi turiu senuka V6, neįsivaizduoju geresnio pagalbininko, aš su juo išsisiurbliuoju antra aukšta, laiptus ir dar pirma spėju.Naudoju kasdien, nes turim katina, tai jo plaukams siurbti super👍

Super! Ačiū 4u.gif gal ir nereikia man to 10 ar 11 , užteks 6 ar 8 ax.gif Kuom jie skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 12 18, 11:39)

O čia gera kaina skaitosi? Aš irgi noriu. Ar Lietuvoj pigiau galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 12 18, 12:26)
Super! Ačiū  4u.gif  gal ir nereikia man to 10 ar 11 , užteks 6 ar 8  ax.gif  Kuom jie skiriasi  rolleyes.gif

Turiu dyson v8 animal pro man rodos. Pries tai turejau philips, tai dyson'e labai truksta kokios lemputes ar kokios perspejimo, kad jau baterija i pabaiga, plius vaikam arba kas turi problemu su rankom- dyson visada reik paspaudus mygtuka siurbti ir jis yra gal sunkus- toj vietoj, kur laikai rankoj.
man dyson pasiteisino, issiurbiu 120kv.m. ( su pertrauka) is pradziu kreivai ziurejau i tuos turbut 6 antgalius, tai dabar tik vieno nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2019 12 18, 12:00)
Turiu dyson v8 animal pro man rodos. Pries tai turejau philips, tai dyson'e labai truksta kokios lemputes ar kokios perspejimo, kad jau baterija i pabaiga, plius vaikam arba kas turi problemu su rankom- dyson visada reik paspaudus mygtuka siurbti ir jis yra gal sunkus- toj vietoj, kur laikai rankoj.
man dyson pasiteisino, issiurbiu 120kv.m.  ( su pertrauka) is pradziu kreivai ziurejau i tuos turbut 6 antgalius, tai dabar tik vieno nenaudoju smile.gif

Ačiū! Tuoj i6sirinksim pačiausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 12 18, 10:58)
O čia gera kaina skaitosi? Aš irgi  noriu. Ar Lietuvoj pigiau galima nusipirkt?

Aš pirkau prieš metus. Dabar žiūriu Lietuvoje pigiau, nei siųstis iš UK. Apie V8 absolute modelį kalbu
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 12 18, 11:22)
Tai o kas konkrečiai blogai? prastai siurbia? neilgam užtenka?  galingumo visai nėra? kokį turi, gal senukas V8 ? Labai įdomu kas turi 10 ar 11 kokie atsiliepimai. Irgi dairausi  ax.gif

QUOTE(Maja Di @ 2019 12 18, 12:58)
O čia gera kaina skaitosi? Aš irgi  noriu. Ar Lietuvoj pigiau galima nusipirkt?

Imam urmu, gal gausim nuolaidą biggrin.gif . Turim naują šeimos narį - "veikėją", tai mums irgi būtų ne pro šalį bigsmile.gif , nes lėtapėdis robotukas, nebespėja darbuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 12 18, 08:41)
<p>Labas rytas</p><p>Pamenu, prieš 1-2 metus, berods iš UK, pirkot dyson dulkių siurblius rolleyes.gif</p><p>Ar galit pasidalint iš kur, kokia kaina, koks modelis? Ačiū  huh.gif​ </p>

Is de oficialaus psl. pirkau. Dabar jau bus pasenes -V6 smile.gif
Atsakyti