Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Parduodu labai kokybišką, minkštos odos rankinę. Siųsta is JAV. Juoda, 65 eur +siuntimas.

https://www.nordstro...?color=BLACK 01

Puikiai tiks dovanai  :wub:   :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 12 17, 11:50)
I suriu tema, sis suris nerealus  wub.gif , laabai skanus.
vartotojo įkelta nuotrauka

As kaipnorejau tik, ji nuziurejau sile leidi, sakiau imsiu dovanom smile.gif o cia dar pagyre 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2019 12 17, 12:31)
Maximose nera, mes perkame vietineje, mazoje parduotuveleje. O siaip ji atradom, kai buvom ekskursijoje/degustacijoje Rinkuskiu alaus darykloje Birzuose.

Na isaugo darykla, kaip reikiant, o as augau netoli jos, kai pradejo viskas vyko ukiniame pastate, o dabar visas fabrikas ir restoranas, atvaziuoju pas tevus tai veiksmas kaip reikiant zuja ir zuja autobusai ir ne tik smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Po poros metu pertraukos sugalvojau uzsisakyti is Next, na ir kazkaip ar cia man nesiseka, ar tai jau iprasta unsure.gif Uzsakyta 12.10 d, orderio patvirtinima gavau, pinigai nuskaityti, ir viskas - tyluma. Nei laisko apie issiuntima, nei accounte duomenu apie uzsakyma nera unsure.gif Ar yra visgi galimybe kazkur patikrinti uzsakymo bukle?
Atsakyti
Ką nupirkt pusmetinukui simboliškai? Kadangi savo vaikų žaislus ir taip jam perleidau, tai nebeišneša fantazija unsure.gif Gal kokia naujiena yra? biggrin.gif
Atsakyti

Radau kad Vynoteka irgi prekiauja tuo Žaldoko sūriu.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 17, 19:33)
Ką nupirkt pusmetinukui simboliškai? Kadangi savo vaikų žaislus ir taip jam perleidau, tai nebeišneša fantazija unsure.gif Gal kokia naujiena yra? biggrin.gif

O simboliškai - apie kokią sumą kalba?
Atsakyti
Klausykit, gal galit kas man paaiskint kodel perkant is amazonu (vokisko ir kt) ir siunciant i UK nesumazeja kaina del to PVM skirtumo? Columbios kombiai, pardavejas visu amazon...anksciau ir rubam ir batam vaiku gi numinusuodavo unsure.gif
Atsakyti
Kriisti, Šile yra sūrio?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 12 17, 12:27)
as sodyboj galiu pasisodint biggrin.gif
Papildyta:

kur toki parduoda?

Na man kieme penkių užtenka, o kiekvienais metais vis po vieną pasodinus tai ir visą miškelį susodintum. Ten ir buvo minėta, kad miškui lyg atiduoda. Jei neklystu gal Carlin minėjo. Neberandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 12 18, 00:05)
Na man kieme penkių užtenka, o kiekvienais metais vis po vieną pasodinus tai ir visą miškelį susodintum. Ten ir buvo minėta, kad miškui lyg atiduoda. Jei neklystu gal Carlin minėjo. Neberandu  ax.gif

aš girdėjau, kad tokia paslauga yra biggrin.gif dabar googlinu, tai Klaipėdoje Botanikos sodas nuomoja.
https://www.delfi.lt...s.d?id=82836997
Vilniuje nerandu.
Mes irgi jau gal 3 pas tėvus sode pasodinom, vieną pas save kieme už tvoros, tai sakiau gana. Šiemet didelį kirstą kenį pirkome.

čia Vilniuje nuomoja:
https://holitrees.lt/kaip-issirinkti/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 18 gruodžio 2019 - 07:52
QUOTE(zibuteg @ 2019 12 17, 23:42)
Kriisti, Šile yra sūrio?

Dar nebuvau fiziskai, tik leidinuke ju uzmaciau, gal siandien pavyks uzeit pasakysiu oki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 gruodžio 2019 - 08:41

Labas rytas

Pamenu, prieš 1-2 metus, berods iš UK, pirkot dyson dulkių siurblius :rolleyes:

Ar galit pasidalint iš kur, kokia kaina, koks modelis? Ačiū  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 12 18, 09:41)
<p>Labas rytas</p><p>Pamenu, prieš 1-2 metus, berods iš UK, pirkot dyson dulkių siurblius rolleyes.gif</p><p>Ar galit pasidalint iš kur, kokia kaina, koks modelis? Ačiū  huh.gif​ </p>

Gal ne i tema, bet as irgi dairaus naujo siurblio-sluotos, nes mano Bosch sudas paskutinis unsure.gif tai drauge, kuri turi Dysona, nelabai juo patenkinta, sake jai tas Bosch (turi toki pat kaip mano) geresnis uz ta Dysona... unsure.gif tai vat ir zinok zmogus koki ta siurbli pirkt rolleyes.gif
Atsakyti