Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Pernai vyno buteli dovanojau, dar dovanojau bilietus i kina, automobilio salono kazkoki purskikli/valikli.

Vėl vyno :D ir sūrio pelėkautuose - žiurkės metai :D​ 

Atsakyti

ne, nebuvo sekimo nuorodos ax.gif

Carlin, kokia siuntų tarnyba pristatė Landsend?  :unsure: atvežė nurodytu adresu ar reikėjo pasiimt iš kokio punkto?

Gaunu žinutę, kad siunta pristatyta į venipak siuntų tarnybą, parašykit sms ir ryt galit pasiiimt :unsure: nei iš kur ta siunta ir kodėl pasiimt pačiai? Gal jie nespėja išvežiot ir siuntinėja, kad atsiimtų patys. Gal kam taip buvo? Ką čia daryt?  :hmm:​ 

Laukiu Landsend ir mytoys :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 12 16, 22:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72568609" data-time="1576520398"><div><p>Pernai vyno buteli dovanojau, dar dovanojau bilietus i kina, automobilio salono kazkoki purskikli/valikli.</p></div></blockquote><p>Vėl vyno biggrin.gif ir sūrio pelėkautuose - žiurkės metai biggrin.gif​ </p>

Vyna reks alum keisti ir suri prideti 🤣. Gera mintis.
Atsakyti
ar būna bilietai .lt nuolaidų kodų? gal kas gali pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 12 16, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72568609" data-time="1576520398"><div><p>Pernai vyno buteli dovanojau, dar dovanojau bilietus i kina, automobilio salono kazkoki purskikli/valikli.</p></div></blockquote><p>Vėl vyno biggrin.gif ir sūrio pelėkautuose - žiurkės metai biggrin.gif​ </p>

Gal galit plačiau aprašyt kaip ta sūrį pelekautuose pateikėt? Man labai reiktų tokios dovanos, aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 12 16, 21:50)
Carlin, kokia siuntų tarnyba pristatė Landsend?  unsure.gif atvežė nurodytu adresu ar reikėjo pasiimt iš kokio punkto?</p><p></p><p>Gaunu žinutę, kad siunta pristatyta į venipak siuntų tarnybą, parašykit sms ir ryt galit pasiiimt unsure.gif nei iš kur ta siunta ir kodėl pasiimt pačiai? Gal jie nespėja išvežiot ir siuntinėja, kad atsiimtų patys. Gal kam taip buvo? Ką čia daryt?  hmm.gif​ 

aš nežinau kas pristatė, nes paliko pas administratorę ofise. Net žinutės įspėjamosios negavau, apie pristatymą.
Atsakyti

Gal galit plačiau aprašyt kaip ta sūrį pelekautuose pateikėt? Man labai reiktų tokios dovanos, aciu.

Aš nepamenu tiksliai, bet prieš 12 m. kažką panašiai dovanojau. Pamenu pirkau medinę pjaustymo lentelę apvalią, vyno, sūrio, dar gal kokių užkandukų, sudėjau viską ant lentelės, surišau į peršviečiamą popierių. Ar ten buvo pelėkautai, nebepamenu. Gal dėjom, gal tik padiskutavom :rolleyes: dar priklauso gal kam dovanoji, tarkim vaiko mokytojai nedėčiau :rolleyes: 

dar sūrio pjaustyklę galima pridėt :) 

Atsakyti

Čia postas ne į temą :D Bet oficialūs faktai teigia, kad pelės ir žiūrkės nemėgsta sūrio, ir jo nevalgo :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 12 16, 13:22)
xs dydis omnivoje, kiti - lp express
(omnivasiunta . lt su kodu SIMONA20 arba tarpmergaiciu . lt registruojant siuntas)

Man neveikia tas kodas Omnivos...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 17, 10:05)
Man neveikia tas kodas Omnivos...

Registruoti reikia omnivasiunta . lt puslapyje, ne omniva . lt
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2019 12 17, 10:01)
<p>Čia postas ne į temą biggrin.gif Bet oficialūs faktai teigia, kad pelės ir žiūrkės nemėgsta sūrio, ir jo nevalgo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

garaže apsigyvenusį peliuką su džiugo sūrio gabalėliu palėkautuose pagavome biggrin.gif biggrin.gif matyt gurmanas pasitaikė unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal galite priminti iš kur kavos pupeles užsisakinėjate?Ačiū 4u.gif
Atsakyti