Renku užsakymą iš vokiečių vaistinės:
https://www.sonnen-apotheke-shop.de
dabar ji vadinasi aposina.de
siuntimas į LT nuo 100 eur nemokamas.
Kėdainiai, galiu persiųsti lpexpress/omniva paštomatais.
užsakymus siuskite el.paštu: ilona7810@yahoo.com
junkites, nedaug truksta
Gal kas dar pirksit amazon.de?
JDM, tu terry buvai pirkus? Eina sau, kaip ilgai jie siunčia
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 10, 20:38)
JDM, tu terry buvai pirkus? Eina sau, kaip ilgai jie siunčia
Susikroviau krepšį žinok ir paskui uždariau man hilfigeris žiauriai ilgai siunčia. Pirkau per bf o išsiuntė tik vakar
QUOTE(JMD @ 2019 12 10, 22:28)
Susikroviau krepšį žinok ir paskui uždariau man hilfigeris žiauriai ilgai siunčia. Pirkau per bf o išsiuntė tik vakar
Tai ir aš pirkau per BF, na, monday, bet tai mažai ką keičia. Tai iki šiol keisti statusai kažkokie.
O kaip TH su grąžinimu?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 11, 00:15)
Tai ir aš pirkau per BF, na, monday, bet tai mažai ką keičia. Tai iki šiol keisti statusai kažkokie.
O kaip TH su grąžinimu?
O kaip TH su grąžinimu?
Aš irgi pirkau byterry bet gavau laiska kad issiusta lyg. Bet dar negavau.
Panos,jus cia viska zinot,gal pagelbesit
Ieskau googlej,bet nesekmingai,tokio tipo palto. Zinau,kad is baltarusijos. Kaip tik pazistama is ten ant svenciu atvaziuos,noriu paprasyt,kad nupirktu. Miestelio pavadinimo nepamenu kur gyvena,bet bent kazkaip uzvest ant kelio paieskose,tiktu manau ir Minskas.
Gal esat pirkusios? O gal pas kaimynus lenkus yra?
Ieskau googlej,bet nesekmingai,tokio tipo palto. Zinau,kad is baltarusijos. Kaip tik pazistama is ten ant svenciu atvaziuos,noriu paprasyt,kad nupirktu. Miestelio pavadinimo nepamenu kur gyvena,bet bent kazkaip uzvest ant kelio paieskose,tiktu manau ir Minskas.
QUOTE(Sense @ 2019 12 10, 23:30)
Panos,jus cia viska zinot,gal pagelbesit
Galima tokį paltą ir LT nusipirkti. Fb yra Aletan mada - tokius baltarusiškus turi
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 10, 22:15)
O kaip TH su grąžinimu?
O kaip TH su grąžinimu?
Ta prasme? Puikiai. Išsikvieti ups ir paima atgal. Niekad bėdos nebuvo.
Merginos ar išsiuntė jums jau vyniukus per BF kai pirkome? Tokio tempo rinkimu iki Kalėdų negausiu jaučiu
Merginos, pasidalinkit patirtim, kaip perkat ebay kokią bidinimo programėlę nemokamą naudojat?
Visad buvau labai patenkinta, naudojaus biddingscheduler.com , bet kažkas ten pasikeitė ir viskas nebeveikia ...
O bidint tiesiai ebay tai kosmosas kaip nenorėčiau ....
Visad buvau labai patenkinta, naudojaus biddingscheduler.com , bet kažkas ten pasikeitė ir viskas nebeveikia ...
O bidint tiesiai ebay tai kosmosas kaip nenorėčiau ....