Labas.Gal kas vynus užsakinėsit ? Prisijungčiau
Taiko 20 pric, bet reikia eiti būtent į www.omnivasiunta.lt
Taiko Ačiū
Sveikos, ar būna prieš kalėdas akcijų telefonams? Ar vis tiek perka, tai nėra ko ir daryt pigiau? Kokia patirtis?
Niekur nebuvo.
Dukrai 11 nupirkau is JAV, gris sunaus draugas studentas kaledoms tai parves.
Kai kas perka imones vardu tai nors PVM sutaupo. Paskaiciavau geriau gaunas nei is Amerikes, bet kai as imones jokios neturiu, tai tiks ir is JAV. Vis pigiau 150 euru. Nuskaiciavo 679 eurus.
QUOTE(Rita003 @ 2019 12 04, 13:32)
Kur perkate kokybiskas datules? Riesutus?
https://www.datules....voaAsbJEALw_wcB pacios skaniausios
Man tai neveikia tas omniva kodas
Ačiū 😊 tik kaip suvest ta koda, jei per programele tik skaičius duoda vest, reiks pc jungti 🤔
QUOTE(Carlin @ 2019 12 03, 13:36)
Mano vyresnėlė nieko kito nenori, tik Lego friends namie nesusikaičiuojamas kiekis jų, bet ir vėl laiške kalėdų seneliui tik lego friends jau tokiam amžiuje galėtų kažko kito panorėt.
O kiek metu? Maniskiui 9 ir vel maldauja Lego technic, jau prisiekinejau, kad nebepirksiu, bet ir vaiko gaila kazkaip, kad taip nori.. Tai irgi ieskau. Pries valanda amazon vokiskoj buvo geresne kaina, dabar nebera
Renku užsakymą iš vokiečių vaistinės:
https://www.sonnen-apotheke-shop.de
dabar ji vadinasi aposina.de
siuntimas į LT nuo 100 eur nemokamas.
Kėdainiai, galiu persiųsti lpexpress/omniva paštomatais.
užsakymus siuskite el.paštu: ilona7810@yahoo.com
QUOTE(Shalimar @ 2019 12 04, 19:57)
O kiek metu? Maniskiui 9 ir vel maldauja Lego technic, jau prisiekinejau, kad nebepirksiu, bet ir vaiko gaila kazkaip, kad taip nori.. Tai irgi ieskau. Pries valanda amazon vokiskoj buvo geresne kaina, dabar nebera
Irgi 9. Nieko nereikia, tik Lego Friends. Iš katalogo numerius seniui į laišką supyškino tik ir sėdi rami, laukia. Pilnas kambarys jos Lego, neįsivaizduoju kiek jų turi. Bet ir žaidžia su jais, negaliu nieko sakyt
QUOTE(zeneta @ 2019 12 04, 16:50)
Labas.Gal kas vynus užsakinėsit ? Prisijungčiau
aš norėčiau ir laužaus dar, o dar neįsivaizduoju ką pirkti. noriu pigiai ir skaniai ir lengvi
QUOTE(Carlin @ 2019 12 04, 20:32)
Irgi 9. Nieko nereikia, tik Lego Friends. Iš katalogo numerius seniui į laišką supyškino tik ir sėdi rami, laukia. Pilnas kambarys jos Lego, neįsivaizduoju kiek jų turi. Bet ir žaidžia su jais, negaliu nieko sakyt
Tai svarbiausia, kad žaidžia, fantazuoja. Super mano bernui irgi 9, irgi pilnas kambarys, irgi sąrašiukas seniui surašytas
Renku Kaune www.cocooncenter.com