Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2019 12 03, 13:50)
kai dar reikejo lego, visda geriausia kaina budavo senukuose ir rimi smile.gif o jei dar pries gimtadieni arpo jo jie taiko zailsms -30 4u.gif

Jo, senukuose geriausia ir dabar kaina. Bet kai nori brangių rinkinių, kuičiuosi visur. Amazone vienas pigiau nei senukuose su nuolaida, kitoje parduotuvėje - kitas biggrin.gif bet iš skirtingų siųsti sutaupysiu max 10€, tai nesąmonė.

Mano vyresnėlė nieko kito nenori, tik Lego friends unsure.gif namie nesusikaičiuojamas kiekis jų, bet ir vėl laiške kalėdų seneliui tik lego friends unsure.gif jau tokiam amžiuje galėtų kažko kito panorėt.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 12 03, 14:06)
Mano taip pat neišsiųsta. Pirkau šeštadienį

Mano 3 is 4 daiktu, pirktu penktadieni, issiusti siandien, pirkau su siuntimu i LT, irgi rodo, kad bus gruodzio 11
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 03, 14:42)
Mano 3 is 4 daiktu, pirktu penktadieni, issiusti siandien, pirkau su siuntimu i LT, irgi rodo, kad bus gruodzio 11

pirkau penktadieni. 1 daiktas issiustas. kiti dar ne
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2019 12 02, 21:09)
Labas vakaras,

merginos, kas pirkę portugališkus vynus, kaip jūs apmokėjote? Bandžiau apmokėti kortele, bet kažkaip keistai - nebuvo laukelio įrašyti vardui ir pavardei, žodžiu, nepavyko apmokėti. Tada spaudžiau "bank transfer", tai atsiuntė į paštą duomenis pavedimui, bet bandant apmokėti bankas neleidžia, rašo "techninė klaida". Nebent reikia daryti tarptautinį pavedimą, bet kiek toks pavedimas gali kainuoti? Žodžiu, help, kaip jūs darėte?

ka tik per paypal sumokejau labai lengvai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, neatsiunčia man HM pirmo pirkimo koduko, gal kas turite ir nenaudosite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 03, 19:10)
Sveikos, neatsiunčia man HM pirmo pirkimo koduko, gal kas turite ir nenaudosite? ax.gif

Jau koki menesi nesiuncia niekam, nesu girdejusi kad kas prase gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 12 03, 12:50)
kai dar reikejo lego, visda geriausia kaina budavo senukuose ir rimi smile.gif o jei dar pries gimtadieni arpo jo jie taiko zailsms -30 4u.gif

Rududu pradėj irgi 30 off savaitę iki ir po gimtd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 gruodžio 2019 - 21:43
Renku užsakymą is www.fragrancedirect.co.uk, naudosiu koda WOODWICK,gauti papildoma 25% nuolaida sio men. kvapams. Tikrai geros siu zvakiu kainos. Pristatymas iki LT 5.99sv,noreciau,kad prisijungtu dar bent 1 ar 2 nares. Prioritetas vilnietems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 03 gruodžio 2019 - 22:18

Gal kas renkat mytoys.de? Vilniuje

Atsakyti

Amazon.de 5eur nuolaida perkant uz 25 eur su kodu GESCHENK5E.

5€ Aktionsgutschein

Berechtigte Amazon-Kunden, die nach einer Einladung von Amazon per E-Mail oder via Banner die Aktionsseite https://www.amazon.d...ode=20346116031besuchen, auf der das Angebot erläutert wird, können von einem 5 Euro-Gutscheincode profitieren, bei einem qualifizierten Kauf von mindestens 25 Euro oder mehr, gültig bis zum 17. Dezember 2019 bei Amazon.de (das "Angebot"). 

Teilnahmebedingungen 

• Das Angebot ist nur vom 3. Dezember 2019 bis zum 17. Dezember 2019, 23:59 Uhr gültig. 

• Um den Angebotsgutschein einzulösen, geben Sie für teilnahmeberechtigte Bestellungen bis zum 17. Dezember 2019, 23:59 Uhr den Aktionscode “GESCHENK5E” in das Feld “Gutschein- und Aktionscodes” ein, das sich auf der Bestellübersichtsseite an der Kasse befindet. 

Atsakyti
sveikos, gal patarsit, ka galima nupirkti ketvirtokams klaseje dovanu nuo kaledu senio iki kokiu 10 €? Reikia visai klasei vienodu
Atsakyti
kas veza dabar vynus? kai atkeliavoi LT gavau pranesima is itella, vakar bande tipo pristatyt, nerado manes, kur kazin kreiptis, itella paprastu nr neatsiliepia...
Atsakyti