mergaites,
kur matet graziu nemazu snaigiu lipduku ant lango klijuojamu? vaikai praso tradiciskai...
kol sprendziau, ar pirkt IKI, liaudis ispirko...
https://www.amazon.d...landing#contact
Bandykit sia nuoroda. Prisijunkite prie savo accounto ir eikit i something else. Ir tada laiska rasykit.
Sveikos, prieš porą savaičių klausiau dėl amazon.de pirkimo,kai buvo neaiškus pardavėjas ( ne pats amazonas) įtarimą kėlė labai maža kaina už prekę. Prekės negavau, kreipiausi į amazon dėl pinigų grąžinimo. Vakar gavau laišką, kad pretenzija priimta, šiandien gaunu laišką, kad ale man pinigai nebuvo nuskaičiuoti todėl jie nieko neturi grąžinti. Pasitikrinau dar kartą banko sąskaitą - 500 eur. nuskaičiuoti 25 lapkričio (data, kuriai buvo numatyta išsiųsti prekę). Orderis kaip ir atšauktas, mano pirkinių istorijoje jo nerodo. Bandau atlikti žingsnius, kuriuos jie nurodo, bet įėjus į orderius mano pirkinio nėra, jį rodo prie atšauktų, o ten kaip ir nėra kaip susisiekti su amazon'u.Žodžiu neturiu daug patirties pirkime iš amazon, nerandu kaip parašyti ir paprašyti visgi rasti mano sumokėtus pinigus. Kaip rasti amazon chatą? Labai ačiū visoms, kurios patars