Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas Kaune norit prisijungti prie mytoys su nedideliais krepseliais? Siuntimas būtų po 3.5€, perku šiandien, poros val bėgyje. tyliaisvinta@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_smile: 02 gruodžio 2019 - 08:03
sveikos, per black friday pirkau amazon. co. uk keleta prekiu. pardavejas pats amazonas. rezervuota dalis pinigu. saskaitoje yra pakankamai pinigu. siandien ryte atsidariau amazon paskyra isijungiau paziureti orderi. o ten raudonom raidem raso
Your attention is required to continue processing one or more orders on this page

po apacia visi pirkti daiktai ir prie kiekvieno daikto raudonom raidem raso "reikia patikslinti mokejima". bet i el pasta nieko neatsiunte. ar cia visada taip buna iki issiuntimo? ar jau sunerimti ir kazka daryt? gal kas paaiskins? neramu kazko.

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 12 02, 10:10)
sveikos, per black friday pirkau amazon. co. uk keleta prekiu. pardavejas pats amazonas. rezervuota dalis pinigu. saskaitoje yra pakankamai pinigu. siandien ryte atsidariau amazon paskyra isijungiau paziureti orderi. o ten raudonom raidem raso
Your attention is required to continue processing one or more orders on this page

po apacia visi pirkti daiktai ir prie kiekvieno daikto raudonom raidem raso "reikia patikslinti mokejima".  bet i el pasta nieko neatsiunte. ar cia visada taip buna iki issiuntimo? ar jau sunerimti ir kazka daryt? gal kas paaiskins? neramu kazko.

Keista, kad neatejo kokia zinute i el.pasta...spama patikrinkit. Nes siaip visada ateina, jei pvz kortelej pinigu truksta ar kokia negaliojancia kortele netycia pasirenki. Sunku komentuot, su tokiu atveju nesusiduriau, parasykit amazonui per chata, jie labai operatyviai bendrauja
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 12 02, 11:10)

po apacia visi pirkti daiktai ir prie kiekvieno daikto raudonom raidem raso "reikia patikslinti mokejima".  bet i el pasta nieko neatsiunte. ar cia visada taip buna iki issiuntimo? ar jau sunerimti ir kazka daryt? gal kas paaiskins? neramu kazko.

Man taip yra buve per revoliut kai pritruko pinigų.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2019 12 02, 10:40)
Man taip yra buve per revoliut kai pritruko pinigų.

ka tada daret? isimetet pinigu i kortele o amazone kazka keitet?
kur ten jiems galima parasyti?
Atsakyti
Sveikos, prieš porą savaičių klausiau dėl amazon.de pirkimo,kai buvo neaiškus pardavėjas ( ne pats amazonas) įtarimą kėlė labai maža kaina už prekę. Prekės negavau, kreipiausi į amazon dėl pinigų grąžinimo. Vakar gavau laišką, kad pretenzija priimta, šiandien gaunu laišką, kad ale man pinigai nebuvo nuskaičiuoti todėl jie nieko neturi grąžinti. Pasitikrinau dar kartą banko sąskaitą - 500 eur. nuskaičiuoti 25 lapkričio (data, kuriai buvo numatyta išsiųsti prekę). Orderis kaip ir atšauktas, mano pirkinių istorijoje jo nerodo. Bandau atlikti žingsnius, kuriuos jie nurodo, bet įėjus į orderius mano pirkinio nėra, jį rodo prie atšauktų, o ten kaip ir nėra kaip susisiekti su amazon'u.Žodžiu neturiu daug patirties pirkime iš amazon, nerandu kaip parašyti ir paprašyti visgi rasti mano sumokėtus pinigus. Kaip rasti amazon chatą? Labai ačiū visoms, kurios patars
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 12 02, 10:29)
Keista, kad neatejo kokia zinute i el.pasta...spama patikrinkit. Nes siaip visada ateina, jei pvz kortelej pinigu truksta ar kokia negaliojancia kortele netycia pasirenki. Sunku komentuot, su tokiu atveju nesusiduriau, parasykit amazonui per chata, jie labai operatyviai bendrauja

stai ka gavau is amazon i el pasta(spame buvo)
Sveiki,
Rašome norėdami pranešti, kad mokėjimas už toliau nurodytą prekę buvo atmestas.

Bankomatą išdavęs bankas gali atmesti mokestį, jei jūsų įvestas vardas, pavardė, galiojimo laikas ar pašto kodas nesutampa su banko informacija.

Galiojanti mokėjimo informacija turi būti gauta per 4 dienas, kitaip jūsų užsakymas bus atšauktas. *

nesupratau kas cia ivyko. pries 3 sav pirkau, buvo viskas ok. dabar jau nebepraleidzia. bet didzioji dalis pinigu rezervuota kabo
Atsakyti
bandau dar šiandien užsakyti cocooncenter.co.uk kol galioja Filorga nuolaida, gal kas prisijung Kaune 4u.gif
kristinajuodiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 12 02, 11:15)
Sveiki,

Bankomatą išdavęs bankas gali atmesti mokestį, jei jūsų įvestas vardas, pavardė, galiojimo laikas ar pašto kodas nesutampa su banko informacija.

Galiojanti mokėjimo informacija turi būti gauta per 4 dienas, kitaip jūsų užsakymas bus atšauktas. *

nesupratau kas cia ivyko. pries 3 sav pirkau, buvo viskas ok. dabar jau nebepraleidzia. bet didzioji dalis pinigu rezervuota kabo

Atkabins per 2 savaites.Kartais grąžina iškart ,bet mūsų bankai neskuba grąžint į sąskaitą.Aš net 3 savaites laukiau, nors amazonas parašė , kad grąžino pinigus.Paskambinau į mūsų banką SEB yai pasakė , kad grąžinimas per dvi savaites ..Bankas SEB .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 02 gruodžio 2019 - 10:47
Merginos priminkit gap mokyklines kelnes, kur masiškai pirkot 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

Man ir tas pats buvo. Prie užsakymo amazone pasirinkau "Tikslinti mokėjimą" ar kažkaip panašiai. Paprašė iš naujo įvesti banko kortelės nr. Nors ji buvo suvesta seniai ir naudota ne vieną kartą. Įvedus nr ir paspaudus toliau, patvirtino užsakymą labai greitai. Gal kažkokios papildomos apsaugis priemonės, pirkau iš kito kompo nei visada, gal naujas ip nepatiko, bet prekę jau išsiuntė  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2019 12 02, 11:45)
Atkabins per 2 savaites.Kartais grąžina iškart ,bet mūsų bankai  neskuba grąžint į sąskaitą.Aš net 3 savaites laukiau, nors amazonas parašė , kad grąžino pinigus.Paskambinau į mūsų banką SEB yai pasakė , kad grąžinimas per dvi savaites ..Bankas SEB .

mano irgi sebas. bet kas galejo nepatikti, kad atmete mokejima? pries 3 sav buvo viskas gerai, nusipirkau. o dabar ir nebeleido.

gal kas bandete amazone toje pacioje paskiroje prideti kito zmogaus vardo kortele ir ja atsiskaityti? as perku vyro kortele. ar galeciau jo paskyroje apsipirkti su savo revolut kortele? bet siunta gauti vyro vardu (pas tuki priregistruotas vyras)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 02 gruodžio 2019 - 11:09