Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 02 10, 10:39)
Jūs pasidomėkit pas mus Ideal'e. Kažkada laukdama pas juos kol konsultantas užklijuos man papildomą stikliuką ant ekrano girdėjau, kad būna tokie ale refurbished ar pan. telefonai, kuriuos parduoda pigiau. Ten karts nuo karto jie išmeta tokius pasiūlymus. Tiksliai nežinau detalių.
Nes šiaip Iphonų netaiso, net ir sudužus stikliukui jie taj keičia į naują Ideal'o servise. Bet paskui juos vistiek matomai atremontuoja ir realizuoja, o gal ir ke  biggrin.gif

taiso, taiso, 6-ą taisė mirksiukas.gif , skilo stikliukas jau po metų naudojimo ir pradėjo grybauti ekranas, tai taisė smile.gif .
O naujas ipad pro po 3 mėn. pradėjo grybauti, tai pakeitė ipad, bet siunčia į Apple centrą ax.gif .
Tai gal iki tų gamyklinių metų garantijos keičia, o ne taiso 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 02 10, 10:51)
taiso, taiso, 6-ą  taisė  mirksiukas.gif , skilo stikliukas jau po metų naudojimo ir pradėjo grybauti ekranas, tai taisė  smile.gif .
O naujas ipad pro po 3 mėn. pradėjo grybauti, tai pakeitė ipad, bet siunčia į Apple centrą  ax.gif .
Tai gal iki tų gamyklinių metų garantijos keičia, o ne taiso  4u.gif .

Ideal'e Jums taisė? nes man Ideal'as aiškino, kad jie netaiso. Kiti taiso, bet jie - ne.
Aš nebepamenu ar man buvo koks garantinis (turto draudimas padengė išlaidas), bet aš savo šeštą su sudaužytų stikliuku (nieko ekranas negrybavo, tiesiog stiklas buvo dužęs) vežiau į Ideal'ą ir man keitė.
Bet kaip ir Jūs sakot - siuntė kažkur ir po kelių dienų pasiimiau naują.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 10, 10:59)
Ideal'e Jums taisė? nes man Ideal'as aiškino, kad jie netaiso. Kiti taiso, bet jie - ne.
Aš nebepamenu ar man buvo koks garantinis (turto draudimas padengė išlaidas), bet aš savo šeštą su sudaužytų stikliuku (nieko ekranas negrybavo, tiesiog stiklas buvo dužęs) vežiau į Ideal'ą ir man keitė.
Bet kaip ir Jūs sakot - siuntė kažkur ir po kelių dienų pasiimiau naują.

Taisė autorizuotam „iDeal“ servise Vilniuje, čiurlionio g.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 02 10, 11:08)
Taisė autorizuotam „iDeal“ servise Vilniuje, čiurlionio g.

Tai gal iki metų netaiso. Nes man ten ir aiškino biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nesu niekada pirkus, tad gal zinote ar buna crocs.eu kazkokie kodai? Gal zinote koks yra siuo metu?
Atsakyti
Kiek siuntimas Vente kainuoja priminkit? Mastau gal paimt vis tik batukus.
Atsakyti
mergaites kada benetton papildo? 4u.gif
Atsakyti
Patarkit, kas tiktu 5m mergaitei??? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 10, 12:54)
Patarkit, kas tiktu 5m mergaitei??? unsure.gif  4u.gif

Reiketu teveliu arba pacios klausti ko nori, ko neturi.
Pvz Zara turi labai skaniu vaikisku kvepaliuku ax.gif
Atsakyti
https://secure.uk.ve...t-sheet/9612131 chalatukai venteje
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2017 02 10, 11:54)
Patarkit, kas tiktu 5m mergaitei??? unsure.gif  4u.gif

https://secure.uk.ve...t-sheet/9612131 chalatukai, dar koki zaidima
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2017 02 09, 22:35)
Mamos, kokius batukus išbandėt žiemai superfit ir rekomenduotumėt? smile.gif

superfit su goretex pirkau geri batukai labai :ax va tik modelio pavadinimo neatsuimenu ar husky ar snowcat unsure.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 10 vasario 2017 - 12:30
https://www.amazon.c...E...A1OLE&psc=1
Columbia 3T 56 svarai
Atsakyti