Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Tai niekam nereikia nieko is MYTOYS? biggrin.gifTik Vilnius. Naudosiu Zapf Creation koda

Kiek turit kompanijoj perkančių?  :4u:​ 

Atsakyti

Www.yoox.lt ;)

Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2019 11 29, 16:12)
<p>Merginos, ar jau kažkas užsakinėjote iš <strong>FRAGONARD</strong> su nuolaidos kodu? Mačiau buvo minėta, kad kažkoks yra, tačiau aš niekaip nerandu jokio galiojančio, tai gal galite pasidalinti kažkas, jei turite? 4u.gif
</p>

gal jau netaiko? man lyg tituliniam lape buvo...
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2019 11 29, 16:42)
Labai atsargiai su tuom masinom. Sienas braizo.  smile.gif

Pas mus kitokia buvo, irgi sienom ir lubom vaziavo - na tai taip ir liko zymes ant lubu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 11 29, 17:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72556009" data-time="1575027723"><div><p>Tai niekam nereikia nieko is MYTOYS? vartotojo įkelta nuotraukaTik Vilnius. Naudosiu Zapf Creation koda</p></div></blockquote><p>Kiek turit kompanijoj perkančių?  4u.gif </p>

Save siai minutei biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2019 11 29, 18:07)
<p>Www.yoox.lt ;)</p>

atidarau ir uždarau rolleyes.gif nman ten kaip šiukšlynas kažkoks labai daug senenų neaktualių unsure.gif Gal nemoku ieškoti. Dar atsimenu nupirkau iš ten, o avalyne be normalaus pado - zomšiniai kažkokie . Ir grąžinimas turbut mokamas?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 11 29, 15:59)
Gal kas nors turite Smiggle pieštukus? Ar geri jie? Nelūžta drožiant?

Mums luzo, matyt sirdeles sutrukineje verysad.gif nekartosiu ir LT geru yra smile.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Gal galetu kas pakomentuoti kaip su la senza kelnaiciu dydziais? Didinti ar ne? 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 11 29, 17:20)
Mums luzo, matyt sirdeles sutrukineje verysad.gif nekartosiu ir LT geru yra smile.gif

Kiek mes turėjome, tai ir man, ir dukrai patys geriausi būtent šitie GRIP:

https://www.knyguklu...-metalineje-dez
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 11 29, 18:20)

Esu šiokia tokia pieštuku sau ir vaikams maniake, turim daug ir tikrai jie lauzomi mėtomi ir kitaip niokojami. Tai labiausiai pasiteisino maziukams šitie
https://www.officeda...-200-06279.html

Maxese irgi buna. Jie turi toki balta sluoksni viduje kas apsaugo nuo grafito sutriukinejimo, lengvai piesiasi spalvos.
Atsakyti
Gal kazkas Vilniuje renkate is cocooncenter.co.uk? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2019 11 29, 15:12)
<p>Merginos, ar jau kažkas užsakinėjote iš <strong>FRAGONARD</strong> su nuolaidos kodu? Mačiau buvo minėta, kad kažkoks yra, tačiau aš niekaip nerandu jokio galiojančio, tai gal galite pasidalinti kažkas, jei turite? 4u.gif
</p>

jie savo psl skelbia
pirkau, pritaikė
Papildyta:
QUOTE(pasimetus1140 @ 2019 11 29, 16:15)
gal jau netaiko? man lyg tituliniam lape buvo...

tai kad yra RT1119
Atsakyti