Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2019 11 29, 09:50)
Nu su jais įdomiai... nežinau, gal čia tik man taip pasitaikė. Siunčiau pakvietimą draugei, ji užsiregistravo. Aišku, laukia tos pirmo pirkimo nuolaidos ir aš laukiu už pakvietimą nuolaidos - nėra. Draugė rašo į jų supportą, o tie atrašo kad nuolaidą už tai kad pakviesta gaus tik po pirmo pirkimo. Čia rimtai taip? O tai kada aš gausiu nuolaidą už tai kad pakviečiau?

Taip, gausite kai draugė apsipirks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 11 29, 09:56)
kam tu masinu reikia, ju yra maxej. su -40% syryt nupirkau uz 23.99 ir nesuku galvos. pakeliui i darba man isejo, nereik nei derintis prie kazko, nei paskui vazinet, ka ant kuro lygiai ta skirtuma sudegytum ir laiko begale sugaistum.

super 4u.gif o as laukiu atveza siandien man toycity jau smile.gif nieko nera geriau kai nereikai vaziuot, o tik knopkes spaudyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 lapkričio 2019 - 09:30
Gal kas kartais renka MYTOYS naudojant Zapf Creation koda? Aisku sansu mazai, matyt teks per Eshopa...arba pati galiu bandyt priimt 2-3 norincias.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 11 29, 09:29)
super 4u.gif  o as laukiu atveza siandien man toycity jau smile.gif nieko nera geriau kai nereikai vaziuot, o tik knopkes spaudyt biggrin.gif

paskui dalint dar reikia biggrin.gif nu nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 11 29, 10:37)
paskui dalint dar reikia biggrin.gif nu nea biggrin.gif

oi ne man dalint nereikia smile.gif atveza man ir ramu, kaledines dovanos yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 lapkričio 2019 - 09:41

Sveikos, gal nori kas jungtis ar prijungti mane prie Smiggle užsakymo. Man labai reikia vienos prekės už 5 svarus. O Black Friday proga paleido nemokamą pristatymą nuo 40 svarų. Vilnius. Ar niekam nieko nereikia?

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 11 29, 08:54)
sveikos. kaip is swed banko persimesti pinigus i revoliuta? gal zinot per kiek laiko ikrenta pinigai?

momemtaliai jei darysit per saskaitos papildyma per Revolut programele

mecard masinele 6.6sv
https://amzn.to/2XXaBzd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 29 lapkričio 2019 - 09:56
QUOTE(padraika22 @ 2019 11 29, 09:54)
sveikos. kaip is swed banko persimesti pinigus i revoliuta? gal zinot per kiek laiko ikrenta pinigai?

Galima top up'inti, o jei paprastai persimesti iš swed į revoliuto sąskaitą darbo dieną užtrunka kažkur 4-5 val, kartais greičiau, kartais lėčiau..
Atsakyti
O iš Victoria secret galima ir kūno losijonus, mistus siųstis? Ar skysčių negalima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2019 11 28, 23:11)
Labas vakaras,

mergaitės, pasidalinkite kas pirmo apsipirkimo kodu portugališkiems vynams?  4u.gif Ar gal yra dar koks nuolaidų kodas?

Bandykit PROMOMAY19
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 11 29, 11:13)
O iš Victoria secret galima ir kūno losijonus, mistus siųstis? Ar skysčių negalima?  4u.gif

mist ir losjonu, man nedave siusti lakpricio 22
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2019 11 29, 09:56)
Galima top up'inti, o jei paprastai persimesti iš swed į revoliuto sąskaitą darbo dieną užtrunka kažkur 4-5 val, kartais greičiau, kartais lėčiau..

Bet jukper programėlę 2 sekundžių darbas.
Atsakyti