Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Šiandien užsakyčiau iš mytoys.de jei atsiras norinčių pasidalinti siuntimą. Tik gali būti, kad papildomi kodai nesitaikys.
Vilnius, į až.
Galėsiu persiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2019 11 28, 22:11)
Labas vakaras,

mergaitės, pasidalinkite kas pirmo apsipirkimo kodu portugališkiems vynams?  4u.gif Ar gal yra dar koks nuolaidų kodas?

Nu su jais įdomiai... nežinau, gal čia tik man taip pasitaikė. Siunčiau pakvietimą draugei, ji užsiregistravo. Aišku, laukia tos pirmo pirkimo nuolaidos ir aš laukiu už pakvietimą nuolaidos - nėra. Draugė rašo į jų supportą, o tie atrašo kad nuolaidą už tai kad pakviesta gaus tik po pirmo pirkimo. Čia rimtai taip? O tai kada aš gausiu nuolaidą už tai kad pakviečiau?
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
ar uzsakinejat kas is notino.de? kaip suprantu tiesiogiai i LT nepristato, bet ar priima lietuviskas korteles? 4u.gif
ir per koki nuomos adresa dabar labiausiai apsimoka siustis?
Atsakyti

Nu su jais įdomiai... nežinau, gal čia tik man taip pasitaikė. Siunčiau pakvietimą draugei, ji užsiregistravo. Aišku, laukia tos pirmo pirkimo nuolaidos ir aš laukiu už pakvietimą nuolaidos - nėra. Draugė rašo į jų supportą, o tie atrašo kad nuolaidą už tai kad pakviesta gaus tik po pirmo pirkimo. Čia rimtai taip? O tai kada aš gausiu nuolaidą už tai kad pakviečiau?

Draugas kai per jusu nuoroda registruojasi jam is karto atsiuncia 5 eurus. 

O Jus gausit tik tada 5 kai jis pirma uzsakyma padarys. 

Atsakyti
4u.gif gal kam feelunique.com ? Vilnius Užupis
zmoonyte (eta) gmail.com
Atsakyti

Monopolis cheaters versija -10 sv

https://www.amazon.c...nopoly b&sr=8-6

Atsakyti

ar yra knygu klubo papildoma nuolaida?

Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2019 11 29, 07:57)
Sveikos, mergaites,
ar uzsakinejat kas is notino.de? kaip suprantu tiesiogiai i LT nepristato, bet ar priima lietuviskas korteles? 4u.gif
ir per koki nuomos adresa dabar labiausiai apsimoka siustis?

beje, apie notino. Vaziuoju per Brno, o ten.... didziuuuuuuuulis ju sandelis biggrin.gif
Atsakyti
nu taip db prisireike tos mašinos... pramiegojau unsure.gif
Atsakyti
sveikos. kaip is swed banko persimesti pinigus i revoliuta? gal zinot per kiek laiko ikrenta pinigai?
Atsakyti
kam tu masinu reikia, ju yra maxej. su -40% syryt nupirkau uz 23.99 ir nesuku galvos. pakeliui i darba man isejo, nereik nei derintis prie kazko, nei paskui vazinet, ka ant kuro lygiai ta skirtuma sudegytum ir laiko begale sugaistum.
Atsakyti
Renku cocooncenter.co.uk Kaune, atsiėmimas prie Girstupio. Nepamirškite laiško atgalvėje atžymėti, kad coconas, ir nicką. kristinajuodiene@gmail.com
Atsakyti