Nu vat...Vente Garvalin kainos baisiai užkeltos. Per winter days vienus kur pirkau, buvo po 14, dabar tie patys 22. Per summer days irgi, patikrijnau, visi sau ir merginoms pirkti buvo po 14,15, 18sv, o dabar pagrinde visi po 25,27. Tai tokios geros kainos tik per tuos du grandsale ir tebūna.
Zalando dar galima kartais pigiau pagauti, reiks dairytis.
Pasidalinki patirtim gal pirkote kas nors iphone ne Lt - inernetu. Man užtektų ir 5S, tik galvoju ar nebus problemų su pririšimu ir kt.
QUOTE(Amrinasta @ 2017 02 10, 09:48)
Pasidalinki patirtim gal pirkote kas nors iphone ne Lt - inernetu. Man užtektų ir 5S, tik galvoju ar nebus problemų su pririšimu ir kt.
per BF panos pirko is USA iphone storės. Tai su jais viskas ciki bari.
QUOTE(JMD @ 2017 02 10, 09:59)
per BF panos pirko is USA iphone storės. Tai su jais viskas ciki bari.
Gal galit įmesti adresą, google meta visokių, tik ne tokį .
Ir kas tas BF - Taurė?
QUOTE(Amrinasta @ 2017 02 10, 11:04)
Ir kas tas BF - Taurė?
Ir kas tas BF - Taurė?
http://www.apple.com/
QUOTE(Amrinasta @ 2017 02 10, 10:04)
Ir kas tas BF - Taurė?
Ir kas tas BF - Taurė?
Black Friday
http://www.apple.com/iphone/
QUOTE(JMD @ 2017 02 10, 10:09)
Ačiū, aišku , tik pas juos jau naujausi modeliai .
Žodžiu, stebuklų vis dar nėra .
Gal žinote knygų klubo nuolaidos kodą?
QUOTE(Amrinasta @ 2017 02 10, 10:24)
pas bite SE ir dabar 449 kainuoja, 5-ukas 5S 349
QUOTE(Amrinasta @ 2017 02 10, 10:24)
Jūs pasidomėkit pas mus Ideal'e. Kažkada laukdama pas juos kol konsultantas užklijuos man papildomą stikliuką ant ekrano girdėjau, kad būna tokie ale refurbished ar pan. telefonai, kuriuos parduoda pigiau. Ten karts nuo karto jie išmeta tokius pasiūlymus. Tiksliai nežinau detalių.
Nes šiaip Iphonų netaiso, net ir sudužus stikliukui jie taj keičia į naują Ideal'o servise. Bet paskui juos vistiek matomai atremontuoja ir realizuoja, o gal ir ke
Panos, kurios perkat is showroomprive, pirma karta perkant nieko negausiu? isnersiau rodos viska nieko neradau, bet gal kazko ir nezinau.
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 02 09, 13:18)
renku zalando, turiu pirmo apsipirkimo koda, rinksiu iki 75 svaru (na arba kazkiek daugiau). turiu pirmo apsipirkimo koda 15proc, noriu pirkti ryt, kad mano batai nedingtu ir priimsiu 1-2 nares. Vilnius.
priimciau dar 1 nare galiu issiust reg pastu.