Mergaitės, help! Gavau žinutę, bet man rašo, jog įvyko klaida. O rašant pačiai žinutę, nesiunčia, nes atseit SM neturi tokio nario. Nors to nario profilį atidaro. Kur kreiptis, kad padėtų tą žinutę perskaityti?
Merginos, o tk maxx niekam neleidžia pirkt, ar tik man?
Jei čia užsuka narė Svajuna, tai jūsų žinutės man neatidaro, o kvepalus dar turiu. Rašykit geriau onaema83 (eta) gmail.com
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 17:04)
taip, krepsiuke bus -15 eur su duotu kodu puslapiu atgal as isdejau smart games zaidimu stalo ir puikiai suveike kodas
Ką rekomenduotume iš smart games?
QUOTE(Kristiniux @ 2019 11 28, 18:16)
Ką rekomenduotume iš smart games?
As emiau pabegima, asteroidu istrukima ( 9 ir 11 m. Vaikam), focus (15 m emiau)ir stars 8 m. Emiau.
Papildyta:
Taip ateinu pasidziaugt, kad gavau sekmingai victoria secret is dpd, tiesiog super ir dar viskas tiko uzsakyta 11.22 gavau siandien
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 18:58)
As emiau pabegima, asteroidu istrukima ( 9 ir 11 m. Vaikam), focus (15 m emiau)ir stars 8 m. Emiau.
Papildyta:
Taip ateinu pasidziaugt, kad gavau sekmingai victoria secret is dpd, tiesiog super ir dar viskas tiko uzsakyta 11.22 gavau siandien
Papildyta:
Ir jokių papildomų mokesčių?
Aš La Senza laukiu...
Jei kam aktualu, tai Europoje (Vilniuje) The Home Story Fragonard prekėms 10 proc nuolaida, kai kuriems kitiems ženklams 20% off Black Friday proga
QUOTE(geliuke @ 2019 11 28, 19:48)
Ir jokių papildomų mokesčių?
Aš La Senza laukiu...
Jei kam aktualu, tai Europoje (Vilniuje) The Home Story Fragonard prekėms 10 proc nuolaida, kai kuriems kitiems ženklams 20% off Black Friday proga
Aš La Senza laukiu...
Jokiu
Sveikos, merginos Gal zinote, is kur galeciau parsisiuti toki depiliatoriu:
Jau senokai siunciausi is kinieciu, bet dabar nerandu
Jau senokai siunciausi is kinieciu, bet dabar nerandu
QUOTE(Kristiniux @ 2019 11 28, 16:45)
Nesupratau, įmanoma nuo šios mašinos kainos dar gaut nuolaida jei perki prekių kai virš 60e?
Gal kazkurios Vilniuje noretumete susikooperuoti - perkant tris masinas (virs 60) dar pasidalintume po -5/ masinai 😊 Man reiketu vienos, galeciau uzsakyti 🙂
https://www.toycity....46-4080101-0513
Nors isidejus i krepseli tris masinas ir ivedus koduka, nesikeicia kaina. Gal baigesi galiojimas 🤔
QUOTE(gaikaSJ @ 2019 11 28, 10:53)
gal kas žino, kiek aptekagemini.pl siuntimas Į LT. Gal kas renka užsakymą, mielai prisijungčiau
Man atrodo,kad aptekagemini pristato tik Lenkijoj.Į Lietuvą reikia per tarpininkus.