Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, help! Gavau žinutę, bet man rašo, jog įvyko klaida. O rašant pačiai žinutę, nesiunčia, nes atseit SM neturi tokio nario. Nors to nario profilį atidaro. Kur kreiptis, kad padėtų tą žinutę perskaityti?
Atsakyti
Merginos, o tk maxx niekam neleidžia pirkt, ar tik man?
Atsakyti
Jei čia užsuka narė Svajuna, tai jūsų žinutės man neatidaro, o kvepalus dar turiu. Rašykit geriau onaema83 (eta) gmail.com
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 17:04)
taip, krepsiuke bus -15 eur su duotu kodu puslapiu atgal 4u.gif  as isdejau smart games zaidimu stalo ir puikiai suveike kodas biggrin.gif

Ką rekomenduotume iš smart games?
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2019 11 28, 18:16)
Ką rekomenduotume iš smart games?

As emiau pabegima, asteroidu istrukima ( 9 ir 11 m. Vaikam), focus (15 m emiau)ir stars 8 m. Emiau. smile.gif
Papildyta:
Taip ateinu pasidziaugt, kad gavau sekmingai victoria secret is dpd, tiesiog super ir dar viskas tiko smile.gif uzsakyta 11.22 gavau siandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 lapkričio 2019 - 17:58
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 18:58)
As emiau pabegima, asteroidu istrukima ( 9 ir 11 m. Vaikam), focus  (15 m emiau)ir stars 8 m. Emiau. smile.gif
Papildyta:
Taip ateinu pasidziaugt, kad gavau sekmingai victoria secret is dpd, tiesiog super ir dar viskas tiko smile.gif uzsakyta 11.22 gavau siandien

Ir jokių papildomų mokesčių? bigsmile.gif
Aš La Senza laukiu...

Jei kam aktualu, tai Europoje (Vilniuje) The Home Story Fragonard prekėms 10 proc nuolaida, kai kuriems kitiems ženklams 20% off Black Friday proga
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2019 11 28, 19:48)
Ir jokių papildomų mokesčių?  bigsmile.gif
Aš La Senza laukiu...

Jei kam aktualu, tai Europoje (Vilniuje) The Home Story Fragonard prekėms 10 proc nuolaida, kai kuriems kitiems ženklams 20% off Black Friday proga

Jokiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif 4u.gif Gal zinote, is kur galeciau parsisiuti toki depiliatoriu:
vartotojo įkelta nuotrauka

Jau senokai siunciausi is kinieciu, bet dabar nerandu rolleyes.gif
Atsakyti

Gal kas iš mytoys.de perka Vilniuje?  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2019 11 28, 16:45)
Nesupratau, įmanoma nuo šios mašinos kainos dar gaut nuolaida jei perki prekių kai virš 60e?

Gal kazkurios Vilniuje noretumete susikooperuoti - perkant tris masinas (virs 60€) dar pasidalintume po -5€/ masinai 😊 Man reiketu vienos, galeciau uzsakyti 🙂

https://www.toycity....46-4080101-0513

Nors isidejus i krepseli tris masinas ir ivedus koduka, nesikeicia kaina. Gal baigesi galiojimas 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donaa: 28 lapkričio 2019 - 20:53
QUOTE(gaikaSJ @ 2019 11 28, 10:53)
gal kas žino, kiek aptekagemini.pl siuntimas Į LT. Gal kas renka užsakymą, mielai prisijungčiau 4u.gif

Man atrodo,kad aptekagemini pristato tik Lenkijoj.Į Lietuvą reikia per tarpininkus.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Julija*: 28 lapkričio 2019 - 21:43