Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos merginos,

Gal esate kur užmačiusios Pokemonų patalynės, kad spėtų atsiųsti iki Kalėdų. Ne amazone, nes atsiuntimas tarp 18 ir 27 gruodžio daugiausia, ir ne aliexpres, nes ten jau tik kitais metais atsiųstų.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 11 28, 13:51)

Zverys nu unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, gal žinot ar yra Eurokos ar panašiose parduotuvėse kokių rinkinių beveik paauglėms? Domina plaukų kreidelės, nagų lakas su kokiais blizgučiais, lūpų blizgiai, vonios burbulai. Galvoju ar gavus dovanų kuponą, turėtų ką išsirinkti.

Šiandien kaip tik Rimi maciau rinkinius su plauku kreidelem ir dar Vienas toks idomus - tattoo, bet ne tos blizgutines, o tipo chna piesiniam daryti. Ideti trafaretai piesimui tu ornamentu ir pailgose tiubelese skysti dazai. -tamsus, auksiniai, sidabriniai. 12 eur, laaabai idomiai atrodo! pagalvojau, kad ir maniskei patiktu.. va gaila, nenusifotkinau..

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 14:11)
Pasinaudojau, mano nori masinos kur vaziuoja sienom, bet kur pagal spinduli varo. Bet as padariau mokejima kurjeriui, nesijungiau prie banko unsure.gif

https://www.toycity....46-4080101-0513 va sios  biggrin.gif  tai cia kaina super, nes zaislu planetoje tik ja radau ir ten ji 40 eur ir 4u.gif  oten -40 nebuna ax.gif

Maniškis irgi šios užsimanė biggrin.gif Maniau pirksim su 20% nuolaida žaialų planetoje, bet čia dar geriau radau smile.gif

Pabandžiau nueiti prie mokėjimo, tai iškarto banką atidarinėja, gal tik info išsaugoja per payserą mano profilyje, keistai, niekur taip nebuvo g.gif
Atsakyti

Pasinaudojau, mano nori masinos kur vaziuoja sienom, bet kur pagal spinduli varo. Bet as padariau mokejima kurjeriui, nesijungiau prie banko unsure.gif

https://www.toycity....46-4080101-0513 va sios biggrin.giftai cia kaina super, nes zaislu planetoje tik ja radau ir ten ji 40 eur ir 4u.gifoten -40 nebuna ax.gif

Būna,  dabar kaip tik -40% top 20 populiariausių žaislų. Mačiau mecardams taiko, o kam dar tiksliai nepamenu,  nebuvo akualu

Atsakyti

LiBo, 27 Lap 2019 - 21:21, parašė: Ieva20 berods.
Man rodos Inga20 😂
Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2019 11 28, 14:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72554874" data-time="1574939477"><div><p>Pasinaudojau, mano nori masinos kur vaziuoja sienom, bet kur pagal spinduli varo. Bet as padariau mokejima kurjeriui, nesijungiau prie banko vartotojo įkelta nuotrauka

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.toycity.lt/lt/air-hogs-automodelis-valdomas-zero-gravity-laser-6054126-6055246-4080101-0513'>https://www.toycity.lt/lt/air-hogs-automode...46-4080101-0513</a> va sios vartotojo įkelta nuotraukatai cia kaina super, nes zaislu planetoje tik ja radau ir ten ji 40 eur ir vartotojo įkelta nuotraukaoten -40 nebuna vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Būna,  dabar kaip tik -40% top 20 populiariausių žaislų. Mačiau mecardams taiko, o kam dar tiksliai nepamenu,  nebuvo akualu</p>

iu bet dar vaziuot gaist laika, vaikams pazadejau jei bus nuolaida bus jei ne nematau prasmes 40 eur moket smile.gif pasiseke kaledoms smile.gif cia uzsakei ir tau atves biggrin.gif Nes man reikia dvieju dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2019 11 28, 14:53)
Maniškis irgi šios užsimanė  biggrin.gif  Maniau pirksim su 20% nuolaida žaialų planetoje, bet čia dar geriau radau smile.gif

Pabandžiau nueiti prie mokėjimo, tai iškarto banką atidarinėja, gal tik info išsaugoja per payserą mano profilyje, keistai, niekur taip nebuvo g.gif

man tai keista, dukra net prase vaziuot i akropolo i zaislu palneta, kad pazet ta masina biggrin.gif gloste gloste ja nesiojo nesiojo, sakau tikrai mes jos nepirksime ir dar toka kaina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 lapkričio 2019 - 14:01
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 15:05)
iu bet dar vaziuot gaist laika, vaikams pazadejau jei bus nuolaida bus jei ne nematau prasmes 40 eur moket smile.gif pasiseke kaledoms smile.gif cia uzsakei ir tau atves  biggrin.gif Nes man reikia  dvieju dar  biggrin.gif
Papildyta:
man tai keista, dukra net prase vaziuot i akropolo i zaislu palneta, kad pazet ta masina  biggrin.gif  gloste gloste ja nesiojo nesiojo, sakau tikrai mes jos nepirksime ir dar toka kaina biggrin.gif

Mums panašiai buvo, kai dovanos draugo gimtadieniui buvom pirkti. Irgi sakėm nepirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 15:11)

https://www.toycity....46-4080101-0513 va sios  biggrin.gif  tai cia kaina super, nes zaislu planetoje tik ja radau ir ten ji 40 eur ir 4u.gif  oten -40 nebuna ax.gif

Nesupratau, įmanoma nuo šios mašinos kainos dar gaut nuolaida jei perki prekių kai virš 60e?
Atsakyti
Gal žinot, į teatrus gal yra kokia nuolaida perkant per bilietai.lt juodojo penktadienio proga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2019 11 28, 15:45)
Nesupratau, įmanoma nuo šios mašinos kainos dar gaut nuolaida jei perki prekių kai virš 60e?

taip, krepsiuke bus -15 eur su duotu kodu puslapiu atgal 4u.gif as isdejau smart games zaidimu stalo ir puikiai suveike kodas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 lapkričio 2019 - 15:06
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 11 28, 15:52)
<p>Šiandien kaip tik Rimi maciau rinkinius su plauku kreidelem ir dar Vienas toks idomus - tattoo, bet ne tos blizgutines, o tipo chna piesiniam daryti. Ideti trafaretai piesimui tu ornamentu ir pailgose tiubelese skysti dazai. -tamsus, auksiniai, sidabriniai. 12 eur, laaabai idomiai atrodo! pagalvojau, kad ir maniskei patiktu.. va gaila, nenusifotkinau..</p>

Ačiū už info. Mane labiau domina dovanų kuponas Eurokos ar pan. parduotuvese ir tiesiog galvoju ar būna mano minėtų prekių tose parduotuvese, kad vaikas pats issirinktų.
Atsakyti