Sveiki,
Prireikė namų DRĖKINTUVO- didesnio. Gal kas naudojat ir galėtumėt parekomenduoti.
Noreciau mazdaug uz 150 eur nupirkti...
Ačiū
QUOTE(juratela @ 2019 11 28, 13:09)
o juo galima tik viena kart apsipirkt tuo kodu? radau kelis zailsu kur baisiai praso, labai gundo
gal kas pamena kiek robotukas boxer maxima kainuoja, tikrai ten ji maciau, bet kaina ar 80 ar 99 nepamenu
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 11 28, 11:07)
<p>merginos, o kur perkat "nisinius" kvepalus? ir ar visi jie sunkus ir saldus is kvapo, kaip man pasirode kazkada? </p>
Tikrai visokiu yra. Siaip Facebooke yra kvaponamu grupe kurioje yra besidalijanciu mazais kiekiais.
QUOTE(kriisti @ 2019 11 28, 13:42)
o juo galima tik viena kart apsipirkt tuo kodu? radau kelis zailsu kur baisiai praso, labai gundo
gal kas pamena kiek robotukas boxer maxima kainuoja, tikrai ten ji maciau, bet kaina ar 80 ar 99 nepamenu
Galima kelis kartus. Pabandžiau, nes norėjau patikrinti kodėl du kartus teko jungtis prie banko. Įtariu prisijungiau prie peyseros Gal žinot kaip galima atsijungti? Ar čia tik šioj parduotuvėj perkant privaloma?
Ar perkant iš uniqlo pirmą kart gavote naujienlaiškį su 10 nuolaidos kodu pirmam apsipirkimui?
QUOTE(-Braskeele @ 2019 11 28, 12:54)
Jau klausiau, nieks neatsake, klausiu vel Ar tik man vienai neduoda parsisiust vokisko MYTOYS appso ,tik rusiska kazkoki duoda
Neduoda
man toycity koda pritaiko, bet nuo pradines kainos. o jums?
jei preke su nuolaida, ner tos nuolaidos
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2019 11D 28, 13:54)
<p>man toycity koda pritaiko, bet nuo pradines kainos. o jums? </p><p>jei preke su nuolaida, ner tos nuolaidos</p>
Dubliavosi tikrai tos nuolaidos. Nes kodas ne 15%, o 15 EUR. Kadangi visi žaislai kiek žiūrėjau min su 20% nuolaida, tai ji automatiškai į krepšiuką tokia ir įkrenta. Ir nuo to dar 15EUR (jei virš 60 EUR krepšiukas)
Dubliavosi tikrai tos nuolaidos. Nes kodas ne 15%, o 15 EUR. Kadangi visi žaislai kiek žiūrėjau min su 20% nuolaida, tai ji automatiškai į krepšiuką tokia ir įkrenta. Ir nuo to dar 15EUR (jei virš 60 EUR krepšiukas)
man ne taip. nuo pradines kainos numinusuoja 15€ tik reikia pasiskambint jiems tada
QUOTE(juratela @ 2019 11 28, 13:49)
Galima kelis kartus. Pabandžiau, nes norėjau patikrinti kodėl du kartus teko jungtis prie banko. Įtariu prisijungiau prie peyseros Gal žinot kaip galima atsijungti? Ar čia tik šioj parduotuvėj perkant privaloma?
Pasinaudojau, mano nori masinos kur vaziuoja sienom, bet kur pagal spinduli varo. Bet as padariau mokejima kurjeriui, nesijungiau prie banko
https://www.toycity....46-4080101-0513 va sios tai cia kaina super, nes zaislu planetoje tik ja radau ir ten ji 40 eur ir oten -40 nebuna