Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar yra perkančių myTOYS Klaipėdoje, noriu prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 11 25, 19:01)
Jetus.  blink.gif Tai ją dabar jaunuoliui pirkti. Mažiukas tai pastoviai pas jį kambaryje. g.gif

atsargiai su mažiukais ir tais magnetais, rašo, kad pavojinga. mano dičkis dėlioja per youtube priziurėjęs- patranką, fotiką, mašinytę ir pan- labai faina ;)
iš aliko turėjom vienus, nusitrynė, kaip velnias dažo rankas ir daiktus blink.gif
Atsakyti
Kokios Jus drąsios... Aš mačiau kas atsitinka, kai praryji, uzdrausciau juos is viso. Ir nei vaikams, nei suaugusiems nepirkciau. Labai pagalvokit pries pirkdamos....
Atsakyti
Ar buna rituals pardese lietuvoje kokios nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 11 25, 23:13)
Kokios Jus drąsios...  Aš mačiau kas atsitinka, kai praryji, uzdrausciau juos is viso. Ir nei vaikams, nei suaugusiems nepirkciau. Labai pagalvokit pries pirkdamos....

Tai jau ieškau kažko kitko vyresnėliui, kai Julija parašė 4u.gif
Gal kas pasiūlytumėte/matėte gerą piešimui rinkinį paaugliui? 4u.gif
Atsakyti

Gal kas ragavę šitą vyną ?

Užmačiau portugališką už 10 eurų benedikto turguje vilniuje.
Čia keli eurai
https://www.portugal...t...o&results=2
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2019 11 26, 08:55)
Gal kas ragavę šitą vyną ?

Užmačiau portugališką už 10 eurų benedikto turguje vilniuje.
Čia keli eurai 
https://www.portugal...t...o&results=2

gal kas rinksite užsakymą vynų, norėčiau prisijungti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar next siunčia i Lietuva ?
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2019 11 25, 17:56)
tuos magnetinius rutuliukus pernai žiūrėjau, po to prisiskaičiau inhternete, kad šunys priėda, jei pagauna ir žarnas sukabina tie magnetai.. ir nebepirkau. nes maniškė ir kinderio tą geltoną plastikinį sugebėjo praryti  blink.gif  doh.gif

Mano vyras buvo gaves dovanu tuos rutuliukus,liepiau isnest is namu. Pas mus darbe tikrai buvo pora atveju,kai vaikai praryjo ir sulipo zarnytes. Nu kosmaras,nesuprantama isviso kaip ju neuzdraudzia
QUOTE(Ciquita @ 2019 11 26, 10:20)
Ar next siunčia i Lietuva ?

Nextdirect tikrai siuncia.
Mano vaikas uzsimane Lego City raketos rinkinio. Gal kas pamenate,kada Asdoj buna ta akcija kai.perki du zaislus ir vienas dovanu. Gal man iseitu pigiau ji susimedziot,nei uz 100 pinigu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 26 lapkričio 2019 - 09:40
QUOTE(ericute @ 2019 11 26, 10:38)
Mano vyras buvo gaves dovanu tuos rutuliukus,liepiau isnest is namu. Pas mus darbe tikrai buvo pora atveju,kai vaikai praryjo ir sulipo zarnytes. Nu kosmaras,nesuprantama isviso kaip ju neuzdraudzia

Nextdirect tikrai siuncia.
Mano vaikas uzsimane Lego City raketos rinkinio. Gal kas pamenate,kada Asdoj buna ta akcija kai.perki du zaislus ir vienas dovanu. Gal man iseitu pigiau ji susimedziot,nei uz 100 pinigu  unsure.gif

Jūs apie šią raketą 4u.gif
https://www.1a.lt/p/...tras-60228/6qbs
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 11 26, 10:38)
Mano vaikas uzsimane Lego City raketos rinkinio. Gal kas pamenate,kada Asdoj buna ta akcija kai.perki du zaislus ir vienas dovanu. Gal man iseitu pigiau ji susimedziot,nei uz 100 pinigu  unsure.gif

69.49eur - amazon.de
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 11 26, 10:57)

Aha,sita.
Oo,aciu merginos. Pamirsau amazona biggrin.gif liuks,pirksiu smile.gif
Atsakyti