Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(AstaRaud @ 2019 11 24, 21:19)
aš dalyvauju ir šiemet, jau 5-tą kartą. Tik užkniso, kad vaikų kodus sumaišė, visą savaitę nerado kur siųst siuntą, bet šiaip ne taip po 5 laiškų sugebėjo atrašyt, nors l.deklaravo, kad dirba savanoriškai ir po darbo ir pan.

O man tik išsirinkus svajonę, atsiuntė nemokamą dpd lipduką, atsispaudinau, įdėjau, nes pasirinkau siųsti soc. Darbuotojai.
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2019 11 25, 08:26)
O man tik išsirinkus svajonę, atsiuntė nemokamą dpd lipduką, atsispaudinau, įdėjau, nes pasirinkau siųsti soc. Darbuotojai.

Tau gerai... nes man į rasviliškio parapija atsiuntė siųst..batus. tai kaip suprantu soc darbuotojai. Paštu..
Atsakyti
Labas rytas, merginos Jus vis perkate internetu. Sakykite ka apsimoketu be rubu pirkti Vokietijoj, nes planuojam trumpa kelione. Nes kavos tai parveza mums laikas nuo laiko, skalbimo skycio neveziu lagamine biggrin.gif o zaislu jau nereikia isaugo berniukai. Labai lauksiu patarimu ir sakau dideli ACIU. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 11 24, 12:32)
Žinok sunkus parazitas kaip turi būt. Stovi ant stalo. Būtų nesąmonė traukyt jį. Tik tuos mažiau naudojamus pričendalus suslėpiau spintutėj.
Papildyta:

Kai projektavausi virtuvę sugalvojau, kad man reikia išvažiuojamo iš spintelės padėklo ant kurio galėčiau laikyt kombainą. Nekenčiu apkrauto stalviršio. Kavos aparatą net rinkausi įmontuojamą, tai ir su kombainu reikėjo sprendimo. Architektas suprojektavo, baldininkui buvo iššūkis, bet pagamino! Nerealus sprendimas, atsidarai šonines dureles ir išvažiuoja kombainas su padėklu. Baigi gaminti, sustumi viską atgal ir ramu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 11 25, 10:14)
Kai projektavausi virtuvę sugalvojau, kad man reikia išvažiuojamo iš spintelės padėklo ant kurio galėčiau laikyt kombainą. Nekenčiu apkrauto stalviršio. Kavos aparatą net rinkausi įmontuojamą, tai ir su kombainu reikėjo sprendimo. Architektas suprojektavo, baldininkui buvo iššūkis, bet pagamino! Nerealus sprendimas, atsidarai šonines dureles ir išvažiuoja kombainas su padėklu. Baigi gaminti, sustumi viską atgal ir ramu.

Geras sprendimas. Aš irgi taip norėčiau.
Pas mane kita problema, neberandu mikrobangės siauresnės į nišą, visos 50cm pločio, o pas mus 48cm buvo, bet nusprogo. Neberandu tokių kad gamintų. Tai nors stalviršis didelis 7m, bet vyrams reikia to griozdo, o aš jį šveiščiau lauk, bet kad nebegamina turbūt siauresnių doh.gif
Tai tas kombainas kamputyje toks mažulytis atrodo lyginant su griozdiška mikrobange (galėtų jį greičiau nusprogti, gal bent mažiausią pastatomą tada bent jau nusipirktų, o gal pavyktų atkalbėti rolleyes.gif )
Atsakyti
kas klauset del Cofferistos, tai galiu priimti
Klaipeda
rasykit el pastu d.kvasnia@gmail.com
tema Cofferista

mes asmeniskai sita perkam, bet lt kaina virs 20eur
https://www.coffeeri...am-coffee-beans
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 11 25, 09:14)

ai ne, man tokiu dalyku nereik, jis man netrukdo, nes near griozdiskas. atvirksciai, toks spalvingas akcentas virtuveje. tik sunkus.
Atsakyti
Baltai pavydžiu Kitchen Aid'o wub.gif

merginos, reik savam antram berniukui 5 meciui beveik Kalėdom dovanų. turi visko nuo brolio ( ir lego ir nerf, ir bayblade, ir magformers)- nu tikrai neturiu idėjų ką nupirkti ax.gif
gal esat ką atradę įdomaus? patarkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pernai pirkot šiuos žaislus, ar patiko vaikams, žaidė? smile.gif
https://www.xszaisla...as-rozinis.html
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2019 11 25, 12:34)
Sveikos, pernai pirkot šiuos žaislus, ar patiko vaikams, žaidė? smile.gif
https://www.xszaisla...as-rozinis.html

Turim, baisus man tas zaislas, tikrai grazesniu, meilesniu pukuociu galima rasti, bet zinokit, maniske (jau nebe maza, 10-mete), myli ji, miega kartu, karts nuo karto nesasi maudyti. Bet antra karta nepirkciau biggrin.gif

gal dar spetu ateiti is USA:
https://www.walmart....0?selected=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 25 lapkričio 2019 - 10:55
QUOTE(Spyglelis @ 2019 11 25, 11:24)

merginos, reik savam antram berniukui 5 meciui beveik Kalėdom dovanų. turi visko nuo brolio ( ir lego  ir nerf, ir bayblade, ir magformers)- nu tikrai neturiu idėjų ką nupirkti  ax.gif

Gal kažką iš stalo žaidimų/ dėlionių/ judėjimo priemonių (dviraturas, paspirtukas, riedučiai ir pan), jei tokių nuo brolio neliko.
Mane vaikai šiemet nustebino, laiške Kalėdų seneliui vien priemonių jūrų kiaulytėm (vaikų augintinės) paprašė, jokių dovanų sau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2019 11 25, 11:24)

merginos, reik savam antram berniukui 5 meciui beveik Kalėdom dovanų. turi visko nuo brolio ( ir lego  ir nerf, ir bayblade, ir magformers)- nu tikrai neturiu idėjų ką nupirkti  ax.gif

Bet jis tik 300W galingumo g.gif todėl, kai rinkausi kombainą, Kichenaidą atnečiau ir ėmiau Kenwood Major Premier, nes jis 1200W galingumo, varo kaip žvėris bet mielinę ar sviestinę tešlą per kelias minutes iki pųsliujių (prieš tai pavadinimą ne tą parašiau) ax.gif

Saviškiams čia kai ką radau, gal prigriebsiu spalvinimą pagaliuku, mažyliui edukacinį vieną. Gal ir jūsų amžiaus kas įdomaus bus?
https://www.lavi.lt/...ategorylayout=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 25 lapkričio 2019 - 11:00