Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Niekas Kaune neperkat is mytoys? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2019 11 24, 08:46)
<p>Šiandien vakare užsakinėsiu iš www.mytoys.de</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.mytoys.de'>https://www.mytoys.de</a></p>
<p>Naudosiu kodą BLACKMT10, kuris suteikia 10 proc nuolaidą prekių ženklams Carrera, Clementoni, Hasbro, Kosmos, Lego, Schleich, Spin Master, Hudora, PUKY, Schmidt.</p>
<p>Siuntimas į LT 13,95 Eur, norėčiau prijungti 3-4 besijungiančias.</p>
<p>Tik Vilnius, nepersiunčiu.</p>

Mytoys galima ir kelis kodus vienu metu naudoti
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 11 24, 19:54)
Mytoys galima ir kelis kodus vienu metu naudoti

Aš turėjau kitą kodą, tai kartu su tuo netaikė ir parašė, kad negalima kombinacija su kitu kodu, tad turėjau nuimti.
Atsakyti
NERF. Patarkit nuo ko pradėti? 5-mečiui kokį rinktis šautuvą? gal koks pasiteisinęs yra biggrin.gif
o gal Vilniuj yra kokia parduotuvė kur būtų galima išbandyti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 11 24, 12:32)
Žinok sunkus parazitas kaip turi būt. Stovi ant stalo. Būtų nesąmonė traukyt jį. Tik tuos mažiau naudojamus pričendalus suslėpiau spintutėj. Nupirkau firminį uždangalą. Gražiai atrodo. Patogu. Žinai, maniau eilinis daiktas, kurį ardyk, plauk, užknisa. Ir kas keisčiausia ne. Ardymas 2 sekundės, išplaut irgi ne bėda, viskas ten žiauriai protingai padaryta. Visur apsaugos nuo taškymo. Žodž. Tiek kiek aš raudojau tada, kad gavau nesąmonę, tiek paskui atsiprašiau ir dabar labai džiaugiuos. Jis visam gyvenimui. Ten sulūžt jam be šansų  biggrin.gif kol blakstes nusipiešiu, man omletą suplaka iki burbulų, tada priėjai, pokšt pokšt supilstei, į orkaitę pašovei, 10 minučių, pusryčiai visiem garuoja. Kaifuoju.

aš jau antrą turiu, pirmas parėjo nepataisomai.
tik maniškis be preidų
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2019 11 21, 23:49)
omnivasiunta.lt su kodu Inga20 Taiko -20poc iki metu galo

Nesuprantu kaip pritaikyti. Bandau registruoti internetu siuntą, rašo, kad netinkamas kodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2019 11 24, 10:44)
Merginos,
Ar šiemet dalyvavote vaikusvajones.lt?

Aš kurį laiką tik pažiūrėdavau, kokių žaislų nori vaikai, kai kurių net saviems neįperku, bet šiemet mane nustebino  - pagrinde batai, striukės. Išpildžiau vakar vieno berniuko svajonę - išsiunčiau striukę smile.gif

aš dalyvauju ir šiemet, jau 5-tą kartą. Tik užkniso, kad vaikų kodus sumaišė, visą savaitę nerado kur siųst siuntą, bet šiaip ne taip po 5 laiškų sugebėjo atrašyt, nors l.deklaravo, kad dirba savanoriškai ir po darbo ir pan.
Atsakyti

Niekas Kaune neperkat is mytoys? unsure.gif

As ir is Kauno. Bet niekas neatsiliepe, kad renka. O ant dvieju 14eur siuntimo kaina dalyt daugoka gaunas. 

Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2019 11 24, 15:14)
gal kazkam kazko is zooplus.de?

Pirksiu siandien, prijungciau:) Klaipeda arba siunciu..

Gal rasit savo prekiu zoofast.lt siuntimas man gavos 7 eur,bet sumoj pigiqu nei lt internetinese maista rasdavau.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2019 11 24, 16:53)
Koks miestas? Man truksta 1 eur iki free😁

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 11 24, 19:15)
NERF. Patarkit nuo ko pradėti? 5-mečiui kokį rinktis šautuvą? gal koks pasiteisinęs yra biggrin.gif
o gal Vilniuj yra kokia parduotuvė kur būtų galima išbandyti?

bent maniškiams svarbu kuo daugiau ir kuo didesnių
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 11 24, 23:20)
bent maniškiams svarbu kuo daugiau ir kuo didesnių

5mečiui reiktų, kad automatiškai šaudytų, nes pačiam užtaisyt sunkoka gali but ;)
maniškiai nori, kad vienu metu kelias kulkas šautų.
o modelių daug irvis negana biggrin.gif
Atsakyti