Labas rytas, trūko jau šiandien mano kantrybė džiaustyt visų rūbus Noriu džiovyklės, noriu juodai . Pasigirkit kokias turit? Gal prieš Kalėdas būtų kokių akcijų. Parašykit kiek mokėjot, nes mūsų stebuklų šalyje gi pasitaiko akcijinių prekių brangesnių nei įprastai. O kai buitine technika mano caro rūriko laikų, tai nelb. orietuojuosi kainose Ačiū iš anksto
QUOTE(jolipa @ 2019 11 23, 16:20)
Gal kas renka uzsakkyma is Coffeerista? prisijungciau shipui pasidalinti
https://www.coffeerista.com/
https://www.coffeerista.com/
as pirksiu cofferista, nes net ir su shipu kava zenkliai pigesne nei kad lt perkam . Kalbu apie Kimbo kava pupelemis
QUOTE(Rita003 @ 2019 11 24, 12:12)
Labas rytas, trūko jau šiandien mano kantrybė džiaustyt visų rūbus Noriu džiovyklės, noriu juodai . Pasigirkit kokias turit? Gal prieš Kalėdas būtų kokių akcijų. Parašykit kiek mokėjot, nes mūsų stebuklų šalyje gi pasitaiko akcijinių prekių brangesnių nei įprastai. O kai buitine technika mano caro rūriko laikų, tai nelb. orietuojuosi kainose Ačiū iš anksto
Jo, geras dalykas džiovyklė as turiu Electrolux EDH3897SDE. Viskas puikiai.
Šiaip namuose turiu kur dziaut ir lauke galėčiau, bet kai pabandai su dziovykle dziovinti, kitaip nebesinori
O seniau, taip patiko, tas "lauko" kvapas
QUOTE(ericute @ 2019 11 24, 10:59)
JMD , jau taip skaniai aprasei savo kombaina as i ji senokai seile varvinu,ale brungus velnias... Dar man va klausimas,o tu ji visada laikai ant stalvirsciaus,ar via traukineji is spinteliu kas kart?
Pas mane ir taip vietos mazoka,vos sugalvojau kaip kavos aparata pasistatyti. Jau kombainui vietos tikrai ner,bet baisiai jis mane vilioja
Papildyta:
Gal.kas Kaune pirks su nuolaidu kodu is mytoys.de?!
Pas mane ir taip vietos mazoka,vos sugalvojau kaip kavos aparata pasistatyti. Jau kombainui vietos tikrai ner,bet baisiai jis mane vilioja
Papildyta:
Gal.kas Kaune pirks su nuolaidu kodu is mytoys.de?!
Žinok sunkus parazitas kaip turi būt. Stovi ant stalo. Būtų nesąmonė traukyt jį. Tik tuos mažiau naudojamus pričendalus suslėpiau spintutėj. Nupirkau firminį uždangalą. Gražiai atrodo. Patogu. Žinai, maniau eilinis daiktas, kurį ardyk, plauk, užknisa. Ir kas keisčiausia ne. Ardymas 2 sekundės, išplaut irgi ne bėda, viskas ten žiauriai protingai padaryta. Visur apsaugos nuo taškymo. Žodž. Tiek kiek aš raudojau tada, kad gavau nesąmonę, tiek paskui atsiprašiau ir dabar labai džiaugiuos. Jis visam gyvenimui. Ten sulūžt jam be šansų kol blakstes nusipiešiu, man omletą suplaka iki burbulų, tada priėjai, pokšt pokšt supilstei, į orkaitę pašovei, 10 minučių, pusryčiai visiem garuoja. Kaifuoju.
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2019 11 24, 11:24)
Jo, geras dalykas džiovyklė as turiu Electrolux EDH3897SDE. Viskas puikiai.
Šiaip namuose turiu kur dziaut ir lauke galėčiau, bet kai pabandai su dziovykle dziovinti, kitaip nebesinori
Aš lauke džiaunu. Bet kai lyja, tai pūna viskas savaitę. Namie nekenčiu, nes prisigeria visokių maisto kvapų, negaliu pakęst. Tai irgi jau noriu su džiovykle. Bet ta senutė 18metė varo kaip tankas ir gaila mest gerą daiktą.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 11 24, 12:23)
as pirksiu cofferista, nes net ir su shipu kava zenkliai pigesne nei kad lt perkam . Kalbu apie Kimbo kava pupelemis
Gal priimtumet ir mane į kompaniją
Nes neturiu supratimo kur pirkti Lt.
QUOTE(ericute @ 2019 11 24, 11:59)
Pas mane ir taip vietos mazoka,vos sugalvojau kaip kavos aparata pasistatyti.
Mes atsisakėm aparato, kokia laimė, atsibodo mums jį valyt, sugedo ir nafik šveitėm. Dabar puikiai nauodojames mažu kavinuku, tokia pat skani kava
QUOTE(Rita003 @ 2019 11 24, 12:12)
Labas rytas, trūko jau šiandien mano kantrybė džiaustyt visų rūbus Noriu džiovyklės, noriu juodai .
Bosh, pas mus viskas iš jų. Su mūsų orais - be džiovyklės - vargas. Nenoriu prisiminti tų laikų, kai vargau, nors ir didelė vonia, kambariuose nereikėjo džiaut.
Vasarą vis tiek nešiau į lauką, tipo energiją taupau
Gal būtų norinčių jungtis prie NEXT, norėčiau šiandien pikti
gal kazkam kazko is zooplus.de?
Pirksiu siandien, prijungciau:) Klaipeda arba siunciu..
Pirksiu siandien, prijungciau:) Klaipeda arba siunciu..
QUOTE(padraika22 @ 2019 11 24, 13:03)
pora metu pildziau svajones, paskui supykau ir daugiau niekada nebepildysiu
Aš irgi buvau porą metų supykusi, kai norai buvo didesni už vaikus 😊
QUOTE(padraika22 @ 2019 11 24, 11:03)
pora metu pildziau svajones, paskui supykau ir daugiau niekada nebepildysiu
Aš dariai tai kokius 5 metus iš eilės. Bet šiemet to nedarysiu. Irgi supykau.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 23, 23:55)
Aš tai esu niekinė valgio gaminime. Bet mano vyras profas (pagal gabumus), nors ir nemėgsta. Jis ir tešlą picai daro.. irgi svaičioja apie jį. Kur pirkot? (gal USA laivu veta). Sako, kad yra du modeliai - atsilenkiantis ir ne. Tipo reik neatlenkiamo. Jei pirkt, tai su visais pribumbasais. Bet nu ne pigu... O visą kitą turime, tada reikėtų viską uošviams į sodą.. o sau tik tą
Papildyta:
Na jis karvę kainuoja, bet dabar BF, mažu šventam užsieny ir koks centas susitaupytų.. spalvų visokių yra (čia man aktualu )
Papildyta:
Na jis karvę kainuoja, bet dabar BF, mažu šventam užsieny ir koks centas susitaupytų.. spalvų visokių yra (čia man aktualu )
Pas mane Kenwood Major Titanium Puiki jo mėsmalė.
Priedus reikia pirkti atskirai, komplekte būna tik 3 plakikliai ir kokyeilinė.
Labai puikiai darbuojasi jau 8-9metus. Irgi makaronus, lakštus lazanijai, miltus susimalu... Tik reikia pirktis tam priedus.
Va vakar kibinus kepiau, tai tešlą minkyti kombainas pabaigė. Taip sakant ko ne iki pūsliukių
QUOTE(*civukas* @ 2019 11 24, 13:56)
Gal būtų norinčių jungtis prie NEXT, norėčiau šiandien pikti
Koks miestas? Man truksta 1 eur iki free😁