QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 23, 22:55)
Aš tai esu niekinė valgio gaminime. Bet mano vyras profas (pagal gabumus), nors ir nemėgsta. Jis ir tešlą picai daro.. irgi svaičioja apie jį.
Kur pirkot? (gal USA laivu veta). Sako, kad yra du modeliai - atsilenkiantis ir ne. Tipo reik neatlenkiamo. Jei pirkt, tai su visais pribumbasais. Bet nu ne pigu... O visą kitą turime, tada reikėtų viską uošviams į sodą.. o sau tik tą
Papildyta:
Na jis karvę kainuoja, bet dabar BF, mažu šventam užsieny ir koks centas susitaupytų.. spalvų visokių yra (čia man aktualu
)
Gavau dovanų pernai nuo vyro per Kalėdas 🙈😂 vietoj auskarų su brylikais 😂😂😂 verkiau atsisėdus. O po kelių mėn supratau, kad afigienas daiktas. Aš turiu atlenkiamą. Su visais įmanomais pričendalais. Nebuvo tik mėsmalės. Ja iš amazono nukirtau su dešrų antgaliu, daugybe peiliukų ir tt. Mano su 2 puodais, tai kai tarkim man reikėdavo kepti apkepą varškės ir aš mūčydavausi gerą pusvalandį, dabar koks 7-8 min ir viskas gatava. O kai viskas išsimaišo kokybiškai, tai apkepas purus kaip pūkas gaunasi. Aš dabar viską makaluoju su juo. Ar blynai, ar varškėčiai, ar sviestinė tešla sausainiam, taip gerai viską išplaka ir sulipdo.kol kaitini keptuvę, tešla gatava. Super. Baltymus plaka tobulai ir greitai, grietinėlę tokią. Nervyja mane tos šluotelės. Viskas taip protingai sugalvota. Ir daržoves pjaustyt gali, ir viską smulkint ir ko tik ten nėra. Aš labiausiai nekenčiu salotų darymų. Organiškai. Čia pokšt pokšt prišniojo tau bliūdą, jokio vargo. Per tuos metus aš nespėjau visko išbandyt, nors beveik neperkam perdirbtų produktų ir gaminam viską patys.
Mano raudonas