Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2019 11 23, 18:35)
Žinok turiu kitchenaidą. Prie jo nusipirkau priedą mėsmalę. Nereali. Ir kapoja ir mala ir ko tik nedaro. Bet vat reik tą patį kombainą turėt visą.

o galit įmest nuorodą, kur to gėrio ieškot

ir pasufleruot, kas yra gera kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 11 23, 18:35)
Žinok turiu kitchenaidą. Prie jo nusipirkau priedą mėsmalę. Nereali. Ir kapoja ir mala ir ko tik nedaro. Bet vat reik tą patį kombainą turėt visą.

Aš tai esu niekinė valgio gaminime. Bet mano vyras profas (pagal gabumus), nors ir nemėgsta. Jis ir tešlą picai daro.. irgi svaičioja apie jį. Kur pirkot? (gal USA laivu veta). Sako, kad yra du modeliai - atsilenkiantis ir ne. Tipo reik neatlenkiamo. Jei pirkt, tai su visais pribumbasais. Bet nu ne pigu... O visą kitą turime, tada reikėtų viską uošviams į sodą.. o sau tik tą unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2019 11 23, 23:45)
o galit įmest nuorodą, kur to gėrio ieškot

ir pasufleruot, kas yra gera kaina  ax.gif

Na jis karvę kainuoja, bet dabar BF, mažu šventam užsieny ir koks centas susitaupytų.. spalvų visokių yra (čia man aktualu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 lapkričio 2019 - 22:55
QUOTE(Loram @ 2019 11 23, 20:52)
tai kad pabrango siuntimas, nelabai apsimoka....

O šiaip, merginos, kur perkat geras pupelės už ne baisią kainą?
As sykį, gal Skiro ar panašiai kažkaip vadinasi, nusipirkau paragauti 100gr., sumokėjau 3€,ką žinau, brangoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 23, 22:55)
Aš tai esu niekinė valgio gaminime. Bet mano vyras profas (pagal gabumus), nors ir nemėgsta. Jis ir tešlą picai daro.. irgi svaičioja apie jį. Kur pirkot? (gal USA laivu veta). Sako, kad yra du modeliai - atsilenkiantis ir ne. Tipo reik neatlenkiamo. Jei pirkt, tai su visais pribumbasais. Bet nu ne pigu... O visą kitą turime, tada reikėtų viską uošviams į sodą.. o sau tik tą unsure.gif
Papildyta:

Na jis karvę kainuoja, bet dabar BF, mažu šventam užsieny ir koks centas susitaupytų.. spalvų visokių yra (čia man aktualu  biggrin.gif )

Gavau dovanų pernai nuo vyro per Kalėdas 🙈😂 vietoj auskarų su brylikais 😂😂😂 verkiau atsisėdus. O po kelių mėn supratau, kad afigienas daiktas. Aš turiu atlenkiamą. Su visais įmanomais pričendalais. Nebuvo tik mėsmalės. Ja iš amazono nukirtau su dešrų antgaliu, daugybe peiliukų ir tt. Mano su 2 puodais, tai kai tarkim man reikėdavo kepti apkepą varškės ir aš mūčydavausi gerą pusvalandį, dabar koks 7-8 min ir viskas gatava. O kai viskas išsimaišo kokybiškai, tai apkepas purus kaip pūkas gaunasi. Aš dabar viską makaluoju su juo. Ar blynai, ar varškėčiai, ar sviestinė tešla sausainiam, taip gerai viską išplaka ir sulipdo.kol kaitini keptuvę, tešla gatava. Super. Baltymus plaka tobulai ir greitai, grietinėlę tokią. Nervyja mane tos šluotelės. Viskas taip protingai sugalvota. Ir daržoves pjaustyt gali, ir viską smulkint ir ko tik ten nėra. Aš labiausiai nekenčiu salotų darymų. Organiškai. Čia pokšt pokšt prišniojo tau bliūdą, jokio vargo. Per tuos metus aš nespėjau visko išbandyt, nors beveik neperkam perdirbtų produktų ir gaminam viską patys.

Mano raudonas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 lapkričio 2019 - 07:18

Šiandien vakare užsakinėsiu iš www.mytoys.de

https://www.mytoys.de

Naudosiu kodą BLACKMT10, kuris suteikia 10 proc nuolaidą prekių ženklams Carrera, Clementoni, Hasbro, Kosmos, Lego, Schleich, Spin Master, Hudora, PUKY, Schmidt.

Siuntimas į LT 13,95 Eur, norėčiau prijungti 3-4 besijungiančias.

Tik Vilnius, nepersiunčiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 24 lapkričio 2019 - 07:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 23, 22:55)
Papildyta:

Na jis karvę kainuoja, bet dabar BF, mažu šventam užsieny ir koks centas susitaupytų.. spalvų visokių yra (čia man aktualu  biggrin.gif )

Imeskit nuoroda. Bet kiek ziurejau jie tik plaka? Ar yra tokiu kurie ir pjausto?
Atsakyti

Imeskit nuoroda. Bet kiek ziurejau jie tik plaka? Ar yra tokiu kurie ir pjausto?

Pvz. https://www.amazon.d...74542905&sr=8-4

Tik man irgi JMD įdomu su dviem bliūdais, tai šalia? 

Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2019 11 24, 08:26)

Su juo gali daryt viską. Net makaronus pagaminti, citrusų spaudykla, grūdų malykla. Ko tik nenori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 lapkričio 2019 - 09:32
Merginos,
Ar šiemet dalyvavote vaikusvajones.lt?

Aš kurį laiką tik pažiūrėdavau, kokių žaislų nori vaikai, kai kurių net saviems neįperku, bet šiemet mane nustebino - pagrinde batai, striukės. Išpildžiau vakar vieno berniuko svajonę - išsiunčiau striukę smile.gif

Atsakyti
JMD , jau taip skaniai aprasei savo kombaina wub.gif as i ji senokai seile varvinu,ale brungus velnias... Dar man va klausimas,o tu ji visada laikai ant stalvirsciaus,ar via traukineji is spinteliu kas kart?
Pas mane ir taip vietos mazoka,vos sugalvojau kaip kavos aparata pasistatyti. Jau kombainui vietos tikrai ner,bet baisiai jis mane vilioja
Papildyta:
Gal.kas Kaune pirks su nuolaidu kodu is mytoys.de?!
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2019 11 24, 11:44)
Merginos,
Ar šiemet dalyvavote vaikusvajones.lt?

Aš kurį laiką tik pažiūrėdavau, kokių žaislų nori vaikai, kai kurių net saviems neįperku, bet šiemet mane nustebino  - pagrinde batai, striukės. Išpildžiau vakar vieno berniuko svajonę - išsiunčiau striukę smile.gif

pora metu pildziau svajones, paskui supykau ir daugiau niekada nebepildysiu
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 11 24, 12:03)
pora metu pildziau svajones, paskui supykau ir daugiau niekada nebepildysiu

Kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti